Tip Top Trafik Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde et super forløb med min generhvervelse, kan varmt anbefale kørelærer Poul Møller. Da sagkyndige dumpede mig på en højrevigepligt i Næstved, trådte Poul til og konfronterede sagkyndig, ha... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

jeg synes det var et fedt forløb på Tip Top Trafik Frederiksberg. Jeg kørte med Jeanne og hun var virkelig sød og tålmodig og var god til at forklare sig. hun var og så meget forståen for ens behov.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tog kørekort hos tip top traffik i Aarhus C, og det var den bedste beslutning! Kørelærene Stig og Michael er så rare, tålmodige og dygtige. Teoriundervisningen var i top, der blev tilbudt kaffe og k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan KLART anbefale Tip Top Trafik! Jeg bestod både teori -og køreprøve i første huk, takket være min fantastiske kørelærer Morten Tindal Madsen. Han er super dygtig og forstår eleven på en særl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Køreskolen Tip Top Trafik har eksisteret siden 1990 og har i dag 10 afdelinger i København og Aarhus. Vores undervisning kendetegnes ved høj faglighed og vores primære fokus er på elevernes individuelle behov i teorilokalet og bag rattet. Vi tilbyder kørekort til bil, MC, trailer og generhvervelse. Velkommen til Tip Top Trafik - vi glæder os til at køre med dig!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

130 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Anbefaler stærk TipTop

Virkelig god oplevelse hos TipTop i Gentofte!

Havde Thomas Bille som teori- og kørelærer og bestod begge prøver i første hug. Jeg modtog god og engageret undervisning i både den teoretiske og praktiske del! Man kan virkelige mærke at Thomas brænder for sit arbejde!

Kan stærk anbefale TipTop Trafik, og Thomas!🚗🚗🚗🔥🔥

11 juni 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din varme anbefaling og de fantastiske ord om din oplevelse hos Tip Top i Gentofte. Det glæder os utroligt meget, at du følte dig godt rustet til både teori- og køreprøven – og stort tillykke med at bestå i første hug!

Thomas Bille er virkelig passioneret omkring sit arbejde, og det er skønt at høre, at hans engagement har gjort en forskel for dig. Vi sætter en ære i at levere netop den personlige og motiverende undervisning, som du beskriver.

Tak fordi du anbefaler Tip Top Trafik og Thomas til andre kommende bilister. Vi ønsker dig masser af gode ture på vejene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeanne var en super sød og god…

Jeanne var en super sød og god kørelærer. Hun forklarede alt så man forstod det, og takket være hende bestod jeg køreprøven første gang. Kan klart anbefales!

3 juni 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Mange tak for din flotte feedback på Jeanne som kørelærer. Det glæder os at høre, at hendes rolige og kompetente tilgang gjorde dig klar til at bestå køreprøven i første forsøg.

Jeanne har stor fokus på at formidle både teori og praksis på en overskuelig og pædagogisk måde, så du hurtigt føler dig tryg bag rattet.

Tak for din anbefaling – vi ønsker dig masser af gode og sikre oplevelser på vejene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Danmarks bedste kørelærer og lynforløb

Jeg har lige færdiggjort mit kørekort hos Tip Top trafik og det har været den bedste oplevelse jeg kunne håbe på: Gode undervisere, ordentlig struktur på forløbet, god pris og nok Danmarks bedste kørelærer: Jeanne Birch Kjær, som er både rolig, pædagogisk, super kompetent og giver feedback efter hver time som man kan implementere med det samme. Det lykkedes også at komme ekstra hurtigt igennem med mulighed for at skræddersy mit forløb, hvilket betød at jeg stod med kørekortet i hånden efter kun 5,5 uge - med både teoriprøve og praktisk prøve bestået i første hug. Det eneste input til forbedring er førstehjælps kurset som ikke helt stod mål med resten af forløbet. Men alt i alt en helt igennem god og tilfredsstillende læringsoplevelse, især hvis man er usikker på om man kan lykkes med at blive tryg i trafikken inden man færdiggør forløbet. Det gør man med Tip Top og Jeanne.

18 juni 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din detaljerede tilbagemelding og de mange rosende ord om dit lynforløb hos Tip Top Trafik. Det er en fornøjelse at høre, at vores skarpe struktur, fleksible forløb og ikke mindst Jeanne engagerede undervisning har givet dig en tryg og motiverende vej til kørekortet på blot 5,5 uge.

Jeanne er virkelig en mester i at omsætte teori til praksis med klare, konkrete råd efter hver lektion, som du straks kan bruge bag rattet. Det gør os stolte, at du gennemførte både teori- og køreprøve i første forsøg.

Vi sætter også stor pris på din konstruktive feedback om førstehjælpskurset. Vi vil arbejde på at løfte det til samme høje niveau som resten af undervisningen.

Endnu en gang tak for anbefalingen. Vi ønsker dig mange sikre og gode ture fremover.

De bedste hilsner Tip Top Trafik

Thumbs up

Henrik er en mega god kørelærer, fed oplevelse:)

17 juni 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Mange tak for thumbs up og de rosende ord om Henrik. Det er dejligt at høre, at du har haft en sjov og tryg køreoplevelse med ham.

Henrik går virkelig op i at skabe en afslappet stemning, hvor du kan lære i dit eget tempo og opbygge selvstændighed bag rattet.

Vi håber, du får masser af gode kilometre på vejene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mo er seriøst den bedste

Jeg har haft den bedste oplevelse med Mo, og jeg mener det, den bedste.

Mo er en mega sød og behagelig person, der uanset hans dag i bilen, altid har et kæmpe smil på og mega fed energi. Jeg har glædet mig og set frem til hver uge hvor jeg har været ude og køre med Mo i det hvide lyn (Kia ceed).

Jeg har virkelig haft to helt specielt fede måneder med Mo som kørelære, og det er der god grund til. Mo har alt hvad der skal til for at være den bedste af de bedste som kørelære, han har en helt speciel evne til altid at tilrettelægge og tilpasse køreundervisning til den enkelte elev, på sådan en måde at du får lært at køre bil uanset hvor erfaren du er. Mo udfordre altid en på en måde hvor man virkelig styrker sine køreskills, men samtidig med at der er plads til grin og ballade under kørsel (selvfølgelig på en forsvarlig måde😆).

Med Mo’s mega fede undervisning bestod jeg både teori og praktisk prøve i første forsøg, takket være hans evne til at få en helt speciel ro frem i en (som han også meget fint sagde, “ik stress over det, du skal nok klare det. Hvad er det værste der kan ske, at du dumper. hvad så, så må du prøve igen”)

Jeg håber virkelig at alle for muligheden og fornøjelsen af at køre sammen med Mo, jeg har hvert fald haft en mega fed tid og savner allerede de gode stunder med grin og hygge i bilen

Kun en ting at sige - tusind tak Mo, du den bedste

16 juni 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Mo. Det varme smil, hans energi og evnen til at tilpasse hver lektion præcis til dit niveau er virkelig noget helt særligt – vi er glade for, at du har følt det sådan!

Det er skønt at høre, at du følte dig afspændt og klar til både teori- og køreprøven i første forsøg – hans ro og opmuntrende ord gør en kæmpe forskel.

De bedste hilsner Tip Top Trafik

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Usædvanlig lav kvalitet og uengagerede

Lav kvalitet og uengagerede, stressede lærere hos Tip top i Holte.
Kørelærerne virkede uengageret og stressede.
Læreren som jeg skulle køre automatgear med, kørte i en Tesla, hvor blinklys var integreret i rattet, dvs at knapperne flyttede sig når rattet bevægede sig. Potentielt farligt for en helt uerfaren ny bilist, at skulle sidde i en rundkørsel og fumle for at finde den rette knap og kigge ned på rattet samtidig med at man drejer og bør have fuld fokus på at orientere sig efter bl a cyklister.
Og han var af den opfattelse at kørsel skal foregå i tavshed udover hans kommandoer med irritabel stemmeføring og al dialog foregå i teori lokalet.
Dvs som uerfaren elev skal man selv afkode trafikken og lære sig selv at køre godt udfra noget teori man har fået på et andet tidspunkt. Det i sig selv er forfejlet og håbløst. Det er i praksis delen at der er ekstra brug for dialog og guidning for at få integreret teorien i praksis.
Og han fik lukket munden på alle teori elever fra første teori undervisnings dag, ved at tale nedladende om andre elever han kører med, som havde stillet dumme spørgsmål under kørsel, der i hans optik burde være indlysende. Og forsøgte at gaslighte mig ved at gøre mig til et problem der talte for meget, når jeg efterlyste dialog under kørslen. Det var meget tydeligt at han ikke havde indlevelses evne overfor eleverne, og at han måske ikke kunne lide sit job.
Det var en usædvanlig flad discount oplevelse og følelse af spildte penge og spild af min tid i månedsvis.
Alt hvad jeg har lært om kørsel er lært på en anden høj kvalitets køreskole efterfølgende da jeg fik mod til at skifte køreskole.

22 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kørelærer Mo var fantastisk!

Jeg kan ikke anbefale Mo nok som kørelærer! Fra første køretime følte jeg mig tryg, motiveret og i gode hænder. Mo har en helt særlig evne til at skabe ro i bilen, selv når man er nervøs eller usikker. Han er tålmodig, utrolig pædagogisk og altid klar med konstruktiv feedback, der virkelig hjælper én med at udvikle sig.

Det, der gør Mo helt unik, er hans engagement og passion for at lære fra sig. Han går op i, at man ikke bare består prøven, men at man bliver en sikker og selvsikker bilist. Han forklarer tingene på en måde, der er let at forstå, og han har altid et smil på læben og en positiv energi, der smitter af.

Takket være Mo bestod jeg både teori- og køreprøven inden længe. Hvis du leder efter en kørelærer, der virkelig brænder for sit arbejde og for sine elever, så er Mo det helt rigtige valg.

Tusind tak, Mo – du er den bedste!

23 april 2025

Antwoord van Tip Top Trafik

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Mo som kørelærer. Det varmer os at høre, at du fra første køretime følte dig tryg, motiveret og i gode hænder.

Mo har en enestående evne til at skabe ro i kabinen, selv når nervøsiteten rammer. Hans tålmodighed og pædagogiske tilgang kombineret med konstruktiv feedback gør, at du udvikler dig med det samme.

Det særlige engagement, Mo lægger i hver lektion, handler ikke bare om at bestå prøven, men om at gøre dig til en sikker og selvsikker bilist. Hans overskuelige forklaringer og smittende positive energi gør læringen både effektiv og fornøjelig.

Stort tillykke med beståelse af teori- og køreprøven. Vi er stolte af at have Mo på holdet, og vi håber, at mange andre vil få glæde af hans undervisning fremover.

Meget tilfreds med køreskolen

Meget tilfreds med køreskolen, særligt min kørelære Jeanne på Frederiksberg afdelingen, og de andre kørelærere jeg mødte hos Tip Top Trafik.

Det har været nemt at overskue forløbet og prisen samt haft god kommunikation med både kontor og min kørelære under hele forløbet.

Jeg er super glad for at jeg valgte tip top trafik, og føler at jeg fik ærlig og konstruktiv feedback og kompetent undervisning under hele forløbet.
Jeg har i alt brugt lige 16000,- kr. inklusiv førstehjælp og 3 ekstra kørelektioner (som jeg betalte kontant og altid fik kvittering på) jeg føler det var en god vurdering af min kørelære med ekstra køretimer, for at sikre jeg var helt klar til køreprøven - hvilket jeg blev.

Derudover var det 1200,- kr. for teoriprøve og 2300 for køreprøve, så jeg er meget tilfreds og det har været gennemskueligt med prisen under hele forløbet.

Jeg vil varmt anbefale det til alle der vil have professionel køreundervisning med venlige og rare undervisere.

26 mei 2025

Fantastiske kørelærere

Fantastiske kørelærere - Morten får mine varmeste anbefalinger!

Jeg har fornøjelsen af ​​at tage kørekort hos Morten, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre kørelærer. Han er utrolig tålmodig, rolig og virkelig dygtig til at forklare tingene, så han føler sig tryg bag rattet også som helt ny bilist.

Morten har skabt en afslappet og positiv stemning i bilen, samtidig med at han er skarp til at give konstruktiv feedback, som virkelig hjælper en til at leve en bedre og mere selvsikker bilist

Han er også super fleksibel med køretider og altid til at få det på, hvis man har spørgsmål. Jeg besto både teori- og køreprøve i første forsøg - og det skyldes i høj grad Mortens grundlæggende undervisning og støtter hele vejen igennem.

Kan kun anbefale Morten til alle, der leder efter en professionel og engageret kørelærer. 5 stjerner herfra!

22 mei 2025

TipTop oplevelse i Ørestad

Kan varmt anbefale TipTop Ørestad og kørelærer Kristian, som jeg kørte med fra start til slut. Forløbet tog for mig 3 måneder – fra første køretime til køreprøven, hvor jeg bestod i første forsøg.

Kristian er en super dygtig og effektiv kørelærer, der sørger for, at man får mest muligt ud af sine køretimer. Han er hurtig til at spotte ens udfordringer, så man får arbejdet med dem og er godt klædt på til køreprøven.

Teoritimerne var også gode. Både Kristian og Morten formidler teorien på en måde, der er letforståelig og virkelighedsnær.

Alt i alt en super god oplevelse :-)

20 mei 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hold da op. Kørelære svindler

Hold da op.. hvor havde jeg glædet mig til at starte på kørekortet januar 2025.
Jeg betalte for en lynpakke som skolen reklamerede med at man kan færdiggøre på 4-6 uger. Selve teori forløbet gik fint og undervisningsdelen var nemt tilgængelig og fleksibelt indrettet.

Da jeg havde valgt pakke 148 fik jeg tildelt min kørelærer Jan Balterzen og da jeg ikke vidste bedre ville jeg kalde ham en kompetent og behageligt gut.
Nu må jeg indrømme at manglen på transparens, de ‘uforklarlige’ beløber der dukker op under vejs, den ufuldendte undervisning der naturligvis fører til flere køretimer, som man i øvrigt ikke bliver tilbudt en kvittering for og den ringe kommunikation gør ham uprofessionel og har gjort hele min oplevelse utrolig ubehagelig.

Da jeg ugen før min køreprøve bliver opmærksom på priserne på TipTop trafiks egen hjemmeside, skriver jeg til Jan for at få en forståelse for beløberne han opkræver, som ikke stemmer overens med de beløber der står på hjemmesiden.
Han nægter at forklare sig og fastholder en bastant tone som om at problemet så forsvandt af sig selv uden forklaring.

Dagen før køreprøven ringer jeg ind til TipTop Frederiksberg afdeling for at forstå tallene dertil, den kære receptionist forklarer tabellen og vi kommer til fælles konsensus om at beløbet vi bør lande på er 1500,- men at jeg skal få min kørelærer Jan, til at forklare mig det yderligere sæt jeg er i tvivl.

Det er jeg altså, og skriver nu flere beskeder til Jan men bliver mødt med afvigende kommunikation med mangel på svar - da jeg nævner at jeg ikke vil betale noget som helst før jeg forstår hvad jeg betaler til - vælger han at aflyse prøven aftenen før med begrundelse “ (.. Da du skriver du ikke er interesseret i at betale, samt tonen er løbet helt af sporet, ser jeg mig desværre nødt til at stoppe vores samarbejde & aflyse prøven i morgen.
Vh. Jan)

Det føles simpelthen som gemén svindel.
Aldrig har jeg oplevet at man i den grad har så svært ved at redegøre for de beløber (der i øvrigt skulle betales kontant) hvorefter man spilder elevens tid og penge på groveste vis.

Helt ærligt, så er han en virkelig dårlig kørelærer med middelmådig kommunikations evner og en fri fantasi for brugen af elevers midler.

Hold jer fra ham.

Nu tager jeg naturligvis ind og forventer at få prøve gebyret refunderet eller at få bestil en ny køreprøve med anden lærer på skolens regning da jeg på den groveste vis er blevet snydt for min prøve - og mine penge endnu engang hos Jan Balterzen.

14 mei 2025

Tog kørekort i Ørestaden m. Morten

Tog kørekort i Ørestaden. Forløbet blev taget med Morten som kørelærer. Forløbet var rigtig godt og hjalp mig komme godt igennem. Morten hjalp mig med mit ønske om at komme hurtigt igennem forløbet, som gav mig kortet om lige over 2 måneder😊

14 mei 2025

TipTop Trafik Ørestad

Jeg tog kørekort i Ørestad. Selvom det for mig var en lang proces, så støttede min kørelærer Morten mig gennem mange hyggelige og lærerige kørelektioner der førte mig til en førstegangsbestået køreprøve. Morten lærte mig at det ikke bare handler om at blive færdig hurtigt muligt, men at lærer at blive en god og opmærksom bilist i trafikken. Jeg vil gerne anbefale TipTop trafik Ørestad, selvom teorien dog altid er lidt tung så sikre kørelærerne med garanti for at hjælpe sine elever frem til deres mål, om et velfortjent kørekort.

6 mei 2025

Virkelig god

Virkelig god. Det gik meget hurtigt og jeg havde en fantastisk kørelærer.

1 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En virkelig god køreskole hvor de er…

En virkelig god køreskole hvor de er meget professionelle og hjælpsomme. Jeg havde et forløb med en af deres kørelærer som hedder Poul og han var utrolig dygtig og meget opmærksom på at det info som han kommer med bliver forstået, han er en dygtig underviser og meget tålmodig så jeg kan anbefale tip top trafik hvis du skal tage kørekort

24 april 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.