Wow jeg er Chokeret!
Det var decideret ulækkert. Vi kom ind 2.30 og der var væltet drinks og smadret glas på alle borde der var klistret og vådt overalt.
Og ikkr nok med det så var urin og bind op og ned af væggene på dame toilettet.
Og så var mande toilettet i endnu værre stand.
Der var ødelagt glas skår OVERALT! Ærligt talt så er det da virkelig livs farligt. Hvis man gled pga at de overdrevet våde gulve og ned i alt det glasskår og blev skåret op på ben og arme. Men Virkelig ubehageligt scenario der kunne være sket.....farligt!! Der er ikke nogen sikkerhed eller respekt for deres kunder .
Personalet var opgivende og ærligt talt ligeglad. Det var simpelthen hen abefest uden opsyn. Der skulle være en bestyre men hun rendte rundt og flirtede med folk i baglokalet som man kunne se fra baren.. og så rendte hun ellers rundt og hyggede sig i alt rodet ...det er ikke godt nok! hun burde være tilstede på arbejdet og lede og vise de andre hvordan man er en rigtig bartender og hvordan men er service-minded og ha respekt for sit arbejdsted og overfor sine kunder.... prøv og hør! Når man kommer i byen og vil have en god oplevelse og vil hygge sig. Så bliver man virkelig virkelig skuffet når man kommer forbi tobakken. Jeg siger bare ad ad ad ad.