Locatie
Wijzig locatieHanzeweg 44, 7418AT Deventer, NL
Onderdelen voor ophangen badmeubels zijn moeilijk te vinden. Toolstation had zelfs keus !
Zowel het bestellen via internet als in de winkel is correct verlopen. Het personeel denkt met je mee en geeft de eventuele mogelijkheden aan. Kortom heel flexibele instelling.
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
Hanzeweg 44, 7418AT, Deventer, Nederland
Onderdelen voor ophangen badmeubels…
Snel en gemakkelijk
Eenvoudig opzoeken in app
Makkelijk bestellen
Kon het gelijk ophalen
Supersnel geholpen door de medewerker…
Supersnel geholpen door de medewerker in vestiging Deventer
Volgende dag al thuisbezorgd
Erg tevreden 👍
Thuis besteld en betaald
Thuis besteld en betaald, direct in de auto gestapt om het op te halen en 10 min later al in mn bezit.
Super handig
Personeel is vriendelijk en…
Personeel is vriendelijk en behulpzaam,prijs is concurrent. Kom er graag
Nooit iets bestellen hier
Nooit iets bestellen hier, 4 weken later en heb nogsteeds mijn bestelling niet. Zelfs 2x naar de winkel gegaan om te vragen hoe het zit en ze konden mij hier niet helpen. Kreeg ook niet de impressie dat ze echt hun best deden. 3x gebeld en 20+ min in de wachtrij gestaan niemand aan het woord gekregen. 60 euro gewoon weg gegooid dus. Vreselijk!
Een aanrader voor elke professional of thuis klusser.
Mijn bestelling stond netjes klaar in een doos en aanvullende benodigdheden werden snel opgezocht. De prijs is veel lager als in de bouwmarkt terwijl het professionele producten en merken zijn. Personeel is ook vakkundig en behulpzaam.
Wat ik nodig had was leverbaar en kon…
Wat ik nodig had was leverbaar en kon het direct ophalen.
Top geregeld 👍🏻
Vriendelijk geholpen
Vriendelijk geholpen, goede producten. Soms iets duurder dan con-collega’s.
Makkelijk te bestellen en ondanks de…
Makkelijk te bestellen en ondanks de gebroken weken met kerst en oud en nieuw, toch snel af te halen. Melding in de mail dat de bestelling is klaar gezet en afgehaald kan worden! En nu kan de klus geklaard worden!
Uitstekende website
Uitstekende website; goede medewerkers, klantvriendelijk, meedenkend. gunstige prijsstelling
vriendelijke behulpzame bediening en…
vriendelijke behulpzame bediening en een groot assortiment
Goed assortiment en goede Service aan…
Goed assortiment en goede Service aan de balie