Mooie t-shirt
Mooie t-shirt, dragen heel comfortabel. Mooie prints. Pas een shirt besteld en bij aankomst bleek er een klein gaatje in te zitten. Snel opgelost, top service. Al heel wat t'shirts in de kast van Coloured House. Zeer tevreden.
Supergoede service en mooie t-shirts! Ik had 7 kinder t-shirts besteld bij de colouredhouse. De t-shirts kwamen binnen enkele dagen. De t-shirts zijn heel mooi en van goede kwaliteit. Eén t-shirt had niet de juiste maat (een andere maat dan in het label stond). De colouredhouse reageerde direct op een email hierover en stuurde de volgende dag een shirt in de juiste maat.
Ik weet nog niet eens waar ik moet beginnen.
Eigenlijk is het een fantastische winkel , die zijn 5 sterren meer dan waard is. Ik bestel al jaren hier mijn t shirts en truien met prachtige prints.
En het is absoluut waar wat ze zeggen, de t shirts blijven mooi van kleur, ze houden hun pasvorm. En slijten echt pas licht na vele jaren. Heb nog nooit zulke goeie kwaliteit kleding gehad, daar kan geen bekend merk tegenop. Heel jammer van de review hieronder, want ze leveren ook snel. Contact is altijd goed . Ik blijf hier bestellen. Ga zo door. Mijn complimenten.
Groetjes
Alex
Bij Colored House al een paar keer T-shirts van The Mountain besteld. (Ook uit USA laten komen, maar dan maakt TNT en de douane ze flink duurder!) Hebben regelmatig een sale-actie.
Alle shirts perfect aangekomen en de hele goede kwalitiet van the mountain dus ook in NL te krijgen. afgezien van de waanzinnige prints die ín de stof zitten en niet al rubber erop (en er dus vaak af/uitwassen).
een keer kwam niet alles in een bestelling aan (nieuwste USA shirts) maar dat werd keurig gemeld en nageleverd. Ook op een vraag per mail kreeg ik netjes antwoord.
Kortom: ik blijf hier bestellen.
coloured of house
ik bestel er af en toe wel eens een t-shirt
ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf .
ik weet dat t voor kleine bedrijven erg moeilijk is om
alle klanten tevreden te houden en zorgen dat alles op tijd na geleverd en bevooraad wordt en wat betreft levertijden verkoop , enz enz ik ben echt zeer te spreken over dit bedrijf .
een goede contact verhouding met klant en goed per telefoon en email te bereiken .
hele duidelijke levertijden ook zijn ze heel duidelijk als de levering langer gaat duren.
en zeer goede service .
petje af voor the coloured of house .
ik koop hier graag mijn T-shirts .