www.tinga.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode varer, stort udvalg, sendt hurtigt, og da de skulle byttes var der hurtig respons og endnu bedre service. Det kan ikke gøres bedre.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Købte en lyskæde med dødningehoveder, men de er simpelthen så små så man næsten ikke kan se hvad det er, desuden er lyskæden lavet i meget tyndt skrøbeligt ståltråd der let knækker :-( På produ... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anbefaler med glæde Tinga.dk. Jeg checkede dem naturligvis også selv på Trustpilot, inden jeg handlede der, og så kun positive kommentarer fra andre kunder. Der findes desværre stadig en del us... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan anbefale at handle med Tinga.dk. Bestilte et lagen, som åbenbart viste sig ikke at være på lager (egentlig noget skidt, da man jo skal kunne regne med det), men da der blev fulgt op indenfor... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Slaapkamermeubilair winkel
  2. Bedwinkel
  3. Decoratie- en interieurwinkel
  4. Meubelwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Tinga.dk sælger møbler, sengetøj og lagner i alle størrelser til børn og voksne, silkedyner, silkesengetøj, dyner, puder, håndklæder, alt til bad og køkken, legetøj, lyskæder, lamper, vægklistermærker mm. Kvalitet, bæredygtighed, produkter som ikke skader mennesker og miljø er vigtige begreber for os, ligesom design og funktionaliet.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super oplevelse

Jeg havde en helt igennem fin oplevelse af at handle hos Tinga.dk.
Jeg købte ekstra store lagner(KING SIZE), som er svære at finde til fornuftige priser nogen steder, men hos Tinga-dk var de billige, gode og hurtigt her hos mig. Super service mange tak.

13 november 2010

Tinga har fuldt fortjent 5 stjerner

Jeg bestilte 4 sæt sengetøj, blev smme dag ringet op af firmaet. De kunne kun levere 2 sæt af den vare jeg havde bestilt - fik så tilbudt en alternativ vare til samme pris. Modtog hurtigt 4 sæt - som jeg er yderst tilfreds med.
Konklusion: Super personlig service, kvalitetssengetøj til en rimelig pris og hurtig levering. Kan varmt anbefale, at handle hos firmaet.

12 november 2010
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte nogle kuvert satinlagner (i mål som jeg ikke har kunnet finde andre steder).
Det kom efter ca 4-5 dage; hvilket ikke er usædvanligt når man bestiller varer over nettet. Men for Tinga var det åbenbart for længe, for de sendte en lille ekstra gave med, og undskyldte den "lange" leveringstid.
Synes jeg har fået en rigtig fin behandling - helt klar et sted jeg vil handle en anden gang

5 november 2010

Køb af gave

Har købt en vase som skulle bruges som gave.
Bestillingen gik fint, men eterfølgende manglede jeg oplysninger om leverance.
Kunne heller ikke følge ordren på Tnga's hjemmeside.

25 oktober 2010
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fin vare og hurtig levering, men havde ikke alt jeg havde bestilt

Købte tapet/vægklistermærker, 3 stk., men de ringede et par dage efter for at oplyse at der blot var to tilbage, og at de ikke ville få det igen. Ærgerligt, men fik de to.
Da jeg så var inde på tinga.dk et par dage efter stod varen stadig på sitet. Ikke så professionelt.
Ellers hurtig og fin handel.

25 oktober 2010
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig levering.....

Har købt varer hos Tinga.dk - og er super tilfreds med hurtig info om at én af varerne ikke var på lager. Dog kunne jeg - som altid på indkøbssider - ønske mig en hurtigere opdatering af lageret på hjemmesiderne. Levering foregik hurtigt - tak!

12 oktober 2010
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gør hvad de skal - holder hvad de lover

Jeg har hos tinga.dk flere gange købt lagener og sengetøj.

Deres priser er rimelige og deres kundeservice fin. De besvarer mails hurtigt og personligt. Levering sker som lovet i rette kvalitet og til rette tid.

I den ideelle Verden er alt derfor blot som man burde kunne forvente, men i denne er det "lidt bedre". Bedre, fordi det desværre ikke er alle hvis troværdighed er på højde med denne virksomhed.

27 september 2010
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forespurgt, via mail, til evt. bytning af silkedyner, fik lynhurtigt svar retur.
Flot bytteservice.
Varer modtaget, i meget solid indpakning, dagen efter bestilling.

15 september 2010

super service

Jeg har købt flotte og billige håndklæder hos TINGA, havde længe ledt efter lige den Str. og kvalitet, nemlig i frotte på den ene side og flonel på den anden. da de skal bruges til en lille baby.

Varen var pakket meget flot ind og jeg modtog den i hel stand og meget hurtigt.

Jeg kan kun anbefale andre at handle hos TINGA.dk ud fra min erfaring.

13 september 2010

'Super service

Fik købt et badeforhæng til ringe, men havde brug for et med rynkebånd. Jeg kendte ikke ordet "kauser", men det gør jeg nu :-)
Selvom det med rynkebånd ikke var en del af sortimentet, så fik Tinka.dk fremskaffet det uden ekstra udgifter. Det kan man da kalde super service.

31 augustus 2010
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

MEGAhurtig - TOP-betjening !

Bestilte en (fantastisk dejlig) silkedyne mandag, den ankom tirsdag. Kan det gøres hurtigere.
Ringede inden bestillingen, for at forhøre mig om produktet og fik en fin og venlig vejledning.

31 augustus 2010

Utrolig hurtigt svar

Ringede ang. en lyskæde jeg havde købt og gerne ville ha' en mere af, men ikke kunne finde på hjemmesiden. Fik en mail efter kort tid at, den nu var på siden igen.

24 augustus 2010

Hurtig service

Hjemmesiden har et spændende udvalg og der var hurtig levering.

16 augustus 2010
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.