Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Charlotte. Jeg fik en utrolig hurtig, professionel og særdeles empatisk behandling. Jeg følte mig hørt og i virkelig trygge hænder. Tusind tak for... Toon meer

Jeg har været kunde hos Thisted Forsikring i mange år, og jeg har altid oplevet en venlig og professionel service. Senest havde jeg kontakt med Signe Bach Thomsen, som var utrolig imødekommende, tål... Toon meer
Vi havde udfordringer med at få oplyst hvilken samarbejdspartner vi skulle have fat i ved akut behov for hjælp til rejseforsikringen Er efterfølgende blevet kontaktet af Thisted Forsikring og de... Toon meer
En god samtale, hvor der blev lyttet og, hvor vi drøftede dækning og pris. Mine argumenter blev hørt og vi landede en god aftale der bekræfter mange års samarbejde og tillid. Tak til assurandøren hr.... Toon meer
Thyparken 16, 7700, Thisted, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Thisted Forsikring
Jeg fik en faglig gennemgang af forsikringer, af en kompetent og lyttende medarbejder.
Der er altid god kundeservice ved Thisted Forsikring

Antwoord van Thisted Forsikring
Virkelig god kundeservice. Lytter og vejleder konstruktivt på et niveau som er let forståeligt.

Antwoord van Thisted Forsikring
Vi er netop blevet kunder hos Thisted forsikring og er blevet behandlet venligt og professionelt. Vi havde ikke brug for hjælp, men blev kontaktet af jeres medarbejder for at høre om alt var forløbet vel omkring forsikringsskiftet.

Antwoord van Thisted Forsikring
Når man kontakter Thisted fors. Ringer man aldrig forgæves, jeg fik i klar og tydelig forklaret, hvordan jeg er dækket, og hvad den koster om året. En rigtig behagelig samtale.

Antwoord van Thisted Forsikring
Flink og venlig person som jeg talte med og fik den hjælp jeg bad om

Antwoord van Thisted Forsikring
Thisted forsikring er et selskab der er effektivt og bestemt til at stole på, god service, imødekommende personale og gode priser på alle løsninger bruger dem igen til forsikring af elbilen.

Antwoord van Thisted Forsikring
God service og behagelig samtale med medarbejderen hos Thisted Forsikring,som gav sig til til at gennemgå de andre forsikringer vi har hos dem,og at vi altid har fået en fair behandling når vi har haft brug for at kontakte forsikringen .
Mvh Jeanette Nielsen

Antwoord van Thisted Forsikring
Særdeles Kompetent medarbejder,som gik væres aftaler igennem, og vi fik ført lidt mere dækning på. Tak for god service
Bh. Per Haugaard

Antwoord van Thisted Forsikring
Det var en rigtig god oplevelse. Da personen var rolig og meget hjælpsom med mit problem. En person som har tid og er hjælpsom er alt hver tak til Mikkel I Thisted

Antwoord van Thisted Forsikring
God modtagelse af venligt personale.
God henvisning til rette person.
Fin service, - glad for hjælpen.
Der kunne godt være et pil ved den “blinde vej” - til højre, - jeg tog indkørslen en ekstra gang !!!
Venligst Ruth Scharling

Antwoord van Thisted Forsikring
Jeg havde en utrolig behagelig samtale med en medarbejder (Joan) inde fra Thisted forsikring. Hun ringede uanmeldt op for at informere mig omkring, at jeg havde en indskudsforsikring, som jeg faktisk ikke længere behøvede. Fantastisk service