Thebossshop Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God levering intet ødelagt i pakken eller noget og man får det hurtigt Har handlet mange gange i thebossshop dog på en anden konto. Har kun engang oplevet hvor jeg bestilte flere ting og så de gle... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så fin lille butik. Bukser bestilt og modtaget allerede dagen efter. God og venlig telefonisk hjælp. Har bestilt derfra flere gange. Har også tidligere været fysisk i butikken, hvor min 11-årige søn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi modtog fin service i forbindelse med returneringen af et fejlkøb. Ved skriftlig henvendelse kunne vi købe en returlabel (49,-), der gjorde det let at sende varen retur med GLS via pakkeshop. Returb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid gør TheBossShop det bare super godt! Bestilte alle delene til et board med en ydmyg bemærkning om jeg kunne få det samlet - naturligvis kunne jeg det og varen blev super hurtigt afsendt!... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Skateboardwinkel

Geschreven door het bedrijf

TheBossShop.dk er startet i september 2009 som dansk webshop indenfor skateboard branchen. Vi forhandler alt fra skateboards og tilbehør til tøj, sko og accessories. Vi udvider hele tiden vores sortiment og tilbyder altid de bedste priser og kvalitet. Vi garanterer hurtig levering samt god kundeservice, hvilket resulterer i 100% tilfredshed hos vores kunder.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fremragende skateshop

Billige produkter og god service

27 september 2023

Hej,
mange tak for dit køb og den fine anmeldelse!! :) Er glad for at kunne "holde" priserne i de her tider.

Rigtig god dag herfra. MVH Thomas

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god betjening og hurtig…

Virkelig god betjening og hurtig levering.

25 september 2023

hejsa
mange tak for din ordre og din positive feedback - det betyder rigtig meget for mit arbejde! :) Håber at kunne hjælpe en anden god gang.

MHV Thomas, TBSS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god information undervejs og…

Rigtig god information undervejs og pakken kom hurtig. Meget tilfreds. Kan anbefales 🙂

11 september 2023

Antwoord van Thebossshop

Hejsa, Stort tak for din ordre og de flotte ord herinde! - det er jeg bare glad for at høre :) MVH Thomas, TBSS

Altid 100% problemFRIT🤙

Altid den bedste betjening! Ekstremt hurtig forsendelse og altid 100% problemfrit! Elsker BOSS SHOP

6 september 2023

Antwoord van Thebossshop

Mange tak for de flotte ord!! :) det betyder virkelig meget for min skateshop.

Super hurtig levering

3 september 2023

Antwoord van Thebossshop

Kæmpe tak! Det er jeg bare glad for - håber at kunne hjælpe en anden god gang :) MVH Thomas, TBSS

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, fin service ved ombytning af varer.

23 augustus 2023

Antwoord van Thebossshop

Mange tak - det er jeg bare glad for at du synes :) Håber at kunne hjælpe en anden god gang. MVH Thomas, TBSS

Perfekt online shop

Nem at bestille derfra og hurtig levering:)

9 augustus 2023

Antwoord van Thebossshop

Mange tak for de flotte ord - det er jeg bare glad for!! Håber at kunne hjælpe med varer en anden god gang :) MVH Thomas, TBSS

God service som altid

God service som altid. Griptapen monteret perfekt!

6 augustus 2023

Antwoord van Thebossshop

Mange tak for din ordre og de flotte ord - er glad for du kan lide min service og griptape job :-) Håber at kunne hjælpe en anden god gang. MVH Thomas, TBSS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig klargøring af den bestilte vare til afhentning samme dag.

1 augustus 2023

Antwoord van Thebossshop

Mange tak for feedback og er glad for du kan lide mit hurtige arbejde :) Håber at kunne hjælpe en anden god gang.

MVH Thomas TBSS

Perfekt

Normalt er jeg ikke typen, der går ind og skriver anmeldelser, men hvis der er nogen der har fortjent det, så er det TheBossShop!
Det er det sted, jeg har handlet allermest gennem årene, og kundeservice har altid været i top! Få gange har jeg oplevet, at der var fejl i ordren, men hver gang er det blevet løst med et smil på læben.
Der er altid hurtig levering, et bredt udvalg og gode tilbud!
Så gå da ind og støt dem, næste gang du står og mangler noget til dit set-up, eller bare gerne vil være lidt fresh;)

23 juli 2023

Antwoord van Thebossshop

Wow sikke en flot anmeldelse - det betyder virkelig meget for mit arbejde :) Tusind tak!! MVH Thomas, TBSS

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt udvalg af produkter, god service og hurtig levering :)

6 augustus 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Thebossshop

Mange tak for din ordre og fine ord herinde!! :) God sommer herfra

The boss shop

The boss shop
Skal til vær en tid have 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
De er søde og hjælpsomme
Altid gode tilbud
Meget hurtig levering

30 juli 2023

Antwoord van Thebossshop

Mange tak for de 5 stjerner og de positive ord - det betyder rigtig meget for min skateshop! TAK

Virkelig god

er bare et god firma. elsker deres skateboards. og masser af ting på hjemmesiden

3 augustus 2023
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Thebossshop

Mange tak for de 5 stjerner og ditn ordre! Det betyder meget for min butik.

God sommer :) MVH Thomas, TBSS