TITUS Skateshop Reviews 3.097

TrustScore 5 uit 5

4,8

Een week voor kerst besteld en binnen 3 dagen binnen, helemaal top! Leuke trui die op andere sites uitverkocht was, dus ik ben blij! (I ordered my package a week before Christmas, and the package a... Toon meer

Bestelling geplaatst om 3 uur, zelfde dag nog verzonden en 2 dagen later bezorgd in Nederland. Helemaal top. Bestelling was netjes en stevig verpakt. Enigste verbeterpunt is de vertaling op de site... Toon meer

Top bedrijf ! Letterlijk gisteren besteld en vandaag geleverd !!! Vanuit Duitsland naar Nederland in 1 dag. Moet nog langer wachten op pakketten die ik gewoon in Nederland bestel xD. Alles netjes en v... Toon meer

1. Streetwearwinkel

Skateshop für Skateboards, Longboards, Streetwear, Schuhe und noch viel mehr! ✓ Versandkostenfrei ab 50 € ✓ 30 Tage zurückschicken!

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

3K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Slechte k⚓️ winkel ⭐️

Slechte k⚓️ winkel ⭐️

Voor de Nederlanders die hier iets willen bestellen ben je bij deze alvast gewaarschuwd. Ik had bij deze een donkerblauwe trasher hoodie gekocht. Krijg ik een anker kanarie gele pauper hoodie in de verkeerde kleuren. Nadat ik hier achterna ging spreekt geen 1 iemand Nederlands maar wel 1 chinees met een slecht accent. Bij deze als je komt voor een trasher hoodie bestel het dan maar even bij skatedeluxe dan krijg je nog een sticker bij ook

1 april 2021

Beste Tony,
hartelijk bedankt voor je beoordeling.

Het spijt ons oprecht dat je ontevreden was over je bestelling. We werken voortdurend aan de verbetering van onze dienstverlening en prestaties, zodat dergelijke problemen zich steeds minder zullen voordoen.
Dank je voor je begrip en vriendelijke groeten,

Enorm traag

Bij bestelling alleen orderbevestiging ontvangen geen rekening. Rekening 5 dagen later ontvangen en direct betaald, 2 dagen na betalingsbevestiging pakket nog steeds niet verzonden. Wacht inmiddels 8 dagen.

30 maart 2021

Beste Bv,
hartelijk bedankt voor je beoordeling.

Het spijt ons oprecht dat je ontevreden was over de snelheid van je bestelling. We werken er steeds aan om onze processen zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. Toch kunnen er van tijd tot tijd om allerlei redenen nog vertragingen optreden. Onze oprechte verontschuldigingen voor het ongemak.
Dank je voor je begrip en vriendelijke groeten,

De volgende dag geleverd

Normaal bestel ik altijd bij Nederlandse winkels omdat ik mijn spullen dan sneller heb. Ik had een deck nodig en andere winkels hadden ze niet in mijn maat dus ik had weinig keuze. De volgende avond al in huis met DHL!!

3 februari 2021

Beste Thomas,
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling.

We werken voortdurend aan de verbetering van onze online shop.
Bedankt voor je vertrouwen.

Titus Customer care

Snelle levering en pure kwaliteit

Snelle levering, product zoals omschreven en geweldig kwaliteitsvol product!
Top

1 februari 2021

Beste Stephanie,
We zijn erg blij met je positieve beoordeling. Dank je wel!

Mooi skateboard

Ik heb er pas 1 keer besteld maar had een goede ervaring. Mooi skateboard. Goed verpakt. Snel ontvangen.
Mijn vriend heeft hier ook regelmatig met tevredenheid besteld zegt hij.

18 januari 2021

Beste Ser,
Bedankt voor je positieve beoordeling.

We zijn blij dat jij en je vriend tevreden zijn over jullie bestellingen.

Titus Customer care

Een week voor kerst besteld en binnen 3…

(I ordered my package a week before Christmas, and the package arrived within 3 days. It’s a nice hoodie which is sold out at other websites, so I’m very happy.)

19 december 2020

Beste Sascha.
We zijn blij dat alles is gelukt met de bestelling.

Met vriendelijke groeten,
Titus costumer-care

Snelle afhandeling van bestelling!

Helemaal top. Bestelling was netjes en stevig verpakt.
Enigste verbeterpunt is de vertaling op de site. Nu is het meeste Nederlands, maar sommige stukken zijn Duits. Al met al een goede webshop, zou hier weer bestellen.

30 september 2020

Beste Sander,

heel erg bedankt voor je positieve beoordeling, we zijn er heel erg blij mee!
En ook bedankt voor je suggesties voor de website! We zullen het doorgeven om onszelf voortdürend te verbeteren.

Titus Costumer Care

De plek voor skateboard spullen

In mijn stad zit tegenwoordig geen echte Skateshop meer waardoor ik genoodzaakt ben online te bestellen.
Groot aanbod product en snel en verzorgd geleverd. Vooral het huismerk is zeer betaalbaar

10 september 2020

Beste Sander,

Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling, we zijn erg blij!

Prima!

Ooit bij Titus terecht gekomen omdat ik opzoek was naar een skateboard voor mijn zoontje van 9, de wielen van het board van Perry Sport rolde binnen 2 weken al niet meer. Hij gebruikt die van Titus nu al 2 maanden bijna elke dag en doet het nog perfect. Ook een zeer ruime keuze aan bescherming!!

8 september 2020

Beste Sandra,

hartelijk bedankt voor het positieve feedback. Wij zijn heel erg blij dat u tevreden bent met onze producten.

met vriendelijke groeten,

Titus costumer care

Zeer groot assortiment skateboard spullen!

Vanwege de Corona crisis mijn oude hobby skateboarden maar weer opgepakt om toch in beweging te blijven. Ik ging opzoek naar Powell Peralta board, net als ik vroeger had en kwam zo terecht bij deze voor mij nog onbekende winkel.

Titus heeft een zeer groot assortiment met zowel oldschool merken als de hippe nieuwe.

Levering met DHL duurde 2 dagen.

4 september 2020

Beste,

hartelijk bedankt voor het positieve feedback. Wij zijn heel erg blij!

met vriendelijke groeten,

Titus costumer care

Bestelling kwam heel snel , heel tevreden!

27 mei 2020

Hallo Cathy,

heel erg bedankt voor je feedback!

We zijn erg blij dat u tevreden bent over ons.

Titus-klantenservice

Pas op als je hier besteld

Als reactie op Titus:
Ik heb het pakket nooit geweigerd, de DHL chauffeur heeft het pakket gewoon nooit aangeboden omdat meneer te lui was om aan te bellen en dus maar heeft genoteerd dat mijn adres niet bestond. Dit weten jullie dondersgoed dus ik snap niet zo goed waarom jullie hierover willen liegen, ik raad iedereen aan op te passen bij deze webshop. Ontoereikende, botte klantenservice en een beleid waarbij niet de klant, maar het bedrijf op nummer één staat. Ik vind het erg bizar dat ik moet opdraaien voor de fout van DHL en 3 weken na mijn bestelling heb ik nog stééds geen geld mogen ontvangen. Serieus, ga naar je lokale skateshop en laat deze prutsers voor wat het is.

Origineel bericht:
Pas op als je hier besteld! Na meerdere malen besteld te hebben zonder problemen was ik zeer enthousiast over Titus skate shop. Helaas ben je erg ver van huis wanneer de koeriersdienst in gebreke is want Titus doet er ALLES aan om pas NA 14 dagen jou je geld terug te geven, zelfs als blijkt dat het pakket al veel eerder vermist is. Reden hiervoor? Titus moet 14 dagen wachten tot ze een schadeclaim kunnen indienen bij DHL. Dit houdt dus in dat zij JOU liever 14 dagen lang duperen dan dat zij ZELF gedupeerd zijn. Bizar om mee te maken, gezien Titus' probleem gewoon verholpen wordt door jou met problemen op te zadelen.

12 november 2019

Geachte Frial x,
Bedankt voor uw feedback!
We hebben het onderwerp per post met u toegelicht en als er nog meer problemen zijn, neem dan contact met ons op via: service@titus-shop.com

Met vriendelijke groeten
Titus-klantenservice

Betrouwbaar

Betrouwbaar. Aankoop is keurig op tijd en in perfecte staat geleverd. En ook nog voor een mooi bedrag!

28 oktober 2019

Geachte Lola,
Hartelijk dank voor uw feedback!

Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over onze producten, de prijs-kwaliteitverhouding en de leveringsservice.

Met vriendelijke groeten,
Titus Klantenservice

Andere schoenen ontvangen als dat ik besteld heb

Heel blij dat ze de schoenen hadden die ik al heel lang zocht, namelijk volledig zwarte dvs schoenen en ook nog de laatste in mijn maat. Geen moment getwijfeld en meteen besteld. Dat ging allemaal goed,... Tot ik ze binnen kreeg en het wel DVS schoenen waren maar heel duidelijk met wit en een bruine zool.. Zo niet wat ik had uitgekozen en waar ik voor heb betaald! Alles nagekeken in de mail deze en het bijgeleverde formulier maar overal staat heel duidelijk dvs enduro heir black/black...hetzelfde wat op de site staat bij de door mij uitgekozen schoenen. Een foutje bij het opsturen van de verkeerde schoenen kan, maar ik ben meteen op de site gaan kijken om opnieuw te bestellen omdat er nog maar één in mijn maat was... Maar die ene was weg.... En de schoenen die ik heb gekregen zijn niet op de site te vinden! Ik vermoed haast dat ze degene die ik dacht te kopen helemaal niet hebben en de foto en titel helemaal niet klopt bij wat ze verkopen... Ik vind het misleiding en voel me aardig genomen... Meteen bericht, maar nog niks van ze vernomen. Ik baal stevig want betekent ook dat ik weer opnieuw opzoek kan naar de juiste schoenen

15 januari 2019

Dear Merlelucia,

thanks for your feedback!

My workmate wrote you an email about this case and if you've any questions please answer it.

Best regards,
Titus customer service

uitstekend

meerdere keren besteld, prima producten
klantenservice fantastisch, ik was vergeten gratis griptape aan te vinken, na een mailtje sturen kreeg ik na een uur reactie dat het zonder kosten nageleverd zou worden.

5 april 2018

Hallo t.boddeus,

Bedankt voor je positieve feedback!

We zijn zeer te spreken over het feit dat je zo tevreden bent over onze prijzen, producten en service.

Titus klantenservice

Nice Hoodie Bro

9 maart 2018

Dear Esteban,

thanks for your feedback!

We're glad, that you're so satisfied with our product.

Best regards,
Titus customer care

Reviews in alle talen tonen. (3.097 reviews)