Toolstation - Zoetermeer Reviews 312

4,5

Platinastraat 66, 2718 RX Zoetermeer, NL

Snelle afhandeling aankoop proces en perfect product. Het was simpel om mijn oude keukenboiler te vervangen. De korte instructies in het bijgeleverde boekje gaf nog de juiste tips als je twijfelde ho... Toon meer

Duidelijke website, goede prijs. Kon het artikel binnen 10 min ophalen in het door mij gekozen filiaal. Aardige medewerker, die vroeg of ik nog uitleg wenste. Binnen 20 minuten na mijn eerste bezoek a... Toon meer

Fijne medewerker die meedacht met aan een oplossing. Nam de tijd en was erg vriendelijk. Kennis, kunde, klantgericht Is schaars tegenwoordig.

1. Gereedschapwinkel
  2. Bouwmarkt

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

• Platinastraat 66, 2718 RX, Zoetermeer, Nederland

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Top!

Medewerker was een top man die mee dacht aan wat wij nodig hadden. Los van mijn ervaring, helaas is de laser al inmiddels gestolen

24 januari 2026

Er is een werkbroek niet geleverd

Er is een werkbroek niet geleverd, wel betaald maar word van kastje naar de muur gestuurd

31 december 2025
Logo Toolstation - Zoetermeer

Antwoord van Toolstation - Zoetermeer

Het spijt ons te horen dat je bestelling niet compleet is en je geen hulp krijgt. We zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Wij adviseren u hierover contract met onze klantenservice op te nemen.

Een bedrijf waarvan je je ergens in 1920 waant

Na het zoeken op google voor een onderdeel kwam ik uit op Toolstation. Ik leg mn verhaal uit laat een onderdeel zien op foto merk en type. Kan de bese medewerker mij alleen helpen als hij een artikelnummer heeft en wijst belerend op een dik boek wat mij doet denken aan de goudengids. Resolut verteld hij mij zonder artikelnummer niets voor mij kan betekenen. Kreeg sterk de indruk dat de beste heer toe aan z'n pensioen was.
Jammer dit was dus de 1e en laatste ervaring met Toolstation. Heb gelukkig het betreffende onderdeel via iemand aan de telefoon van een concurrerende bedrijf zelfs opgestuurd gekregen en het was precies wat ik nodig had.

6 december 2025
Logo Toolstation - Zoetermeer

Antwoord van Toolstation - Zoetermeer

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. We waarderen uw feedback en zullen dit gebruiken om onze service te verbeteren. We zullen intern bespreken hoe we klanten beter kunnen helpen, zelfs zonder artikelnummer. Dank u voor uw tijd.

Toolstation