topgeartrafik Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Yavuz var en ganske fin kørelærer. En gang i mellem skulle man lige ruske liv i ham, hvilket gjorde at det tog lidt længere tid end forventet. Med det sagt, så tog jeg det hele i første hug, med kun 3... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Bobby! Jeg har haft et godt forløb fra start til slut. Undervisningen har været både lærerig, hyggelig og professionel, og jeg har altid følt mig tryg bag rattet. Jeg bestod... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

TopGearTrafik i Vanløse er et oplagt valgt når man skal tage MC kørekort. Det var fleksibelt hvor at man selv kunne vælge hvilke tider der passede ens egen kalender bedst. Det var også effektivt hvor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan anbefales. Deres teoriprogram giver mening og er overskueligt med dejlig struktur. Alt i alt en god oplevelse

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Siden 2002 har køreskolen uddannet 1000-vis af elever fra hele København, til kategorierne Bilkørekort, MC-kørekort, Trailerkort, Lynkursus kørekort og ikke mindst Førstehjælp. På køreskolen vægter vi kvalitet, fleksibilitet, god planlægning og et behageligt og underholdende undervisningsmiljø højt.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

57 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mega god kørerskole

Mega god kørerskole. Jeg fik tildelt Bobby som kørerlære og han var meget god og hjælpsom. Alt blev gjordt ordenligt. Klart anbefale ham. Det tog dog lidt lang tid men kom igennem det hele i første hug. God oplevelse

15 januari 2026

Mange tak Bobby

Jeg kan varmt anbefale min kørelærer Bobby. Han var utrolig dygtig, tålmodig og meget fleksibel med tider, hvilket gjorde det nemt at få køretimerne til at passe ind i min hverdag. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem forløbet, og Bobby var god til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde. Takket være hans undervisning bestod køreprøve i første hug.

16 december 2025

KÆMPE TAK TIL BOBBY

KÆMPE TAK TIL BOBBY, BEDSTE KØRERLÆRER MED GODT HUMØR OG GOD LÆRING.

Bestod både teoriprøven og køreprøven i første hug og følte mig tryg i gennem hele forløbet.

11 december 2025

Rigtig god oplevelse

Jeg har haft Bobby som kørelærer og har været meget glad for forløbet. Både teoriundervisningen hos TopGear og især køreundervisningen har været rigtig god. Bobby er god til at forklare tingene, og jeg kan bestemt anbefale andre, der skal tage kørekort, at vælge TopGear.

10 december 2025

Klart anbefales

Rigtig flink og dygtig underviser. Bobby gjorde det nemt at lære, og jeg bestod i første forsøg. Kan klart anbefale både ham og TopGear Køreskole.

2 december 2025

Kæmpe anbefaling til Bobby

Bedste forløb hos Topgear! Kæmpe anbefaling til min kørelære Bobby! meget flexibel og tillidsfuld. Kom igennem både teori og køreprøve i første hug takket være Bobby!

4 december 2025

Bobby

Bobby, legend kørelærer sørger for jeg både består teori og køreprøve i første forsøg

29 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er den bedste køreskole man kan…

Det er den bedste køreskole man kan finde, alle medarbejderne er søde og glade og er til at hjælpe en igennem det hele.
Jeg havde Emrah som kørelærer, og det var glad for, fordi han altid har godt humør så man hverken er nervøs når man skal køre eller til køreprøve, han er god til at forklare de forskellige ting man gør eller skal blive bedre til, med en god tone, så jeg anbefaler ham😃

14 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Denne køreskole levere slet ikke hvad…

Denne køreskole levere slet ikke hvad den lover. Det er rigtig svært at få tid til køretimer, samt få kontakt til køre lærer. Det er også et problem for kørelære at overholde og husk de aftaler der bliver lavet. Kørelæreren arbejder ikke med køreskolen fuldtid og det giver problemer for eleven fordi kørelæreren har for travlt. Kørelæren kom for sent til en køreprøve så eleven var få minutter fra at dumpe prøven. Kan ikke anbefalede denne køreskole.

5 september 2025
Logo topgeartrafik

Antwoord van topgeartrafik

Hej Nicolai

Vi er ekstrem kede af din oplevelse med skolen, men kan desværre ikke finde oplysninger omkring dig. Kan du evt. oplyse hvem din kørelærer er så vi kan være sikre på at det er den rigtige køreskole du har fået skrevet til. Vi har pt. 16 kørelærer tilknyttet køreskolen.

Vh TopGearTrafik teamet

Opdatering.

Vi har nu spurgt trustpilot omkring oplysninger på dig og det viser sig at der er blevet brugt forkert mail og telefon nummer. Telefon nummeret der er blevet oplyst af dig er en Trine som intet har med kørekort at gøre.

Vi må ud fra dette antage at dette er en falsk eller en anmeldelse på den forkerte skole, da vi faktisk bestræber på at gøre vores bedste for alle vores elever.

Vi har desværre været udsat for at nogle konkurrenter har skrevet på vores trustpilot før og håber selvfølgelig ikke på dette, men håber på at det er en fejl.

Bedste køreskole

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg kan varmt anbefale Top Gear Trafik! 🙌
Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang, og det skyldes i høj grad min fantastiske kørelærer Bobby. Virkelig god til at forklare og super motiverende. Hele forløbet har været en rigtig god oplevelse, og jeg følte mig tryg og godt forberedt hele vejen igennem.

26 september 2025

Super kompetent kørelærer

Jeg har netop været igennem et MC kørekortsforløb hos TopGear Trafik med Musti som kørelærer. Jeg har kun positive ting at nævne. Musti har været en super dygtig og behagelig person og kørelærer. Begge prøver blev bestået første gang. 😊. Varmeste anbefalinger herfra.

23 september 2025

Musti MC legenden

Jeg kan varmt anbefale Musti som MC-kørelærer! Han er super professionel og virkelig dygtig til at forklare og gennemgå ruterne, så man altid føler sig tryg på motorcyklen. Der er styr på alt – ofte allerede før man selv når at spørge. Det giver en kæmpe ro og gør, at man kan koncentrere sig om at køre og udvikle sig. Musti er uden tvivl en af de bedste, og jeg er meget taknemmelig for hans undervisning.

23 september 2025

Musti i Topgear 10/10

Jeg tog kørekort hos Musti i topgear i Vanløse eftersom min ven havde haft Musti som kørerlærer førhen. Der er intet dårligt at sige om Musti. Han er seriøs når man skal være seriøs, og så er der altid god stemning. Intet dårlig at sige fra min side

12 augustus 2025

God anmeldelse

Jeg havde Ömer, har aldrig nogensinde oplevet sådan en god kørelærer! Han var virkelig god og god til at hjælpe en også, hvis man er nervøs

Alt i alt med køreskole + kørelærer en fantastisk oplevelse!

24 juni 2025