TI 84shop

Bestelling gedaan en te laat reviews gelezen. Gelijk het product geannuleerd met de verwachting het geld retour te ontvangen. Helaas gebeurt dit niet. Factuur met annulering ontvangen. Afsprak... Toon meer

Ik heb hier een playstation 5 besteld en betaald. Door alle slechte reverentie's direct de dag erop geunnuleerd. De eigenaar telefonisch gesproken, een zeer nette meneer, en hij beloofde me binn... Toon meer

Alle reviews

(9.160)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ps niet geleverd en nog geen geld retour

Wij hebben 3 weken geleden de PS besteld en ook hier niks ontvangen. Op mijn eerste mail is vlot gereageerd maar wordt niet gedaan wat ja beloofd. Namelijk apparaat een week later leveren.
Nu krijg ik mijn berichten retour.
Ik lees dat er ook mensen met ze appen. Dat wil ik ook wel want aan de telefoon wordt ook niet opgenomen.
Heeft iemand het nummer daarvoor voor mij?

13 maart 2024

Oplichters

Oplichters! Sturen PlayStation niet op en geld wordt ook niet gestorneerd. 100x gebeld en contact gezocht. Steeds zeggen ze te dat ze te druk zijn of moet je de volgende dag terug bellen. Storneren lukt ze niet ondanks dat het beloofd wordt. Wij gaan actie ondernemen. Hebben hier de mensen voor dus als meer mensen aan willen sluiten…

Oplichting

Bestelling geplaatst, leveren lukte maar niet en werd telkens uitgesteld. Dan maar geannuleerd maar tot op heden nog geen cent teruggezien.

24 januari 2024

kKoper let op - winkel elders

Het is nu meer dan een maand geleden dat ik mijn bestelling plaatste voor een PS5 die zogenaamd op voorraad was en de volgende werkdag zou worden verzonden (of binnen een week volgens de e-mail met de orderbevestiging, wat uiteraard niet is gebeurd), drie weken sinds ik nam via e-mail contact op met TI-84 om de bestelling te annuleren en mij een volledige terugbetaling te geven, en twee weken geleden nam ik via WhatsApp contact op met TI-84 om de terugbetaling uit te voeren omdat ze niet op e-mail reageerden. WhatsApp-berichten van vorige week werden beantwoord met 'het is de bedoeling om de PS5 deze week te verzenden', wat uiteraard niet gebeurde. Een week geleden belde Amarsingh terug en beloofde dat een volledige terugbetaling binnen een week zou worden verwerkt. Natuurlijk is zoiets niet gebeurd. Een gerenommeerd bedrijf zou niet op deze manier te werk gaan met gebroken beloften of 'intenties' en een totaal gebrek aan klantenservice; Dit is duidelijk geen manier van zakendoen. Ik raad iedereen aan die op zoek is naar de producten op hun website een andere verkoper te gebruiken - er zal geen product zijn en uw geld zal verdwijnen.

10 februari 2024

BETAAL NIETS AAN DIT BEDRIJF

Op 23 december 2023 een Playstation besteld (voor €499,99). Nadat we na 5 dagen geen reactie hadden ontvangen, de bestelling geannuleerd. Al 10 x gemaild en inmiddels 3x gebeld. Steeds wordt beloofd dat we ons geld teruggestort krijgen en 'het vriendelijk opgelost gaat worden'. Tot op heden niets ontvangen. Inmiddels aangifte bij de politie gedaan en bij de Autoriteit Consument & Markt, waar ze al een waarschuwing van hebben gekregen. Ongelofelijk dat dit bedrijf op internet mag en kan blijven!!!
POLITIE EN ACM doe hier iets mee, steeds meer mensen worden de dupe !!!!

Deze winkel is 1 grote scam

Deze winkel is 1 grote scam, al meer dan 2,5 maand moeten wachten op mijn bestelling!!! Deze dan uiteindelijk met veel moeite kunnen annuleren en nu al 2 maand wachten op de terugbetaling. Langs da andere kant blijft het ook stil, ze laten niets meer van hun horen… ze zetten iedereen in de zak!!!!!

31 oktober 2023

GROTE OPLICHTERS

Na het bestellen van een ps5 op 28-1-2024 deze geannuleerd op 31-1-2024 na het lezen van vele slechte recensies. Ik heb meerdere malen contact gekregen met de meneer van het bedrijf om te vragen wanneer ik mijn geld terug krijg met elke keer het zelfde antwoord “we pakken dit op”. We zijn nu 6 weken verder en nog altijd heb ik mijn geld niet terug wat ik schandalig vind! Koop niks bij dit bedrijf want het zijn grote oplichters die je aan het lijntje houden om te hopen dat je opgeeft en hun zo jouw geld houden!

28 januari 2024

Hier niet bestellen

Bestelling gedaan en te laat reviews gelezen.

Factuur met annulering ontvangen. Afspraken gemaakt voor terugbetaling. Elke keer is het vrijdag staat het erop. nee maandag want de systemen en blablab. Je wordt aan het lijntje gehouden. Inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

19 februari 2024

Geld nog steeds niet terug ik zal en…

Geld nog steeds niet terug ik zal en ruim 1 tot 2 maanden me geld terug krijgen van deze shop! Maar ze geven nooit meer geld terug en ze blokkeren je ook zo dat je ze niet meer kan bellen! Ze leverden niets en je ben voor goed je geld kwijt grote oplichters! Ik ga deze week over op andere maatregelen!

Ps5 besteld

Ps5 besteld. Nooit geleverd, krijg weinig contact en na 2 maanden nog geen euro terug. Man komt zijn afspraken nooit na.

12 januari 2024

Oplichters

Heb een Playstation 5 besteld en betaald maar nooit geleverd gekregen.

Dit zijn pure oplichters. Niets kopen. Geven niet thuis na je bestelling en leveren uiteraard niets. Kortom geld kwijt.

Ik ben boos

Ik ben boos. En met mij vele anderen. Er is een webshop (TI-84), die ook een fysieke winkel aan Capelle aan de Ijssel heeft. Ik was op zoek naar een Playstation 5, en op Google gaf deze website een goedkope prijs aan. Goedkoper dan elders, dus wie wil dat nou niet! Ik herinnerde me dat ik al eens eerder iets had besteld via deze webshop, een grafische rekenmachine (2020). Deze heb ik toen netjes geleverd gehad. Ik heb dus niet verder nagedacht, iets wat ik normaal wel doe. Ik heb de PS5 met twee controllers besteld voor de verjaardag van mijn man.

Echter, een aantal dagen later merkte ik dat de bestelling nog niet was verzonden. Iets begon aan me te knagen en besloot om toch even het internet te raadplegen. Trustpilot staat helemaal vol met slechte reviews over dat bestellingen niet geleverd worden, geld niet wordt terugbetaald, er worden loze beloftes gemaakt en het gaat om absurde bedragen. Met deze nieuwe kennis heb ik per direct mijn bestelling geannuleerd. Niet veel later kreeg ik antwoord met de vraag: “mag ik vragen waarom?” En ik heb eerlijk mijn verhaal gedaan. Meneer wilde eerst nog een belafspraak met mij inplannen, waarschijnlijk om mij over te halen of om mij te beloven dat de ps5 echt gaat komen. Maar dit wilde ik niet. Ik wilde gewoon mijn bestelling annuleren. Dit was akkoord. Ik zou mijn geld binnen 7 dagen terugkrijgen.

Nu inmiddels 2.5 week verder en ik heb nog niks terug ontvangen. Meneer blijft elke week beloven dat “het geld er de komende week echt op moet staan.” Maar ik geloof er natuurlijk niks van. Ik zie op Trustpilot zelfs verhalen van mensen die al vanaf november op hun geld wachten. Ik heb inmiddels een incassobureau ingeschakeld, waarvan ik hem uitvoerig op de hoogte heb gehouden. (Dat ik hem nog x dagen geef, voordat… enz enz). Hier reageerde hij niet eens meer op.

17 februari 2024

oplichters

oplichters
27-11-2024 een playstation besteld en betaald.
Nog 1x reactie gehad dat hij door het hoge aantal bestellingen iets later zou worden bezorgd.
Vervolgens wordt er nergens meer op gereageerd.

FRAUDULEUS BEDRIJF!

FRAUDULEUS BEDRIJF!
Op 10/02/24 bestelde dochter een iPhone 14, prijs €689,00. (Factuur INV200398)
Na respectievelijk 1 en 2 weken gevraagd naar staat van levering. Afgewimpeld met smoesjes als leveringsproblemen e.d. Na verschijning van artikel in Belgische krant “Het Laatste Nieuws” (HLN) op 29/02/24 over frauduleuze praktijken van dit bedrijf, meermaals via mail gevraagd naar verzending of terugbetaling van de bestelling.
Hierop krijg je laattijdige, omzeilende en tijdrekkende mails terug, maar geen antwoord op je vraag.
Op 08/03/24 bestelling via mail geannuleerd en geld retour gevraagd binnen de 72u.
Tot op heden 12/03/24 nog geen reactie hierop, noch creditnota, noch terugbetaling.
Op 08/03/24 in de namiddag is de webshop
TI-84shop.nl offline gegaan, alsook het bijbehorende e-mailadres. Daarna terug online gekomen onder andere domeinnaam, zijnde ti84shop.nl met bijhorende gewijzigde e-mailadres.

BESTEL NOOIT!!!

BESTEL NOOIT!

Ik heb bij de online shop van Ti84-shop een PlayStation gekocht eind november. Deze is nooit gearriveerd. Na zeer veel telefoontjes en mails heb ik iemand aan de lijn gekregen die het order heeft geannuleerd maar tot op heden heb ik mijn geld niet terug ontvangen. Ook heb ik hen hierover meermaals gecontacteerd. Als ik al reactie krijg, beloven ze het snel recht te zetten maar tot op heden heb ik niks ontvangen.

Ik heb een klacht ingediend via Europees Centrum voor de Consument. Daar zijn ze reeds bekend.

Na 3mnd nog niets geleverd

In november 2023 een ps5 besteld en nog steeds niets ontvangen!!! Dit in al meer dan 3mnd . Contacteren in moeilijk enkel via WhatsApp en dan nog. Er wordt zelden geantwoord. Vorige week geven ze nog toe dat de ps5 in stock is! Waarom leveren ze dan niet? Ik denk echt dat ze mensen oplichten!

12 maart 2024

Al eerder een review geplaatst, nog geen geld terug.

Al eerder een review geplaatst! met 1 ster.
de reviews gelezen na de bestelling voor een playstation 5 besteld te hebben. Meteen geannuleerd.
Veel mailtjes, whats appjes gedaan zonder resultaat.nu 2 maanden verder.
Dus 489 euro kwijt.Hoewel meneer zegt dat ik niet van het slechte moet uitgaan.

ACM heeft als het goed is in sept 2023 dwangsommen opgelegd.
Hoe kan dit bedrijf nog adverteren!!!!

Kom over de brug, de recente goede reviews zijn vast door het bedrijf zelf geplaatst.

Geld niet terug

Na vele malen contact proberen te maken via whatsapp en mail nog steeds mijn geld niet terug. Elke keer wordt er beloofd dat het binnen een week op mijn rekening staat maar dat gebeurd nooit. Na gemeld te hebben dat ik nu toch echt een slechte review ga plaatsen krijg ik het volgende bericht terug: "ik wist niet dat het plaatsen van reviews zorgt voor een uitbetaling?". Ik heb ook al meldingen gedaan bij verschillende instanties over dit bedrijf. Niet bestellen hier dus als je normaal je geld terug wilt! Ordernummer is ORD144272

11 maart 2024

Komt totaal geen afspraken na

Komt totaal geen afspraken na, wordt niet binnen de gestelde tijd gereageerd op email of telefoon. Iphone 15 ongeveer 2 maanden geleden besteld, nog niks ontvangen en wordt aan het lijntje gehouden. Het is nu wel klaar, zal maar eens langs gaan. Andere reacties beloven weinig goeds, maar we gaan het wel merken binnenkort

11 maart 2024