Marlene Holst gjorde, hvad hun kunne i en svær og usædvanlig situation. BMW, Keld Poulsen, Hanstholm Få hele historien af Malene. Hun havde aldrig oplevet dette før.
Det var ikke en god oplevelse at skulle ringe og sige jeg havde ødelagt min bil Men blev venligt og behageligt hjulpet hvorledes jeg skulle aflevere bil så ville der blive taget hånd om den Så sto... Toon meer
Venligt smilende personale i receptionen. Assurandøren Niklas tog imod mig. Behagelig ung mand. Skulle jeg have kaffe, ja tak. Et hyggeligt rum til gennemgang af forsikringer. Jeg havde et par... Toon meer

Thyparken 16, 7700, Thisted, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Det var da hyggeligt at blive ringet op af Ronnie og spurgt om alt var gået fint mht forsikrings skift, god stil👍 alt er forløbet planmæssigt

Antwoord van Thisted Forsikring
Dygtigt og venligt personale der ved hvad de taler om.
Hurtig og professionel.

Antwoord van Thisted Forsikring
Hurtig, professionel og kompetent service. Venlig og forstående medarbejder.

Antwoord van Thisted Forsikring
Fantastisk kommunikation hele vejen igennem. Hjælpsomt og præcis i forhold til hvilke informationer der var brug for. Let og gennemsigtigt. Super service

Antwoord van Thisted Forsikring
I forbindelse med en stormskade var jeg i kontakt med Signe Bach, Thisted Forsikring. Trods stor travlhed pga mange stormskader var der tid og tålmodighed til at betjene mig, jeg er ikke helt ung mere. Hum var meget hjælpsom, venlig og godt humør. Jeg var ligeledes i telefonisk kontakt, som var lige så venlig og hjælpsom. Det var det var en god oplevelse at være i kontakt med Thisted Forsikring.

Antwoord van Thisted Forsikring
Nemt at komme igennem til søde og dygtige konsulenter, som altid er super behjælpelige.

Antwoord van Thisted Forsikring
Det var en god oplevelse at snakke med din kollega, jeg er glad for, at jeg har skiftet til Thisted Forsikring. Det er hyggeligt og nærværende.

Antwoord van Thisted Forsikring
Har altid fået super service hos Thisted Forsikring,,, I har altid god tid og kontakt til kunden..
Kan kun anbefale jer