Bestelling gedaan en te laat reviews gelezen. Gelijk het product geannuleerd met de verwachting het geld retour te ontvangen. Helaas gebeurt dit niet. Factuur met annulering ontvangen. Afsprak... Toon meer
TI 84shop
Op 23 december 2023 een Playstation besteld (voor €499,99). Nadat we na 5 dagen geen reactie hadden ontvangen, de bestelling geannuleerd. Al 10 x gemaild en inmiddels 3x gebeld. Steeds wordt beloofd... Toon meer
Komt totaal geen afspraken na, wordt niet binnen de gestelde tijd gereageerd op email of telefoon. Iphone 15 ongeveer 2 maanden geleden besteld, nog niks ontvangen en wordt aan het lijntje gehouden. H... Toon meer
Ik heb hier een playstation 5 besteld en betaald. Door alle slechte reverentie's direct de dag erop geunnuleerd. De eigenaar telefonisch gesproken, een zeer nette meneer, en hij beloofde me binn... Toon meer
Barbizonlaan 104, 2908 ME , Capelle ad IJssel, Nederland
- 0854013571
- info@ti-84shop.com
- www.ti-84shop.nl
Goede service! Heb playstation 5 slim besteld binnen 3 dagen thuis ontvangen. Ook een goede aanbieding
Aanrader!!
Moet ik überhaupt iets gaan bestellen?
Door de slechte reviews durf ik eigenlijk helemaal geen ps5 te bestellen.
Ik zie en lees hier zulke slechte ervaringen.
Maar de korting is onwijs, die kan ik bijna niet laten liggen.
Help, help, help...
Ik zou zo graag de ps5 kopen. Maar vind bijv €600+/_ op andere sites nog wel wat prijzig
Zou geen ster willen geven
Als ik geen ster zou kunnen geven had ik het gedaan. Ik heb 1,5 maand gewacht op een ps5. Na twee weken wachten nog geen info over de status. Contact opgenomen. Met veel moeite contact gekregen op een mobiel telefoonnummer. Hij zou binnen een week binnen komen. Een week later gaf hij weer hetzelfde aan. Dit heeft hij nog 4 weken volgehouden. Vervolgens pakket toegezonden gekregen van een bedrijf dat onder hetzelfde adres cosmetica producten verstuurd. Wel eindelijk ontvangen na meer dan 1,5 maand. Maar het spel bij de ps5 niet toegestuurd gekregen. Weer contact gezocht, weer zou ik het product toegezonden krijgen. Weer zijn afspraak niet nagekomen. Op de dag dat ik het spel zou ontvangen gaf hij aan het product de komende dagen te versturen.
In oktober 2023 een iPhone 14 besteld
In oktober 2023 een iPhone 14 besteld, deze tot op heden nog niet ontvangen. Er werd beloofd dat binnen 2 weken het geld teruggestort zou worden. Tot nu toe ook nog geen geld teruggekregen.
1 groot oplichters!!
1 groot oplichters!!! Aub mensen niks geloven van hun website !! Zijt al blij als je jouw geld terug krijgt!!!
Blijft daar weg!!!
Oplichters
Begin december een ps5 besteld kon niet geleverd worden dus zou mijn geld terug krijgen heb nogsteeds mijn geld niet en als ik contact heb met de klantenservice blijven ze zeggen dat het in orde komt maar daar is niks van waar helaas
Toen douche thermostaat na twee weken…
Toen douche thermostaat na twee weken nog niet binnen was heb ik drie keer een mail gestuurd om te annuleren, kreeg geen reactie maar wel het artikel toegestuurd, nu kost het me 7 euro om terug te sturen
Scammer
De eigenaar van dit bedrijf: "Balwantsingh Amarsingh" is een puure oplichter. Koop hier absoluut niets, je geld krijg je toch niet terug.
Onbetrouwbare webshop kunnen niks…
Onbetrouwbare webshop kunnen niks leveren en als je geld terug wilt dan houden je ze aan het lijntje! Nee dit is pure oplichterij!
Pure afzetterij!
Pure afzetterij!
Ik heb mijn bestelling geannuleerd en nu 4 weken later mijn geld nog steeds niet ontvangen!!
Ik zal dus verdere stappen moeten ondernemen…jammer dat het niet gewoon op een eerlijke manier kan gebeuren
Weer niet waar het bedrijf goed in is…
Weer niet waar het bedrijf goed in is want kreeg het product via een ander bedrijf.
Het product was niet schoon en was ook niet in orginele verpakking en zonder beschrijving en ook niet terug gezet in fabrieks instellingen, levering was op tijd.
Op 16-01-2024 een PS5 disc edition…
Op 16-01-2024 een PS5 disc edition besteld, vervolgens geannuleerd op 22-01-2024, hiervoor een bevestiging gekregen waarin stond dat het bedrag binnen 14 (werk)dagen terugbetaald zou worden, vandaag (28-01-2024) nogsteeds aan het wachten hierop. Ik heb al meerdere keren contact gehad met TI-84 Shop waarin ik telkens te horen kreeg dat het komende week terug betaald zou worden, nooit iets van gekomen. Loze beloftes, ik ontvang geen bewijs van de terugbetaling. Ik heb geprobeerd geduldig te zijn en het op te lossen zonder partijen in te schakelen om mijn geld terug te krijgen (klacht bij ACM, incassobureau, aangifte etc) maar ben dat nu wel genoodzaakt te gaan doen. Ik raad niemand hier aan wat te bestellen, ik lees telkens slechte reviews en soortgelijke slechte ervaringen.
Oplichting
ORD143278
ORD143278
Ik kocht een PS5 en annuleerde de verzending na 2 maanden. Ik wacht al meer dan een maand op de terugbetaling en er is aangifte gedaan bij de politie. Ik krijg mijn geld nooit terug.
Zelfs 1 🌟 onwaardig !!
Zoals zovele benadeelden hier te lezen , ook wij zijn in het ooitje genomen. Je moet helaas 1 ster geven om een review te kunnen schrijven , maar zelfs 1 zijn ze nog niet waard !! ( Ik deel deze info op vraag familielid die in sé anoniem wou blijven omdat onderzoek nog lopende is ,maar toch iedereen wil behoeden ).
Deze verkoper of verkopers hun enige doel is om mensen op te lichten !!!
Mensen , de enige goede raad die ik geven kan is : BLIJF HIER WEG !!!
Helaas , zoals reeds aangegeven , mogen wij geen verdere info geven gezien deze zaak lopende is.
Verwijder gerust mijn review , gezien het aantal negatieve reviews zal het mijne nog weinig uitmaken.
Het Laatste Nieuws heeft zelfs twee artikels gewijd aan deze malafide webwinkel. Alsook staat deze website vermeld op scamadviser.com als onbetrouwbaar aangeschreven !
Al deze zaken komen niet van mezelf , ik citeer en verwijs louter en alleen naar desbetreffende websites.
OPLICHING ? RECHTZAAK ?
tot op heden nog steeds niets terug betaald dan hoor je op de radio dat ze mensen oplichten en niet terug betalen dan vraag je je inderdaad af of hier een goed eind aan komt of niet deze week zou het zeker opgelost worden ( terugbetaald ) ik vrees er voor maar voor de mensen die op goed nieuws hopen zal ik even een update plaatsen als dit toch in orden moest komen
Niet te vertrouwen
PlayStation 5 gekocht voor de kerst 2023. Niet gekregen want was niet leverbaar. Cryptische antwoorden gekregen gedurende bijna 3 maanden op de vraag of ik mijn geld terug mag krijgen.
Nog steeds niet gehad en ga nu maar aangifte doen.
Dhr. blijft steenvast nog steeds de playstation 5 aanbieden terwijl hij dit niet eens heeft. Dit is in mijn
boekje een oplichter.
Had ik maar eerst de reviews gelezen.
INV190883
Eenvoudig te bestellen
Eenvoudig te bestellen, daarna ontving ik netjes een mail van de bestellig, gevolgd door een mail voor verzending met de track en tracé erbij om het pakket te volgen deze is netjes binnen de lever tijd geleverd en kan ik weer genieten van mijn favoriete geur gio
12 december 2023 een PS5 besteld…
12 december 2023 een PS5 besteld ,konden niet op tijd leveren ,dus bestelling geannuleerd .zou binnen een week mijn geld terug hebben . Tot op heden 29-02-2024 nog niets terug .Nu een laatse mail gestuurt dat ze binnen 2 weken tergug moeten betalen en anders gaat het Incasso buro incasseren bij ze