Leuk assortiment, maar maakt als bedrijf zijn beloftes helaas niet waar. Veel gedoe en rompslomp met de verzending en levering. Of de fout nu bij hen, of PostNL ligt, vind ik de manier waarop zij me... Toon meer
Helaas Bestelling nooit ontvangen. Volgens track & trace bezorgd gek genoeg. Dus de fout ligt bij PostNL lijkt me. Ordernummer 1850 - update Gister direct een mail gehad dat mijn bestelling kos... Toon meer
Hele fijne webshop. Een heel uitgebreid assortiment met vernieuwende producten. Het assortiment wordt ook telkens uitgebreid. Levering is super snel. Zij hebben ook hun eigen lowcal sausjes en ijs.... Toon meer
WIJ MAKEN IJS, ROMIG IJS MET VEEL SMAAK EN EXTRA PROTEÏNE. HET ENIGE DAT WE VERGETEN ZIJN IS HET TOEVOEGEN VAN CALORIEËN…
Drenthweg 25, 9561AZ, Ter Apel, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
vorige week zaterdag besteld, nog steeds niets ontvangen. woensdag een mailtje gestuurd maar ook hier geen antwoord.
helaas kan ik dus niet zeggen dat ik tevreden ben op het moment...
Heerlijke producten , zeer vriendelijk en uitstekende service ! Een echte aanrader 👌🏻
Een tijdje geleden drie koeken bij The Leann besteld. Echter was er één van de drie koeken geplet tijdens de verzending. Na het versturen van een mail naar de klantenservice van The Leann kreeg ik zeer snel een positieve reactie. Ik kreeg direct een volledige vergoeding van mijn aankoop aangeboden! Een top reactie van The Leann als je het aan mij vraagt!
Echt enorm vriendelijke mensen, goede service en heerlijke producten! Fout product werd verzonden, maar meteen zonder zeuren een goedmaking gemaakt. Echt zeer tevreden!!
Geweldige producten, snelle levering en het allerbelangrijkste: geven altijd antwoord op je vragen en zijn hier eerlijk in!
De sausjes smaken mij te chemisch en vind het assortiment aan de dure kant.
Leuk assortiment, maar maakt als bedrijf zijn
beloftes helaas niet waar. Veel gedoe en rompslomp met de verzending en levering. Of de fout nu bij hen, of PostNL ligt, vind ik de manier waarop zij met mij communiceerden omtrent de ‘oplossing’ niet erg professioneel. Afijn, vandaag kan ik na 10 dagen levertijd eindelijk mijn tanden zetten in een reepje.

Antwoord van The Leann
Ik ben een collector in energy dranken en bij the leann heb ik er een aantal nieuwe gevonden. 1- punt een van de blikken is gesneuveld waardoor een enorme deuk in het blik zit net op de voorkant. Vind ik ee beetje jammer
Lekkere sausjes en natuurlijk heel weinig kcal.
1 nadeel, vandaar geen 5 sterren, is de dop. Hiermee is slecht te doseren. Je moet een bepaalde kracht zetten om saus uit het flesje te krijgen, waardoor het slechter te doseren is. Er komt in 1 keer teveel saus uit. Andere dop en het is voor mij 5 sterren.
Snelle bezorging, goede producten en een redelijke prijs! Ik was zeer tevreden :)
De sauzen smaken super goed!
Vooral de curry is Mn favoriet.
Betrouwbaar en snelle levering. Sauzen zijn kwalitatief goed. Mayo is de minste wat mij betreft, te zoet en meer slasaus dan mayo. Overige sauzen komen in de buurt van de producten met vet/suiker.
Vind het wel allemaal duur. En verzending zou altijd gratis moeten zijn.
Persoonlijke service en fijne producten. Blijven hun aanbod continue uitbreiden!