TI 84shop

Bestelling gedaan en te laat reviews gelezen. Gelijk het product geannuleerd met de verwachting het geld retour te ontvangen. Helaas gebeurt dit niet. Factuur met annulering ontvangen. Afsprak... Toon meer

Op 23 december 2023 een Playstation besteld (voor €499,99). Nadat we na 5 dagen geen reactie hadden ontvangen, de bestelling geannuleerd. Al 10 x gemaild en inmiddels 3x gebeld. Steeds wordt beloofd... Toon meer

Komt totaal geen afspraken na, wordt niet binnen de gestelde tijd gereageerd op email of telefoon. Iphone 15 ongeveer 2 maanden geleden besteld, nog niks ontvangen en wordt aan het lijntje gehouden. H... Toon meer

Ik heb hier een playstation 5 besteld en betaald. Door alle slechte reverentie's direct de dag erop geunnuleerd. De eigenaar telefonisch gesproken, een zeer nette meneer, en hij beloofde me binn... Toon meer

Alle reviews

(9.156)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geregeld?

Geregeld?
Gisteren wederom contact gekregen via de telefoon. Hetzelfde antwoord als daarvoor al 6 keer gehoord: we sturen vanavond de track & trace. Na doorvragen kreeg ik het aanbod om de order te annuleren en geld terug te krijgen. Gelijk op in gegaan. Morgen zal dan het geld terug gestort zijn. Ik ben benieuwd of ze zich nu wel aan hun woord houden.

6 maart 2024

NOOIT BESTELLEN!

Februari 2023 een PS5 besteld. Nog steeds niks binnen of geen geld terug…

Wel contact gehad via de mail of telefoon. Hier werd elke keer aangegeven dat de PS5 “volgende week binnen komt, sowieso”. Niet dus.

Nooit hier bestellen!!!!!!!
Gerechtelijke maatregelen moeten nog worden genomen.

14 februari 2024

- [ ] BESTEL HIER NIET!!!

- [ ] BESTEL HIER NIET! 17-2 ps5 besteld voor 399,-, nooit een orderbevestiging gekregen wat ik al raar vindt. Na het lezen van enorm slecht recensies die hetzelfde zijn als mijn situatie direct mijn bestelling geannuleerd op 20-2. Buiten het feit dat deze onderneming zeer slecht te bereiken is heb ik met moeite mijn bestelling geannuleerd en zou ik in een week mijn geld krijgen, wat ook al niet klopt. Een week verder 27-2 inmiddels heb ik nog steeds mijn geld niet terug! Na lang te zoeken naar contact blijkt het nog niet eens terugbetaald te zijn en wordt dat nu gedaan en zou ik het over een par dagen hebben. Na weer een week wachten is het inmiddels 5-3 heb ik nog steeds mijn geld niet terug! Nu is mijn geduld op en dat geef ik aan, is volgens hun de terugbetaling nog steeds niet gedaan en moet ik over een week bellen. Twee weken zijn verstreken na annulering wat dus de maximale termijn is waarin een terugbetaling gedaan moet worden en ze hebben hier lak aan… SCAM! Wees gewaarschuwd en bestel voor een paar tientjes meer bij elke andere aanbieder, want hier kost het je alleen maar tijd en moeite voor niks! Ik ga mijn geld aannemelijk niet terugkrijgen binnen het komende half jaar.

5 maart 2024

Geen contact mee te krijgen.

Had een bestelling gedaan en daarna pas gehoord/gelezen over de slechte ervaringen van anderen over ti-84. Toen de bestelling geannuleerd. Dit was 13feb en nog steeds geen cent terug gekregen. Stuur iedere dag een berichtje (mail/whatsapp/bellen) nog een een keer fatsoenlijks antwoord.

Order ORD143533

Zeer zeer zeer onbetrouwbaar

Na het niet kunnen leveren van een ps5 binnen 1 maand, ben ik met de verkoper overeen gekomen dat mijn geld zou worden terug gestort op mijn rekening. Ik ben nu in een zeer onprettig conflict waarbij ik in ontzettend veel mail en wattsapp verkeer mijn geld terug vraag maar enkel aan het lijntje wordt gehouden met loze beloftes.

Levering Ti-84 shop slecht

Slechte communicatie en vaag over leveringen terwijl website beweerd voorraad te hebben.
Bestelling geannuleerd nu in afwachting van terug storten.
Hopelijk wordt dit binnen afgesproken tijd gedaan.
Helaas geen goede beoordeling voor deze winkel.
Ik zal er in ieder geval nooit meer iets kopen.

1 maart 2024

Ik heb geen bestelling gekregen

Ik heb geen bestelling gekregen. Vervolgens heb ik contact opgenomen met het bedrijf, maar ze zeggen, dat het mijn fout is, omdat ik een ander huisnummer ingevuld heb. Toch is het raar, want het ander nummer kreeg ook geen post van hun. Als ik dat aangeef, reageren ze niet meer op mijn mails.
Helemaal niet tevreden.

15 februari 2024

Komt afspraken niet na, betaalt niet terug

Na een telefoon besteld te hebben bleek deze niet leverbaar, bestelling geannuleerd. Ze zeggen binnen 14 dagen terug te betalen maar komen, na meerdere afspraken te hebben gemaakt, de beloftes (nog steeds) niet na. Wettelijke 14 dagen termijn is ruimschoots voorbij maar uiteraard nog geen geld terug. Kortom om een zeer dubieuze webshop waar geen afspraak mee te maken is. Advies, KOOP HIER NIKS!!

Geen terugbetaling

Bestelling werd geannuleerd door de handelaar omdat hij niet tijdig kon leveren. Beloofde ons geld terug te storten en dit wel 9x maar 2 maand later nog steeds niet. Bel,mail, stuur hem dagelijks maar komt zijn woord niet na. Hopelijk komt hij tot schuld inzicht en betaald hij ons terug! Al hebben we ook beslist om hier verder mee te gaan als het niet op onze rekening verschijnt.

5 maart 2024

Op TV in België wegens oplichting!!!

Op TV in België wegens oplichting!!!
Shop is op het tv journaal en in de krant in België wegens oplichting. Goederen worden niet geleverd! Eigenaar Amarsingh Balwantsingh houdt mensen maanden aan het lijntje. BLIJF HIER WEG!!!

5 maart 2024

Bestelling gedaan van een MacBook Air…

Bestelling gedaan van een MacBook Air 15. Deze zou 1 tot 2 dagen levertijd hebben, wat niet gebeurde. Na contact direct mail terug dat hij volgende week er zou zijn. Na een week nog niks. Nu geannuleerd en wachten of de terugbetaling er komt. Voorlopig dus deze beoordeling. Er word niet meer gereageerd op de mails die ik zend. Vrijdag word het dossier overgemaakt aan onze raadsman en ook word er een klacht ingediend bij het ACM. Ik hou jullie op de hoogte. Update: het is mij bevestigd via mail dat het geld uiterste vrijdag (8 maart) zal worden overgemaakt. Ik hou jullie op de hoogte.

ZE BELLEN NIET TERUG, STORTEN GEEN GELD TERUG

ZE BELLEN NIET TERUG, STORTEN GEEN GELD TERUG! DEGENEN DIE BEWEREN VAN WEL ZULLEN WEL GELUK HEBBEN GEHAD OFZO.
BEDRIJF HULT ZICH IN STILTE! HELAAS KAN IK NIET LAGER DAN 1 STER BEOORDELEN, MAAR ZE MOETEN ZICH SCHAMEN ZO OM TE GAAN MET HUN KLANTEN!

Zijn oplichters

Zijn oplichters, niks bestellen, iPhone 14 besteld 3 maanden geleden geen product ontvangen en nog geen geld terug gekregen, aangifte gedaan bij de politie.

5 maart 2024

Men verteld via mail en via whats app…

Men verteld via mail en via whats app dat het erg druk is en dat men terug komt op de gestelde vraag binnen 72 uur... Nu niet dus. Ik ben al een maand bezig om informatie te krijgen over een betaalde factuur wat nog niet is uitgeleverd

5 maart 2024

Het is een bedrijf waar je niet van op aan kan…

Het is een bedrijf waar je niet van op aan kan. Voor de kerst een playstation 5 gekocht. inmiddels 11 weken verder en nog steeds niet ontvangen. Ik heb de laatste weken dagelijks gebeld. Er wordt vanalles belooft maar niets is waar. Uiteindelijk 3 weken geleden besloten de bestelling te annuleren. Ik vroeg nog telefonisch gaat het terug storten van de betaling ook zo lang kosten? Nee dit wordt snel geregeld. Helaas alweer een leugen. Tot op heden nog steeds geen terug storting. Ik vind het schandalig hoe ze met klanten omgaan. Het lijkt ze ook allemaal niets te boeien. Ze spelen met je geld. Wat ze er mee doen weet ik niet. Ik vertrouw het totaal niet. Ik geef ze nog een paar dagen totdat ik aangiften ga doen.

Voor de kerst een PS5 besteld

Voor de kerst had ik een PS5 besteld, contact gehad over de levertijd en of het realistisch was dat deze op tijd binnen zou zijn. Ik werd er netjes op gewezen dat men dit door de drukte en beperkte beschikbaarheid niet kon garanderen.
Na een week gewacht te hebben besloot ik de aankoop toch te annuleren en elders mijn aankoop te doen.
Contact via Whatsapp verliep goed en mijn geld zou worden teruggestort.
Na diverse momenten contact te hebben gezocht en soms een reactie heb ik nu nog steeds mijn geld niet terug mogen ontvangen!! we zijn nu 3 maanden verder en reacties op vragen komen maar beperkt binnen. Ik zou nog eens goed nadenken voordat ik hier een bestelling plaats...

Bedrijf licht op

Bedrijf licht op, absoluut niet vertrouwen!

Een PS5+spel bestelt, tot op heden niks ontvangen! Bedrijf antwoordt niet op mails en is telefonisch bereikbaar.

Zelf de hoop op gegeven, maar hopend dat hier nooit meer iemand in trapt.

Zelf proberend via deze kanalen en andere reviews te laten zien hoe onbetrouwbaar dit bedrijf is!

4 maart 2024

Eind december een PS5 besteld en nog…

Eind december een PS5 besteld en nog steeds mijn geld niet terug. Ondertussen aangifte gedaan en de politie gaat onderzoek doen. Als meer mensen hun geld nog niet terug hebben > DOE ALSJEBLIEFT OOK AANGIFTE. Hoe meer mensen het doen hoe sterker we staan.