Banner for Thisted Forsikring

Thisted Forsikring Reviews

3.067
TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været kunde hos Thisted Forsikring i mange år, og jeg har altid oplevet en venlig og professionel service. Senest havde jeg kontakt med Signe Bach Thomsen, som var utrolig imødekommende, tål... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde udfordringer med at få oplyst hvilken samarbejdspartner vi skulle have fat i ved akut behov for hjælp til rejseforsikringen Er efterfølgende blevet kontaktet af Thisted Forsikring og de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god samtale, hvor der blev lyttet og, hvor vi drøftede dækning og pris. Mine argumenter blev hørt og vi landede en god aftale der bekræfter mange års samarbejde og tillid. Tak til assurandøren hr.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bliver kontaktet, fordi der er sket nogle ændringer i mine forsikringer. Forsikringsdamen vil sikre sig, at der er styr på indbosforsikring, så jeg stadig er dækket ind. Det er en fin service.

Bedrijfsgegevens

5. Aansprakelijkheidsverzekeringsmaatschappij
  6. Studentenverzekeringsmaatschappij

Over Thisted Forsikring

Geschreven door het bedrijf

Thisted Forsikring har rødder helt tilbage til 1853, hvor det blev etableret som et selvstændigt og gensidigt forsikringsselskab - ejet af kunderne.

I dag er Thisted Forsikring et aktieselskab med en særlig konstruktion, der betyder, at det stadig er 100% kundeejet. Det er din garanti for, at kundernes tryghed og tilfredshed stadig er vigtigere end størrelsen af selskabets overskud.

Attraktive forsikringer til alle behov
Vi har inddelt vores kundergrupper i privat, erhverv og landbrug, og det er vores klare mål at levere attraktive forsikringsløsninger til alle, der vælger at være kunde hos os i Thisted Forsikring. Derfor ligger vi os i selen for at have et tidssvarende produktsortiment, som opfylder alle vores kunders behov.

Solide værdier og solid service
Som en af de ældste virksomheder i Thy har vi en stolt tradition, og vi holder bevidst fast i vores solide og sunde, lokale værdier - herunder professionel, personlig service og rådgivning.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

3K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hurtig service,

18 juni 2026

Hej Flemming

Tak for de fem stjerner.

Det er godt at høre, at du fik hurtig hjælp. Det betyder meget for os at være lette at få fat på :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en rigtig sød og behagelig…

Det var en rigtig sød og behagelig medarbejder som løste min henvendelse til ug

18 juni 2026

Hej Theodor

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for, at du er tilfreds med den hjælp, du har fået af min søde kollega. Det er netop sådan, vi gerne vil møde vores kunder - med venlig og kompetent hjælp.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God professionel rådgivning,er super…

God professionel rådgivning,er super tilfreds.

Hej Bent

Tak for de fem stjerner.

Vi er glade for at høre, at du har fået god rådgivning. Det er vigtigt for os, at rådgivningen er både personlig og til at forstå, så vi bliver altid glade, når det bliver værdsat :-)

Hjælp fra hundeforsikring

Hjælp fra hundeforsikring
Jeg indtastede og sendte bilag, og allerede indenfor en time fik jeg tilbagemelding, at min hunde sygdoms forsikring dækkede den operation, din pludseligt blev nødvendig på min hund, så jeg er meget taknemlig og glad fordi det hele bare er nemt og imødekommende.

Hej Henrik

Tak for den gode anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du værdsætter den imødekommende og gode hjælp, du fik i forbindelse med din hunds operation. Det er netop sådan, vi gerne vil imødekomme vores kunder.

Jeg håber, det går godt med din hund. Og god dag til dig :-)

Venlig og behagelig samtale

Venlig og behagelig samtale, som resulterede i lidt penge på kontoen pga gennemgang af diverse forsikringer

Hej Anita

Tak for de fem stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik en god gennemgang af dine forsikringer. Du skal have de forsikringer, du har brug for - hverken færre eller flere. Og så er det da bare luksus, der var lidt at spare :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvor er det rart at tale med et levende…

Hvor er det rart at tale med et levende menneske når man ringer til sit forsikrings selskab.
Jeg blev mødt med stor forståelse, da jeg stod i en svær situation.

Hej :-)

Tak for den fine anmeldelse.

Det er vigtigt for os, at vi er lette at få fat i, når vores kunder har brug for det. Så det er rigtig dejligt at høre, du værdsætter den personlige og nærværende kontakt - og at du fik den hjælp, du havde brug for :-)

Ha' en dejlig dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Venlig og saglig gennemgang af mine…

Venlig og saglig gennemgang af mine policer. Jeg har haft Thisted Forsikring i snart 40 år og er meget tilfreds.

Hej Jonna

Tak for den fine anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har fået en god gennemgang af dine forsikringer. Og så er det da lidt svært ikke at blive stolt, når vi hører fra en god og loyal kunde - tak for tilliden, du har vist os i alle de år :-)

En meget imødekommende rådgiver.😁

En meget imødekommende rådgiver.😁

Dog havde vi en “ lidt “ dårlig telefonforbindelse 🤨

Hej Peter

Tak for de fem stjerner. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god samtale med vores venlige og kompetente rådgiver. Det er netop den service, vi gerne vil give vores kunder :-)

God dag til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en vandskade i sidst i februar…

Vi havde en vandskade i sidst i februar 2026
og kontaktede derfor forsikringsselskabet Thisted og fik øjeblikkelig grønt lys til at sætte udbedring igang. Total problemfrit

Hej Jørgen

Tak for de fem stjerner.

En skade kommer aldrig belejligt, så det er dejligt at høre, du værdsætter den gode og hurtige hjælp, du fik :-)

Rigtig god dag til dig.

Super god service

Super god service, aldrig spørgsmål omkring skader og bare en god forsikring som man er tryg ved.

Hej Dennis

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du værdsætter den gode service og føler tryghed ved at være forsikret hos os. Vi er her for at hjælpe vores kunder bedst muligt :-)

Meget venlig personlig betjening

Meget venlig personlig betjening

Hej Poul

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har fået god og personlig hjælp. Det er nemlig sådan, vi gerne vil møde vores kunder :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik fint overblik over forsikringer og…

Fik fint overblik over forsikringer og dækning.

Hej Bjarne

Tak for de fem stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik et godt overblik, og at dækningen var til at forstå. Vi ved, at forsikring kan være komplekst, og derfor gør vi os altid umage med at forklare det på en måde, der er til at forstå. Så det er dejligt at høre, når det bliver værdsat.

Fin oplevelse Camilla var meget hjælpsom

Fin oplevelse Camilla var meget hjælpsom

Hej Birthe

Tak for den fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for, og at du blev hjulpet godt videre. Vi er her netop for at hjælpe vores kunder bedst muligt :-)

Du ønskes en god dag.

God oplevelse Positivt helt igennem

Positivt helt igennem

Hej Tove

Tak for de fem stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse hele vejen igennem. Det er nemlig den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder :-)

God dag til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik en faglig gennemgang af…

Jeg fik en faglig gennemgang af forsikringer, af en kompetent og lyttende medarbejder.
Der er altid god kundeservice ved Thisted Forsikring

Hej Jens

Tak for de fem stjerner.

Det betyder meget at høre, at du værdsætter den gode kundeservice her hos os. Vi tager os gerne tid til at lytte til dine behov, så du får de forsikringer, du har brug for og ønsker :-)

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Lytter og vejleder konstruktivt på et niveau som er let forståeligt.

12 juni 2026

Hej Lis

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du værdsætter den gode kundeservice, du har fået. Det er vigtigt for os, at vi har god tid til at tale med vores kunder, og at vi kan forklare tingene på en måde, der er til at forstå :-)

Rigtig god weekend.

Ja det var fint

Det her er så træls

12 juni 2026

Hej Morten

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med den hjælp, du har fået hos os.

Her hos os giver det masser af glæde, når vi får en god anmeldelse på Trustpilot, og mine kollegaer værdsætter de pæne ord, der bliver skrevet om den indsats, de laver hver dag. Så tak for de fem stjerner, og for at du ville lave en anmeldelse til os :-)

Ha' en god weekend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er netop blevet kunder hos Thisted…

Vi er netop blevet kunder hos Thisted forsikring og er blevet behandlet venligt og professionelt. Vi havde ikke brug for hjælp, men blev kontaktet af jeres medarbejder for at høre om alt var forløbet vel omkring forsikringsskiftet.

Hej Karen

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at I er tilfredse med den venlige og professionelle hjælp, I har fået. Det er nemlig sådan, vi gerne vil hjælpe vores kunder :-)

Rigtig god weekend.

Når man kontakter Thisted fors

Når man kontakter Thisted fors. Ringer man aldrig forgæves, jeg fik i klar og tydelig forklaret, hvordan jeg er dækket, og hvad den koster om året. En rigtig behagelig samtale.

Hej Jens Christian

Sikke nogle fine ord, du sender vores vej. Tak for det. Det er vigtigt for os, at vi er lette at komme i kontakt med, og at vi giver kompetent og letforståelig rådgivning, så det er rigtig dejligt at høre, at det netop er noget, du værdsætter.

Ha' en god weekend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flink og venlig person som jeg talte…

Flink og venlig person som jeg talte med og fik den hjælp jeg bad om

Hej Ole

Tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for at mine søde og dygtige kollega. Vi vil gerne være til at tale med, så vi bliver altid glade, når det bliver værdsat :-)

Ha' en rigtig god dag.

Marketing- og kommunikationsspecialist, Thisted Forsikring

Lees meer over geverifieerde reviews.