Kreeg een defecte tuinlamp maar na een mailtje te hebben gestuurd kregen we direct netjes antwoord terug met de woorden wat verveeld we sturen direct een nieuwe. Deze kwam al snel na een paar daag... Toon meer
Ondanks de drukte waar alle internet winkels mee te maken hebben, kan ik zeggen dat zowel de bereikbaarheid als de snelheid en service van TOM bv uitmuntend is! Ik had een frame uitzetter gekocht bi... Toon meer
Bij TOM heb je een ruime keuze aan fietsen, speelgoed, meubels, sportartikelen en veel meer. De 13 webshops, allemaal met een uitgebreid assortiment binnen één segment, worden op korte termijn samengevoegd tot TOM.shop!
Rootven 16, 5531MB, Bladel , Nederland
- klantenservice@tom-bv.com
- www.tom-bv.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Redelijk, maar kan beter
Het instellen verloopt prima, en het gebruik is ook in orde, bij het instappen gelijk contact. En signalen zijn duidelijk
Helaas bij sommige flitskaarten waarschuwt Tom in een richting wel, maar andere kant van de weg niet alti jd, betreft een smalle weg...
Tom zou ook een maand op een lading moeten werken, maar na twee weken is Tom nu leeg. Hoop dat dat eenmalig is.
Maar wel positief gevoel erover. Hoop dat t regelmatig updates krijgt en het jaren meegaat
Ebike via Bol.com gekocht en geleverd
Ebike via Bol.com gekocht en geleverd. Bleek toch geen goede match te zijn. 3 km gefietst. Het liep voor geen meter. Procedure in gang gezet voor retourzending. Dat gaf even wat stress. Na wat emails over en weer werd de fiets keurig opgehaald. Inmiddels ook mijn geld terug. Netjes afgehandeld.
Geen service, alleen een doorverkoopsite
Hebben een vorige webshop ‘overgenomen’ maar die zijn wel ‘failliet’ dus geen enkele garantie is geldig. Ik heb een defect product waarop levenslange garantie zit. Geven niet thuis en sturen door naar de producent (die geen garantie geeft als t product niet is gekocht bij een officiële dealer).
Wegblijven van deze site!!!
Geen oplossing bij storing
In eerste instantie was er een storing in het elektrische circuit. Om het op te lossen was je ruim een honderdje lichter wat ik na veel heen en weer geschrijf wel heb teruggeschreven. de fiets was echter niet goed gerepareerd en na een hint van Thom heb ik het zelf opgelost.
Punt 2 is dat de accu binnen 50 kilometer leeg is en dat terwijl vrijwel alleen op de laagste stand rijd. volgens de wervende website moet je dan tot 140 kilometer kunnen rijden, verschil is 90 kilometer.
wat de oorzaak is wenst Thom niet op te lossen. ik citeer:
Mocht je vermoeden dat er sprake is van een technisch defect, dan raden wij u aan om contact op te nemen met een lokale fietsspecialist die de fiets fysiek kan bekijken en beoordelen.
Met andere woorden, wij willen wel verkopen maar als er een probleem is, zelfs in garantietermijn dan zijn we niet thuis.
Roestvorming + lakschade
Beschadige fiets ontvangen, met name bij de zadel is de verf er zodanig af dat er roest te zien is onder de lak.
Het lijkt me vrijwel onmogelijk dat een gloednieuwe fiets geleverd wordt met lakschade en roest?
Bizar genoeg lijkt het zelfs dat de fiets flink geroest is onder de verf, en eroverheen geverfd is. ( je ziet roze vlekken verf aan de binnenkant van de metalen zadel buis).
Hier schrokken we behoorlijk van, hoe kan zoiets voor een prijs van 140 euro?
De afwerking zit vol kleine bubbels onder de verf. Dit is duidelijk roestvorming! Verder ook wat butsen op de fiets te zien.
Onze kleine meid is enorm verdrietig gezien ze nu nog niet kan fietsen omdat de fiets geretourneerd moet worden.
THOM SALES AMIGO eigen merk fiets levensgevaarlijk
Eerst brak het frame van mijn dochters fiets AMIGO op een lasnaad, nog geen 4 maanden oud. Garantievoorwaarden werden verdraaid waardoor reparatie zelf moeten bekostigen. Nu heeft de accuoplader problemen en met eist directe volledige betaling voordat het opgestuurd wordt. (Max 50% mag) Los van het feit dat je email na aandringen eindelijk eens beantwoordt wordt. Telefonisch is al helemaal niet te doen. In nog geen jaar tijd veel onderdelen al moeten vervangen. O.a. remblokken, deze zijn levensgevaarlijk, dochter kwam bijna onder een auto. Volgens fietsenmaker zeker niet geschikt voor een elektrische fiets. De bout van de dubbele standaard is verbogen, banden al moeten vervangen, alles wat rubber is heeft scheurtjes (kabels etc) en bouten moet je regelmatig aandraaien wil je de fiets bij elkaar houden, en zo nog veel meer reparaties. De kwaliteit van hun eigen merk is om te janken en de service daarna is beroerd. Amigo is eigen productie dus elders niet te koop, ook de onderdelen niet. Bepaalde onderdelen zijn überhaupt niet meer verkrijgbaar bij hen, na een jaar al niet meer! Dit bedrijf zet je onder druk, te meer omdat ze weten dat onderdelen van hun eigen fiets alleen bij hen te verkrijgen zijn. Tip: wordt niet afhankelijk van hun service, en zorg ervoor dat anderen deze onveilige en geldverslindende fiets niet kopen.
Fiets aangeschaft,.heel weinig…
Fiets aangeschaft,.heel weinig gebruikt. Goed gemonteerd na paar keer fietsen was het al stuk. Nu helaas net geen garantie meer, nu vragen ze enorm veel geld voor het repareren. Get gaat maar om een wiel van een Kinderfiets, die willen ze ook niet los opsturen.
Reparatie Amigo e-pulse
In 2022 een Amigo fiets gekocht bij TOM BV. Inmiddels is het THOM BV geworden.
Nu ruim 2 jaar later is de fiets kapot. Er is geen garantie meer maar dat is het probleem niet. Probleem is dat er weinig fietsenmakers zijn die een Amigo fiets kunnen repareren vanwege het dealerschap.
Contact opgenomen met de klantenservice van THOM B.V. en zij, inclusief monteurs, waren meer dan vriendelijk genoeg om mee te denken voor een oplossing m.b.t. het materiaal wat ik nodig had voor reparatie. Inmiddels loopt dit proces en zal ik moeten kijken of de fiets weer kan rijden als ik het materiaal binnen krijg.
Een hele dikke pluim dus voor THOM BV. Ik ben er zeer mee geholpen.
Dit is een goede fietsenwinkel
Dit is een goede fietsenwinkel èn maker. Proffesioneel en service, gewoon top! . Van het weekend een fiets aangeschaft voor mn zoon. Ze hebben een tevreden klant erbij.
Slechte service
Slechte service. Geen antwoord krijgen. Dan weer een mail van THOM SALES, dan weer van Quality Shops. Ik snap er niks van. Garantie die blijkbaar niets voorstelt.

Oude bandenmaat
Na over en weer contact te hebben gehad over een “oude” bandenmaat en wat ik het beste kon doen, ben ik heel erg snel en bijzonder vriendelijk geholpen. Als het goed is komen de banden morgen dus tot zover alles meer dan ok

Fiets gekocht kleindochter
Ik had voor mijn kleindochter fietsje gekocht maar zijwieltjes zaten er niet bij kon dure retour ettickt halen heb ze de tijd gegeven om met oplossing te komen maar reageren niet meer dus zou zeggen koop daar geen fiets is nog niet eens 1 ster waard ze beloven van alles

Koop geen fiets daar
Fiets voor onze dochter gekocht Amigo fiets.
Alles ondertussen kapot, maar geen garantie want ze zijn failliet gegaan.
Koop daar geen fiets! Service van niets. Ik probeer al meer dan 4 maanden om toch iets van service te krijgen.

Waardeloos
In augustus een electrische fiets gekocht. Sinds die tijd al 2 maal een kapotte fiets computer gehad, mailen en er werd een nieuwe opgestuurd. Nu in december viel de accu steeds uit tijdens het fietsen, gemaild en na foto's e.d. werd de fiets opgehaald door dhl. De fiets moesten wij wel helemaal inpakken in dozen. De fiets is na een klein weekje terug gekomen met een accu die enorm beschadigd is en waar de naam Lucas opstaat (wij kennen geen lucas). Nu fietst de fiets erg traag, zelfs lopend met de fiets aan de hand is de fiets zwaar om mee te lopen. Na nieuwe mail wacht ik nu al 24 uur op antwoord voor een passende oplossing.
Dat de klantenservice alleen via de mail bereikbaar is, is gewoon ruk! Een telefoontje zou veel makkelijker en sneller zijn!
Trampoline
Ik heb 3 weken geleden een trampoline bestelt van merk Amigo, helaas begint al beschadig te raken. Dat is niet de bedoeling. Ziet een garantie bij?Ik weet niet hoe kan ik contact opnemen met de bedrijf.

Onderdelen besteld bij Foris
Onderdelen besteld bij Foris. Zonder problemen spullen ontvangen. Ik zou willen dat elke webshop zijn bestellingen zo zou afhandelen.

Kapotte accu na 3 maanden
Accu electrische fiets kapot gegaan na 3 maanden. Telefonisch niet te bereiken en via mail lastig, meerdere mailadressen waarvan een wel goed was. Inmiddels accu al bijna 3 weken kwijt en kunnen we de fiets dus niet gebruiken. Geen nieuwe, of leenaccu of iets dergelijks. Wachten tot hun hem opsturen naar fabriek en maken. Deze fiets wordt zakelijk gebruikt voor personeelslid om naar het werk te komen. Slechte service!!

Antwoord van TOM
De fiets kwam met veel beschadigingen…
9353652 factuur nr
8292768 bestel nr
De fiets kwam met veel beschadigingen en rijd nu niet meer. Van Tom naar Floris. Oftewel door gaan op een frauduleuze manier. Ik wil mijn geld terug. Van Tom of zijn tweeling broer Floris maakt mij niet uit. Als mijn geld maar weer gestort is op mijn rekening. Dank u

Antwoord van TOM
Fietsje besteld bij foris van…
Fietsje besteld bij foris van Thom-sales wat weer van internet bikes is. (Was vast geen goed teken) fietsje bleek gebruikt (vieze banden en handvaten). Had aan de lak tenminste 5 beschadigingen, de handvaten waren beschadigd en aan het zadeltje zaten ook 2 beschadigingen. Was geen tweedehandsje koop. Gereclameerd. Correcte mailwisseling. Geld terug toegezegd gekregen. Maar zeg nou zelf zo’n loopfietsje verkoop je toch niet! De ene ster is voor de correcte mailwisseling voor de rest waardeloos!

Antwoord van TOM
Onmenselijk slechte klantenservice ebike en duur retour proces
Via internet-bikes mijn eerste ebike gekocht, na 2x te fietsen ben ik ontevreden en liever mijn aankoopbedrag terug. Nergens staat iets vermeld dat je de hoge kosten om te retourneren zelf van te voren betaald. Contact met de klantenservice voor hulp heeft niet geholpen, je krijgt alleen een sneer gericht naar waardevermindering, erg jammer.
Dit bedrijf geeft overduidelijk niets om zijn klanten, wees verstandig en vermijdt de webshops. Enorm veel spijt dat ik hier een ebike heb gekocht.