TI 84shop

Bestelling gedaan en te laat reviews gelezen. Gelijk het product geannuleerd met de verwachting het geld retour te ontvangen. Helaas gebeurt dit niet. Factuur met annulering ontvangen. Afsprak... Toon meer

Op 23 december 2023 een Playstation besteld (voor €499,99). Nadat we na 5 dagen geen reactie hadden ontvangen, de bestelling geannuleerd. Al 10 x gemaild en inmiddels 3x gebeld. Steeds wordt beloofd... Toon meer

Komt totaal geen afspraken na, wordt niet binnen de gestelde tijd gereageerd op email of telefoon. Iphone 15 ongeveer 2 maanden geleden besteld, nog niks ontvangen en wordt aan het lijntje gehouden. H... Toon meer

Ik heb hier een playstation 5 besteld en betaald. Door alle slechte reverentie's direct de dag erop geunnuleerd. De eigenaar telefonisch gesproken, een zeer nette meneer, en hij beloofde me binn... Toon meer

Alle reviews

(9.155)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

BESTEL NIET HIER

Vorige week een PlayStation 5 besteld met de gedachte dat ik m’n PlayStation de volgende dag binnen zou hebben. Week later en nog steeds geen PlayStation. Gemaild, geappt en gebeld maar ze hebben een hele slechte klantenservice. Na het zien van alle reviews heb ik spijt dat ik het heb besteld op deze site… ben benieuwd of ik nog wat te horen krijg.

26 februari 2024

Duidelijke communicatie

Een Garmin Edge 1040 Bundle gekocht voor 569,00, incl. verzendkosten. Op mijn vragen over het product kreeg ik snel en duidelijk antwoord. Het product kon bij een ophaalpunt worden opgehaald. Dit gaf meer vrijheid.

22 februari 2024

Pas op: malafide winkel!!!

(Geüpdatet)

Bestel hier niet!

Ik wacht nu al drie weken op mijn geld van een geannuleerde PS5 Slim die ik op 3-2-2024 bestelde en na een week heb geannuleerd omdat deze toen nog niet verzonden was en ik zeer verontrustende reviews heb gelezen. Zo een spijt dat ik hier heb besteld omdat ik getipt werd door een vriendin vanwege de gunstige prijs, stom van mezelf, maar goede reminder dat we altijd dubbel moeten checken! Ook al denk je daardoor dat het wel ok is, zij wist ook niet wat een ellendig malafide bedrijf dit is.

Directeur blijft zeggen dat het geld komt maar tot heden niets ontvangen. Meerdere keren afspraken niet nagekomen. Als het vandaag niet opgelost is doe ik aangifte en neem ik met alle mogelijke instanties contact op.

Zeer moeilijk bereikbaar, bij normaal bellen krijg je een automatisch antwoord dat dit vanwege de drukte niet mogelijk is.

De optie om überhaupt te bellen kan alleen via whatsapp ook al staat er in het automatische antwoord dat bellen via whatsapp niet mogelijk is, directeur geeft onduidelijke antwoorden, komt beloftes niet of nauwelijks na. Neemt alleen actie wanneer je over aangifte doen spreekt. Probeert je de hele tijd aan het lijntje te houden.

Bovendien viel het mij later op dat het niet mogelijk is om via klarna te betalen terwijl ze wel een icoontje daarvan op de website hebben, dat is misleidend. En na bestelling nogmaals te controleren dat btw €0 was, dat is ook erg vreemd.

Update:
Een paar uur na deze review via een directe overschrijving mijn geld terug.

Vorige week kreeg ik wel een screenshot van ideal betaling, die is nooit aangekomen en zeer waarschijnlijk geannuleerd na “bewijs” toezenden, dus trap daar niet in.

Ik ben blij dat ik mijn geld eindelijk terug heb maar ik raadt niemand aan hier ooit iets te bestellen. Het is een hele strijd om je geld terug te krijgen. Wat veel mensen tot heden niet eens is gelukt. Meneer heeft ook geprobeerd deze review weg te halen.

Alle andere wachtende of gedupeerde: geef niet op en neem indien nodig maatregelen.

4 maart 2024

Oplichting,

Oplichting,
Na annulering van bestelling wacht ik al weken op mijn geld. Loze beloftes als er überhaupt al kontakt is. Let op mensen goedkoop is duurkoop hier.

4 maart 2024

Oplichters! NIET BESTELLEN

Oplichters!! Niets bestellen! Nadat ps5 niet geleverd werd zelf mijn order geannuleerd. Een aantal keer op een normale manier mijn geld terug gevraagd. Constant aan het lijntje gehouden met automatische berichten en e-mails. Uiteindelijk opgenomen nadat je 50 keer achter elkaar belt. Pas nadat mijn man boos opbelde en aangaf dat hij het er niet bij gaat laten mijn geld terug gekregen. Wat een gezeik.

15 februari 2024

leveren niet

ps5 besteld. word maar niet geleverd. Er word gezegd iedere keer volgende week word hij uitgeleverd. Gebeurd niet. Wanneer je bestelling wilt annuleren en terug betaling krijg je geen reactie meer.

29 februari 2024

Oplichter

Oplichter, niet te vertrouwen. Levert sowieso niet, komt afspraken niet na en bedreigt mensen. Check de Facebook groep Ti-84 shop hulp.

25 februari 2024

De wonderen zijn de wereld nog niet…

De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Ik heb dus mijn geld teruggestort gekregen van deze shop.

Desalniettemin adviseer ik niemand iets te bestellen bij deze clown.

Zoals vele had ik ook een ps5 besteld voor m’n neefje. Een dag later stuurde mijn broer allemaal slechte recencies over deze webshop. Ik heb toen meteen de order geannuleerd.

Meteen heb ik ook telefonisch contact opgenomen. Ik wil niet stoer doen, maar als je die clown, Amarsingh, niet onder druk zet, of bedreigd dan zal je nooit je geld terug krijgen.
Volgens bekende van hem doet hij dit al jaren. De buren van het business centre, waar ti-84 gehuisvest zit worden knettergek van zijn praktijken. Naar eigen zeggen snapte ze niet dat Amarsingh nog nooit de verkeerde was tegengekomen. Zij ontvangen dagelijks telefoontjes van mensen die hij heeft opgelicht.

Anyway, gewoon dreigen dat indien je het geld niet terug krijgt je hem komt opzoeken op kantoor. Naar het schijnt is hij elke dag daar vanaf de middag tot een uur of 6.

Ik had vernomen dat er ook fb groepen zijn opgericht tegen hem. Als keurige burgers vind ik dit een prima initiatief, echter lijkt me dit niet effectief. Je wilt gewoon je geld terug van die oplichter.

Dus mijn advies, geef hem een dag je geld terug te storten, zo niet, bel je je stoere broer/neef/vriend/dorpsgek en ga je geld halen. Uiteraard moet je hem wel laten weten dat het niet gezellig gaat worden als je persoonlijk langs gaat komen. Achter in de rij gaan staan tegen die berg aangiftes die tegen hem is gedaan heeft, in mijn ogen toch geen zin.

Succes!

29 februari 2024

2,5 maanden wachtend op een terugbetaling

Op 13-12 een PlayStation 5 besteld, na niks te hebben ontvangen op 23-12 geannuleerd. Mailtjes, Twintig-dertig telefoontjes verder met allerlei beloftes die er zijn gemaakt voor terugbetaling het geld vooralsnog niet terug ontvangen.

Worden aan het lijntje gehouden en eisen oplossing. PlayStation is besteld door mijn jongere broertje van 17 die zijn geld heeft gespaard om deze te kopen.

!!!!!BESTEL HIER NOOIT!!!!!!

!!!!!BESTEL HIER NOOIT!!!!!!
playstation 5 besteld voor Sint en nog steeds niets ontvangen!!!!
We worden continu aan het lijntje gehouden, dat de leverancier problemen heeft,
terwijl op de website de prijzen nu goedkoper zijn dan met Black Friday en de PS5 "in voorraad" wordt verkocht.
PURE OPLICHTERIJ!!!
veel geld kwijt, frustraties en droevige kids rijker!
ronduit schandalig!

13 november 2023

Bestelling geannuleerd maar nog steeds geen geld terug

In december heb ik een playstation 5 besteld. Op de website werd een week levertijd vermeld. Na 1,5 maand en diverse keren contact nog steeds geen playstation 5 bezorgd. Verzocht tot annulering, keurig bericht terug met de vermelding dat ze over zouden gaan op betaling binnen een week. Na diverse malen contact met diverse beloftes heb ik na 3 weken nog steeds niet mijn geld terug.
Als dit alsnog gebeurt, dan zal ik deze review aanpassen.

BESTEL HIER NIET!!!!!!

BESTEL HIER NIET!!!!!!
PlayStation 5 besteld voor Sint en nog steeds niets ontvangen. We worden continu aan het lijntje gehouden dat er problemen zijn met de leverancier maar op de website staan ze nog steeds als in voorraad… ronduit schandalig en diefstal!

Oplichters

Oplichters. PlayStation besteld in december 2023. Nooit gehad. Verkoper heeft zelf koop ontbonden en nooit geld teruggestort. Aangifte gedaan, rechtsbijstand en deurwaarder erop. Tot op dag van vandaag niet opgelost en word dood gezwegen door deze tent. Laat je kinderen hier al helemaal niet hun geld uitgeven. Dat zal een zure les zijn hoe kwaadaardig mensen kunnen zijn. Treurige zaak.

1 maart 2024

Eind januari ps5 slim besteld.

Eind januari ps5 slim besteld en betaald.
Ik had wijfels over het te leveren item, daarom via de app contact genomen. Vanuit daar de opmerking gekregen dat ik kon crediteren, dit ivm toegenomen onduidelijk heden ook gedaan. Vervolgens enige weken niet tot weinig respons, tot ongeveer 3 weken terug. Ik kreeg eindelijk de bevestiging dat mijn aankoop gecanceld is, en dat geld ongeveer een week later terug gestort zou worden. Ik wacht inmiddels 3 weken en niets retour. Hoe moeilijk kan het zijn. Inmiddels telefonisch contact gehad, toezegging gekregen dat binnen 48 uur mijn geld op de rekening zou staan. Maar ook dit weer een kijharde leugen.

1 maart 2024

Een relaas van hoe een bestelling door…

Een relaas van hoe een bestelling door deze firma opgepakt wordt:

18/11 : Bestelling geplaatst die binnen de week geleverd zou worden
05/12: Na meedere onbeantwoord gebleven mails en tickets via website beslis ik een review te schrijven om mijn slechte ervaring te delen
05/12 : ik krijg reactie om review dat ze case graag positief willen afsluiten en beloven dat ze order binnen de week zullen uitleveren op voorwaarde dat ik review zou verwijderen. ik ga hiermee akkoord
12/12 : afspraak wordt niet nagekomen, leverdatum blijven ze achteruit schuiven
19/12 : bestelling is geleverd via een cosmeticashop ( ik stel mij de vraag in hoeverre dit legaal is?) maar blijkt niet volledig te zijn. Na contact beloven ze dit direct na te sturen
01/03 : Na 20-tal reminders en aanmaningen en meer dan 4 maanden na datum nog steeds niets ontvangen, tegenpartij blijft rond de pot draaien en beloftes maken die ze niet nakomen. Ook communicatie is nu stil gevallen..
07/03 : geen reactie meer ontvangen

=> conclusie :
- Deze firma is een krak in het beloven van zaken, maar faalt iedere keer weer beloftes na te komen.
- deze firma is een krak in het aan het lijntje houden van mensen
- Bestel hier niet

Slechtste webshop ervaring die ik al gehad heb!!

Juridische stappen ondernomen

10 december een Playstation 5 besteld die binnen 2 dagen geleverd zou worden. Na 7 weken wachten, contact opnemen en zelf erachter aan blijven gaan is deze geannuleerd op halverwege januari.
Tot op heden nog steeds geen geld terug.

Aangiftes gedaan bij politie, ACM en rechtsbijstand.
Vandaag is de periode in de aangetekende brief verlopen, dus ik ga hiermee verder.

10 december 2023

Koop niks bij TI-84 shop!!!

Op 15/11/23 bestelde ik voor mijn zoon met zijn zuurverdiende centen uit vakantiejob een PlayStation 5... Na 2,5 maand nog niet geleverd.... Geannuleerd dan maar en centen teruggevraagd... Al 1,5 maand aan het wachten op terugbetaling! Schandalig en misleidend!

Ik wacht al bijna 2 maanden op terugbetaling

In december al een PS5 besteld, na een maand wachten nog steeds niet ontvangen. Toen geannuleerd op 14 januari. Het is 1 maart en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Mijn advocaat heb ik reeds ingeschakeld want het vertrouwen dat ik mijn geld terug krijg is weg. Ik heb ondertussen al talloze keren gehoord dat ik binnen een aantal dagen mijn geld terug krijg. Ik ben dan ook verbaasd dat ik in de reviews lees dat anderen wél snel hun geld terug hebben gekregen.

14 januari 2024