TI 84shop

Bestelling gedaan en te laat reviews gelezen. Gelijk het product geannuleerd met de verwachting het geld retour te ontvangen. Helaas gebeurt dit niet. Factuur met annulering ontvangen. Afsprak... Toon meer

Op 23 december 2023 een Playstation besteld (voor €499,99). Nadat we na 5 dagen geen reactie hadden ontvangen, de bestelling geannuleerd. Al 10 x gemaild en inmiddels 3x gebeld. Steeds wordt beloofd... Toon meer

Komt totaal geen afspraken na, wordt niet binnen de gestelde tijd gereageerd op email of telefoon. Iphone 15 ongeveer 2 maanden geleden besteld, nog niks ontvangen en wordt aan het lijntje gehouden. H... Toon meer

Ik heb hier een playstation 5 besteld en betaald. Door alle slechte reverentie's direct de dag erop geunnuleerd. De eigenaar telefonisch gesproken, een zeer nette meneer, en hij beloofde me binn... Toon meer

Alle reviews

(9.156)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Schandalig bedrijf

Schandalig bedrijf ! In november een PS5 besteld en dezelfde maand nog geannuleerd. Tot de dag van vandaag nog steeds me geld niet terug ontvangen ! Hij spreekt elke keer af te betalen en stelt steeds uit met rare smoesjes. Ik zou hier nooit bestellen ! Je kan blijven appe, mailen, bellen maar ze houden je straal voor de gek. Als ze vandaag het geld niet overmaken ga ik contact opnemen met een instantie om me geld terug te krijgen.

8 maart 2024

Rampzalig, nooit hier bestellen

Ik kan het niet anders omschrijven, maar het is gewoon een regelrechte ramp dit bedrijf. Ik heb een PS5 besteld en later mijn bestelling geannuleerd. Inmiddels wacht ik al sinds begin januari op mijn geld. Ik ben zeer netjes en geduldig gebleven, maar nu is echt de maat vol. Tijd om andere instanties in te schakelen in de hoop dat ik mijn geld terug krijg.

8 maart 2024

5 sonos play 1 speakers nog steeds niet geleverd

Heb op 10 januari 2024 5 sonos play 1 zwart speakers besteld en betaald. Onwijs veel mails, apps en telefoontjes gepleegd. Steeds antwoord dat het komt en tot op heden niets ontvangen….. krijg mijn geld ook niet terug en sinds vandaag reageert hij ook niet meer op mijn apps. Voel me belazerd en verdrietig……

10 januari 2024

Niet hier kopen

Begin December een ps5 gekocht, nog steeds niks. Op mijn mail wordt niet gereageerd en op de appjes heel af en toe een reactie met dat het geld "eind deze week" terug op mijn rekening komt. Inmiddels alweer 5 "eind deze weken" voorbij en heb nog steeds niks.

5 december 2023

Niet bestellen hier

Niet bestellen hier! Oplichter eerste klas.. Wel eerst mensen geld afhandig maken en vervolgens niet meer terugbetalen. De boel lekker blijven rekken en steeds een ander argument. Vervelende mensen.
Ik wacht nog steeds op mijn geld.
Ga ook maar eens langs bij de winkel net als Paul Delpeut..

Dief

Dieven zijn het.straf dat na al deze klachten deze persoon nog kan verder doen.

7 maart 2024

Betaald maar niks geleverd! 4 weken geleden een setje Philips Hue…

4 weken geleden een setje Philips Hue lampen besteld. Na een paar dagen nog niks ontvangen. Email gestuurd en kreeg bericht dat ze na 1 weeks weer geleverd zouden worden. Nu inmiddels 4 weken verder, diverse emails waarop geen reactie komt nog steeds niks geleverd en geen geld terug. Ps. Telefonisch is T-84 shop niet bereikbaar. (Elke dag wegens drukte al 3 weken lang). Ik begin me langzaam opgelicht te voelen.
Ik kan helaas niet anders dan via deze weg een oplossing te vinden en anderen te waarschuwen.

4 maart 2024

NIETS BESTELLEN HIER, ZIJN OPLICHTERS!

We wilden mijn zoon een PlayStation 5 geven voor zijn verjaardag. Hiervoor hadden we geld ingezameld en vervolgens heeft mijn dochter, Esmee Selhorst, de PlayStation besteld bij dit bedrijf.
Tot op heden niets ontvangen en ook geen geld terug gekregen. Geen reactie op mails, heel onbeschoft.
We hebben inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

7 maart 2024

PlayStation besteld voor mijn zoon zijn…

PlayStation besteld voor mijn zoon zijn verjaardag. Die is morgen jarig maar de PlayStation is niet binnen. Contact krijgen is niet mogelijk, telefonisch lukt niet want dan komt er een bandje op dat ze te druk zijn. App, krijg je automatische reactie dat je diezelfde dag nog een reactie krijgt. Tot op heden geen reactie gekregen.

Waardeloos

Ik had een ps5, de levertijd was te lang, dus heb ik mijn bestelling geannuleerd, ik wacht nu ruim twee weken op het geld. Super slecht bereikbaar, het telefoonnummer kan ik gewoon niet bellen, alleen via WhatsApp, dan wordt ik weggedrukt maar na 3 keer bellen sturen ze dan een summier bericht terug dat ik teruggebeld word. Ook dat doen ze niet. Waardeloze webshop.

Niks bestellen

In januari een Iphone besteld, na een maand nog niks ontvangen. Vervolgens de bestelling geannuleerd en nog steeds geen geld terug ontvangen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en op Whatsapp reageren ze niet tot nauwelijks. Bestel hier niks

PS5 besteld, niet gekregen, geld niet retour

PS5 besteld op 4 februari, na een week nog steeds niet niet geleverd. Klantenservice heeft toen onze bestelling geannuleerd en geld terug beloofd. We zijn een maand verder, krijgen geen mails meer terug en ook ons geld is niet retour gekomen. Telefonisch zijn zij onbereikbaar. We gaan nu naar de "winkel" toen die op Google Maps niet op een winkel lijkt. Hoe kan iedereen deze meneer appen? Dit lees ik in alle reviews. Wij kunnen nergens een chat functie of een app nummer vinden? Het lijkt erop alsof februari 2024 zijn slechtste maand tot nu toe was.. of eigenlijk zijn beste. Zoveel bestellingen gehad en gewoon niets geleverd en het geld ook nog eens houden. Wauw. Hoe kan deze webwinkel nog bestaan?!

4 februari 2024

Nog steeds geen geld terug

Helaas vervallen we weer in herhaling dat er nog steeds geen geld is gestort. We willen van alles schrijven om mensen te waarschuwen, alleen wordt dit dan niet geplaatst. Het is een schande dat er zo wordt omgegaan met terugbetalingen en dat dit gewoon maar door blijft gaan.

Oplichter

Oplichter, laat je betalen, maar levert niets en betaald geen geld terug. Credit nota is aangemaakt, meerdere keren toegezegd om te betalen, maar niets. BESTEL HIER NIETS.

6 maart 2024

Naar mijn geld kan ik fluiten

Na het bestellen van een Playstation 5 bundel (niet het Slim model) heb ik na enkele weken wachten contact gezocht wanneer hij eindelijk bezorgd zou worden. Constant werd me voorgehouden dat er vertraging vanuit de leverancier was en dat ik de week erop nog maar eens moest informeren.

Na 2 maanden op en neer gepingpong heb ik uiteindelijk gekozen voor annuleren, hier ook een bevestiging per mail over gekregen, maar geld is nooit teruggestort.

Shop is telefonisch niet te bereiken; bandje zegt dat dit vanwege drukte is en dat je per mail binnen 24 uur reactie krijgt. Op mail en Whatsapp reageren ze echter niet meer op me, wat eerder geen probleem was toen ze de schijn nog probeerden op te houden dat het geleverd zou kunnen worden.

Ik ga er dan ook vanuit dat andere reviews hier geplaatst worden door de eigenaar zelf om de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid omhoog te houden, maar ik waarschuw iedereen om hier niets te bestellen.

Mij rest niks anders dan bij de politie aangifte te gaan doen van oplichting.

1 maart 2024

Dit bedrijf is hoogst ONBETROUWBAAR en…

Dit bedrijf is hoogst ONBETROUWBAAR en komt geen enkele afspraak na. ik wacht nu al 2 weken op een kraan, die direct geleverd zou worden. Ze zijn NOOIT telefonisch bereikbaar en stellen dat alles per mail moet gebeuren, die binnen 24 uur beantwoord wordt. Daarna ontvang je een mail waarop staat dat het 72 uur gaat duren en daarna ontvang je niks. Ik waarschuw iedereen doe geen aankoop bij dit bedrijf

6 maart 2024

Geen levering, geen geld terug.

Begin december PS5 besteld. Niets ontvangen. 3 weken geleden order laten annuleren en nu wachten op geld.

Zwaar teleurgesteld.

Ze zijn offline, ook e-mail werkt niet meer.

6 maart 2024

Slechte service en geen restitutie

PS5 gekocht, maar geen bevestigingsmail gekregen.
Vervolgens de slechte reviews gelezen en gelijk mijn bestelling geannuleerd, wat gelukkig wel snel was gelukt.
Echter steeds maar geen geld terug (13 februari heb ik mijn bestelling geannuleerd).
Geen reactie via app, op mail wordt (bijna) niet gereageerd, waardoor je er continue achteraan moet gaan.
Hierover een melding gemaakt bij het ACM en verder het contact blijven houden.
Koop hier absoluut geen Playstation.

10 februari 2024

Product niet geleverd en na annuleren bestelling geen terugbetaling

20-11-2023 Met een Black fridaydeal een Ps5 gekocht. Levertijd 1 week. Mooi op tijd voor een Sinterklaas cadeau van onze zoon. Helaas niet eerst de reviews gelezen. Na 1 week niets ontvangen. Via mail contact gezocht. En de Ps5 zou zeker op tijd voor Sinterklaas arriveren. Helaas niets. Vanaf 29 december via WhatsApp contact gezocht. Excuses werden aangeboden en hij zou de komende week geleverd worden. Inmiddels was het eind december.
4 januari nogmaals contact gezocht en samen overeen gekomen dat de bestelling geannuleerd zou worden en het bedrag zou binnen 2 weken teruggestort worden. We hebben toen maar ergens anders een Ps5 besteld voor het reguliere bedrag want Black Friday was allang al voorbij. Het is inmiddels 6 maart en na veel contact en toezeggingen nog steeds niets teruggestort. Erg jammer dat ik deze review moet plaatsen. Had het graag anders gezien...

20 november 2023

eindelijk

In november '23 een PS5 besteld, maar niet gekregen. Na veel mailen en bellen en annuleren zou het bedrag iedere keer teruggestort worden, maar pas na een bezoek aan de "winkel" is het betaalde bedrag uiteindelijk teruggestort.

27 februari 2024