Jespers Torvekøkken Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har lige været inde i kantinen på Fib 15 for at få noget frokost, og efter gentagne dårlige oplevelser synes jeg efterhånden, at en anmeldelse er på sin plads. Én ting er de høje kilopr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt var i top. Levering til tiden, smukke anretninger og virkelig god smag. Vi havde bestilt fingerfoods til 60 personer, og der var kun roser fra alle gæster. Vi er meget tilfredse og vil klart både... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde bestilt Italiensk buffet til lidt over 40 pers. Rigtig fin korrespondance og vejledning ved bestilling. Maden blev leveret som aftalt – af en meget hjælpsom chauffør. ALT mad... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig kantineservice! Løber tør for varm mad (hvis de overhovedet har mad, hvilket de ofte ikke har), serverer iskolde og for det meste kedelige salater og sandwiches (og det er altid det samme lil... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Catering

Geschreven door het bedrijf

Jespers Torvekøkken er en landsdækkende madleverandør, der hver dag serverer mad for mere end 35.000 gæster. Siden 1991 har vores udgangspunkt været det samme: Gode madoplevelser begynder med mad lavet fra bunden af gode råvarer og passionerede kokke med stolthed for deres fag. Vi driver fire frokosthuse, mere end 80 kantiner i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner, leverer skolemad og står bag forplejningen på store venues samt professionelle og private events. Som B Corp-certificeret madleverandør arbejder vi systematisk med bæredygtighed og socialt ansvar og deler åbent viden, mål og resultater til gavn for mennesker, kunder, klima og samfund.

Contactgegevens

Slecht

TrustScore 2.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rigtig pæn Julemenu

Vi fik bestilt julebuffet fra Torvekøkken. Det var rigtig fint og lækkert dog med nogle skønhedsfejl. f.eks. var der klumper i risalamanden og sværerne på flæskestegen var meget bløde. Dog vil jeg stadig anbefale dette sted, da langt de fleste af retterne var lækkert veltilberedt. En anden positiv ting var tilbehøret, der var rigtig lækkert (ikke noget billigt købe). Der var endvidere rigeligt med mad....

10 december 2016

Kære Christian.

Tak for dine rosende ord og din kritik. Vi sætter stor pris på at få tilbagemeldinger fra kunder for det er den eneste måde vi kan blive bedre.
Sværene på flæskestegen er altid en udfordring - vi er begyndt at pakke sværene for sig selv for at de på den måde kan holde sig sprøde og lækre.
Ris a la manden er en stor beklagelig fejl fra vores side.

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Lækker mad

Varme anbefalinger af Jespers Torvekøkken. Fik lækre lune og kolde småretter til en stor fest. Præcis levering, god fleksibilitet, og ikke mindst dejlig mad i rigelige mængder. Alle gæsterne var meget tilfredse med maden - og så kan man jo som vært ikke få det meget bedre :)

27 oktober 2016

Hej Trine

Mange tak for din flotte anmeldelse af os. Vi lader de rosende ord nå ud til alle dem, der bliver glade for at høre dem.

God måde at starte dagen på:)

jespers Torvekøkken

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Skøn mad, god kundeservice.

Vi brugte Jespers Torvekøkken til vores bryllup. Forinden havde vi et møde med en medarbejder, som blev vores faste "wedding planner". Der er meget som skal klappe til et bryllup, og vi havde mange spørgsmål, både til mad, leje af service, stole, personale mv. og hver gang fik vi en venlig og hurtig betjening.
Alle aftaler blev overholdt og vi havde en oplevelse af, at man forsøgte at indfri alle vores ønsker.
Selve bryllupsmenuen var meget vellykket, gæsterne roste maden til skyerne og personalet, som serverede ovenud venlige og professionelle.
Prisen helt ok, natmaden blev ikke helt det som vi havde aftalt, men JT gav et afslag i prisen uden diskussion. Alt i alt en meget fin oplevelse, som vi ikke kan sætte en finger på. Det skulle da lige være, at kokkene måske godt kan træne lidt på kunsten at præsentere maden for de forventningsfulde gæster. Køkkenpersonalet virkede lidt usikre og tøvende, da vi bad dem gøre det, men det er jo en lille detalje i det store billede.

14 september 2016

Hej CG,

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I havde en god dag. Der har været snak om i kundeservice, at vi håbede at dagen gik fantastisk.

Vi vil også sige tak for din konstruktive kritik. Vi skal helt sikkert se på at træne vores kokke bedre i at præsentere maden.

Jeg viser din anmeldelse til kundeservice og i køkkenet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig mad og flabet personale

Vores oplevelser med maden fra Jespers Torvekøkken er desværre meget dårlige. Maden er salt, så salt, så man bliver dårlig og må lade maden ligge. Særligt deres sammenkogte retter. Kartoflerne er ofte rå og flødekartofler smager af gammelt hospitalsmad. Påtales dette venligt og søger man dialog med firmaet, så får man bare et flabet svar retur, eller en "standard" mail, hvor firmaet slet ikke forholder sig til det man konkret skriver. Deres kokke havde ikke smagt på den salte mad, vi spurgte selv en af kokkene som vi mødte i kantinen! Salaterne er ikke friske og ofte er det "rester" som er rodet sammen og meget kedelige i både smag og udseende. En trist oplevelse. Kagerne er helt til grin, tænk at man vil være det bekendt.

10 september 2016

Hej Lassen,

Vi er meget kede af at høre, at du har dårlige oplevelser i en af vores kantiner. Det er selvfølgelig meningen at både maden og kundeservicen skal være i top, og det må ikke ske, at kunder føler sig afvist og ikke høres. Kunne jeg ikke få dig til at sende mig en mail, så jeg ved, hvilken af vores kantiner, du bruger, så vi kan få taget hånd om denne situation.

Anne Wedel, Marketing og kommunikation, Jespers Torvekøkken, aws@torvekoekken.dk

Hej igen Lassen,

Vi er kede af, at du ikke har taget yderligere kontakt til os. Når vi ikke ved i hvilken af vores kantiner, du spiser, er det meget svært for os at tage fat i dine kritikpunkter. Vi håber stadig på, at du vil vende tilbage til os, så vi kan blive konstruktive.

Perfekt fingerfood til studenterreception

Vi bestilte Torvekøkkenets fingerfood til 3 fætres samlede studenterreception til 65 gæster. Vi mødte stor imødekommenhed og hjælpsomhed ved planlægning og forberedelsen fra personalet. Maden ankom som aftalt og blev af gæsterne rost til skyerne. Maden var både velsmagende og appetitligt anrettet. Alt var spist op og det var selvom der var rigeligt. Det er ikke sidste gang, vi bruger Jespers Torvekøkken.

21 juli 2016

Hej Ilan,

tak for de rosende ord! Vi sender dem straks rundt til alle, der var inde over jeres bestilling.

Vi glæder os til at høre fra jer igen.

Lækker finger-foods til 50 personer

Alt fungerede som det skulle - bestilling, levering/afhentning. Rigtig god kvalitet til prisen - 10 lækre retter klar til servering - meget indbydende. Rigelig mængder mad klarede frokosten de næste par dage :-)

/Steen

1 juli 2016

Hej Steen,

mange tak for den fine anmeldelse.

Vi lader det gå videre til vores kokke, det sætter de stor pris på.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ærgerlig konfirmationsmiddag: Jesper får ikke vores næste ordre

Jespers Torvekøkken leverede konfirmationsmiddagen: Amerikansk Buffet, men skuffede.
Vi havde bestilt mad til 55 personer, men var kun 50.
Personalet fra Jespers Torvekøkken var søde, men uerfarne, hvilket resulterede i bl.a. kold mad.
En af hovedretterne, pulled pork, blev leveret og serveret uden de tilhørende boller.
Til dessert blev serveret det mindste stykke lime-tærte i mands minde: en tør kile på ca 2 cm.
Den efterfølgende kommunikation med Lars-Oliver fra Jespers Torvekøkken var også skuffende: Han bad om fotodokumentation for den sørgelige tærte; han havde åbenbart ikke lyst til at spørge sit personale. Efter en del skriven frem og tilbage tilbyder Lars-Oliver et nedslag for de manglende 55 boller, som han prissætter til 2 kroner pr bolle svt 110 kr eller en rabat på 0,6%. Tærtefadæsen går han ikke nærmere ind i.

4 mei 2016

Hej Jon,

Vi er meget kede af, at I har haft en dårlig oplevelse.

Vi tager kontakt til jer igen, så vi kan få det løst.

Konfirmations buffet, Value for money

Vi brugte Jespers til konfirmation. Det var nemt, god service og levering til tiden. Maden var god, og helt sikkert fuldt ud hvad man forvente til prisen. Eneste "anke" var at der var for meget mad

29 april 2016

Hej Jens,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os. Vi lader de rosende ord nå ud til alle dem, der bliver glade for at høre dem, og vi skal helt sikkert have kigget på vores mængder.

jespers Torvekøkken

Konfirmationsbuffet

Maden ankom til aftalt tid og der var så rigelige mængder af det, så vi var helt bange for vi havde fået leveret en andens betilling.

Alt i alt godt - uden det var gourmet.

20 april 2016

Hej Susanne,

Tak for de fine ord.

Mvh.

Perfekt

Vi får firmafrokost fra Jespers Torvekøkken, og da vi er meget tilfredse med det, valgte vi dem til leverandør af finger-foods, da vi skulle holde firma arrangement for 70 personer. Leveringen skete til aftalt tid, chaufføren var glad og smilende, og maden levede helt op til forventningerne. Alt var fint og indbydende anrettet lige til at stille på bordet; eneste problem var, at det var alt for svært at vælge mellem de mange lækre retter ved bestilling. Vi vil uden tvivl benytte Jespers Torvekøkken næste gang vi afholder lignende arrangement.

19 januari 2016

Hej Mette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den er vi utrolig glade for! Vi lader de rosende ord gå videre til kokkene og chaufføren!

Købte nytårsmad til 6 personer

Vanvittigt lækkert og dejlig nemt.

Ikke sidste gang jeg har løst "festmaden" på den måde :)

13 januari 2016

Kære Michella,

mange tak for den flotte anmeldelse! Vi glæder os til at levere endnu mere mad til dig :)

Nytårs menu

Meget nem og lige til at gå til. Perfekt med youtube videoer som viser hvordan man tilbereder maden. Super kvalitet 😋

8 januari 2016

Hej Thomas,

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at videoerne har været et brugbart tiltag!

Fantastisk lækker Nytårsmenu 😋

Det kunne simpelthen ikke være bedre. Maden og kvaliteten af denne var bare helt i top. Kan klart anbefales! 😊

8 januari 2016

Kære Karin

Sikke dog en fantastisk dejlig anmeldelse af få! Tusind tak!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Langt fra sidste gang :-)

Vi fik mad til nytårsaften, 7 kuverter.
Det var helt vildt lækkert, alle var super tilfredse.
Maden er sindsyg go' i forhold til hvor let det hele er.
Det hele står beskrevet punkt for punkt.
De råvare man får med virker som rigtig høj kvalitet, og det kan smages.
Prisen er også helt igennem i orden.

Vi havde bestilt 5 retter, og da vi skulle afhente manglede der appetizers, så det blev til en 4-retters. Men der var slet ikke nogle problemer i og blive mætte, og vi fik refunderet pengene for det der manglede.
Derfor får de "kun" 4 stjerner.
Men slet ikke sidste gang vi bruger Jespers Torvekøkken, kan klart anbefales

3 januari 2016

Antwoord van Jespers Torvekøkken

Kære Rune, tusind tak for de fine ord. Dem er vi meget glade for! Det var så beklageligt med dine appetizers, og det var godt, at I blev mætte alligevel. (Og tak fordi du tog det så pænt, da du skulle hente din mad!).

Vi glæder os til at servere din nytårsmad igen næste år :)

Nytårsmenu

Fik jeres nytårsmenu, og den smagte pragtfuldt. Meget udførlig anvisning på hvordan den skulle tilberedes, dog var der afsat lige lidt for lidt tid til at få torsken færdigtilberedt, men alt ialt en dejlig kulinarisk oplevelse👍🏻

2 januari 2016

Kære Lene,

Mange tak! Vi har gjort os meget umage i udtænkning af pakning og vejledning, og er glade for at høre, at det har givet pote. Vi håber, at torsken endte med at blive lige, som du ville have den!

Elendig service!

Elendig service! Vi havde bestilt mad i anledning af nytårsaften og manglede en kuvert. Deres akut telefon blev ikke taget som lovet og vi stod derfor med for lidt mad nytårsaften, selvom der var betalt for alle kurverter. Derudover manglede der en anvisning om, hvordan maden skulle tilberedes. Vi fik blot af vide, at den måtte vi selv finde på nettet. Alt i alt en meget skuffende oplevelse på årets sidste aften.

1 januari 2016

Kære Kristine,

Vi er meget kede af at høre, at du ikke har haft en tilfredsstillende oplevelse med vores nytårsmenuer, og det beklager vi!
Hvis du kontakter os, får du selvfølgelig en refundering af din betaling for den manglende kuvert, og det er beklageligt, at der ikke var en vejledning med.
Det er meget uforståeligt, at telefonen ikke blev taget, da der var bemanding på den helt frem til kl. 17. Det ser vi nærmere på.

Lækker mad

Fik jeres nytårs luksus menu.
Super lækkert og overskuelig flot indpakning.
Det var dæmme bare i orden samt masser af mad

1 januari 2016

Antwoord van Jespers Torvekøkken

Kære Michael, mange tak skal du have! Vi lader dine pæne ord gå videre til kokkene!

Altid fantastisk mad!

Har haft fornøjelsen af mad fra JespersTorvekøkken ved flere lejligheder, og det overrasker mig altid positivt - både i kvalitet og smagsnuancer. Elsker når jeg kan overraskes og inspireres, til når jeg selv jonglerer i køkkenet. Dertil kommer prisen på deres mad, som på ingen måde er dyrt for så lækker mad. Jeg giver Jespers Torvekøkken 5 stjerner, med den største anbefaling til andre 😄

11 december 2015

Hej Maria,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Man kan da ikke bede om flottere ord! Vi er glade for at kunne inspirere og fornøje til dine festlige lejligheder.

Bedste hilsner

Fantastisk mad

Helt vidunderlig mad, helt klart i klasse A, maden var så smags fuld og fantastiske sammensætninger. Kan helt klart anbefales.

10 december 2015

Hej Susannne,
Sikken fin anmeldelse! Den er vi virkelig glade for. Vi vil straks lade dine rosende ord gå videre til kokkene. Det kommer til at lune dem her i juletravlheden :)

Barnedåb

Havde fornøjelsen at få maden serveret af Jespers Torvekøkken.
Kvalitet og sammensætning var upåklagelig. Og der var rigeligt til alle. Prisen var god, vil helt klart komme tilbage :-)

1 december 2015

Hej Allan,

Mange tak for den flotte anmeldelse! Vi lader det gå videre til kokkene, som også bliver glade for at høre, at I havde en god barnedåb!

Bedste hilsner