Leuk assortiment, maar maakt als bedrijf zijn beloftes helaas niet waar. Veel gedoe en rompslomp met de verzending en levering. Of de fout nu bij hen, of PostNL ligt, vind ik de manier waarop zij me... Toon meer
Helaas Bestelling nooit ontvangen. Volgens track & trace bezorgd gek genoeg. Dus de fout ligt bij PostNL lijkt me. Ordernummer 1850 - update Gister direct een mail gehad dat mijn bestelling kos... Toon meer
Een tijdje geleden drie koeken bij The Leann besteld. Echter was er één van de drie koeken geplet tijdens de verzending. Na het versturen van een mail naar de klantenservice van The Leann kreeg ik zee... Toon meer
Hele fijne webshop. Een heel uitgebreid assortiment met vernieuwende producten. Het assortiment wordt ook telkens uitgebreid. Levering is super snel. Zij hebben ook hun eigen lowcal sausjes en ijs.... Toon meer
WIJ MAKEN IJS, ROMIG IJS MET VEEL SMAAK EN EXTRA PROTEÏNE. HET ENIGE DAT WE VERGETEN ZIJN IS HET TOEVOEGEN VAN CALORIEËN…
Drenthweg 25, 9561AZ, Ter Apel, Nederland
Hele fijne website met top producten, snelle levering en persoonlijke omgang
Super producten en service! Zeker een aanrader
Lekkere sauzen met weinig calorieën minpunt: kleine verpakking en best prijzig.saus mag iets dikker.
Top voor de sporter die graag lekker en niet met al teveel kcal wilt eten en leven. Verder een ruim assortiment met producten die je niet overal kan verkrijgen.
Mijn eerste bestelling is helaas nooit aangekomen, maar door de supersnelle goede service snel nieuwe sausjes toegestuurd gekregen. TOP!
Zij hebben ook hun eigen lowcal sausjes en ijs. Wauw wat een top producten. Ik ben fan.
De service is echt top! Heel klantvriendelijk en meedenkend. De producten zelf zijn ook allemaal stuk voor stuk super lekker met goede macro's! Ik ben vooral helemaal weg van de curry-on saus, deze is echt te lekker en past vrijwel overal bij.
Heerlijke producten die persoonlijk bezorgd worden. En als finishing touch een kaartje met een leuk berichtje.
Inmiddels 2 keer besteld bij the Leann, en zeker niet de laatste keer! Snelle levering met een persoonlijk bedank kaartje erbij! En wat nog het belangrijkste is.....de smaak van de mayo, curry en knoflook is heerlijk!
Sauzen besteld ... snelle levering en ze smaken uitstekend
Vooral de garlic sauce is super lekker
Ga zo door !!!
Ordernummer 1850
- update
Gister direct een mail gehad dat mijn bestelling kosteloos nogmaals wordt verzonden. Goede service!
Goede communicatie, vlotte levering en groot aanbod aan producten. Snelle, vriendelijke reactie op vraag via email. Top!!!
Kon snel bestellen via de website en kreeg gelijk een bevestiging. Daarna werd ik netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling en werd het snel bezorgd. En de sausjes zijn nog lekker ook!
Top producten, snelle leveringen! Super leuk dat ze je laten meedenken over producten en ook dat ze flexibel zijn in leveringen! En geweldig toffe mensen.