Alt var i top. Levering til tiden, smukke anretninger og virkelig god smag. Vi havde bestilt fingerfoods til 60 personer, og der var kun roser fra alle gæster. Vi er meget tilfredse og vil klart både... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fuldstændig elendigt. Det er hver dag hvor man går sulten fra kantinen. Uinspirerende kedelig mad. Gryde ret efter gryde ret og fyldt med rester i løbet af ens arbejdsuge.
Bedrijf heeft geantwoord
De får mine anmeldelser slettet. Hold jer langt væk fra denne virksomhed. Maden er ekstrem ringe. Heldigvis er portionerne meget små...
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde bestilt Italiensk buffet til lidt over 40 pers. Rigtig fin korrespondance og vejledning ved bestilling. Maden blev leveret som aftalt – af en meget hjælpsom chauffør. ALT mad... Toon meer
Jespers Torvekøkken er en landsdækkende madleverandør, der hver dag serverer mad for mere end 35.000 gæster. Siden 1991 har vores udgangspunkt været det samme: Gode madoplevelser begynder med mad lavet fra bunden af gode råvarer og passionerede kokke med stolthed for deres fag. Vi driver fire frokosthuse, mere end 80 kantiner i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner, leverer skolemad og står bag forplejningen på store venues samt professionelle og private events. Som B Corp-certificeret madleverandør arbejder vi systematisk med bæredygtighed og socialt ansvar og deler åbent viden, mål og resultater til gavn for mennesker, kunder, klima og samfund.
Vandtårnsvej 75, 2860, Søborg, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Den 31/3-22 holdt vi reception hos Unik Optik i Ballerup og havde bestilt 4 forskellige slags fingerfoods fra Jespers Torvekøkken til 150 mennesker. Maden blev leveret af to omgange, da receptionen varede fra kl. 14-20, for så ville det være så friskt som muligt. Alle aftaler blev overholdt, maden kom til tiden og var helt frisk! Desuden var det anrettet på flotte fade og så meget indbydende ud. Både på dagen og efterfølgende har vi fået så mange roser for maden - de er hermed givet videre ;-) Vi giver de varmeste anbefalinger til Jespers Torvekøkken.
Værste mad jeg noglesinde har smagt, vil ikke engang give det til min hund. Fy!

Antwoord van Jespers Torvekøkken
we have been in a meeting at AU. they order food from JT. It was horrible. the sandwich was extremely difficult to takkel and was doping everywhere. it was very impressing to eat that thing. packaging was also strange. very big paper bag for one sandwich. not was labeled first day and the second day the labeled was wrong. It was tuna instead of vegetarian and so forth.
in general bad experience.
Reply:
I was not the organiser and therefore I do not have the receipt. But the meetings took place at AU Conference Centre, M1, Fredrik Nielsens Vej 4, 8000 Aarhus C, Denmark in 24th and 25th January 2022. you should be able to locate the order from the delivery address and time.

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Væsentlig bedre kvalitet nu! Jeg arbejder et sted, hvor kantinen drives af Jespers Torvekøkken. Jeg har tidligere været meget utilfredsstillende med kvaliteten af buffet til 32 kr. Nu er kvaliteten virkelig blevet væsentlig bedre! Det er lækkert anrettet og udvalget er større. Det er smagfuldt og der er variation i maden! Tak. Går ud fra det skyldes nye ansatte, men det er uanset hvad en væsentlig forbedring!
Mega ringe service. Har haft mad ordning hvor at de leverer frokost, i et halvt års tid.
De mangler 1ret HVER uge og ændrer intet ved det, selvom de er blevet gjort opmærksomme på det.
Kan ikke anbefales.

Super oplevelse.
Bestilte Torvekøkkenets julefrokost til en omgang julehygge med mine kollegaer.
Det hele var bare 110% i orden. Flotte anretninger, og virkelig god smag all over. Sprøde svær på stegen og den marinerede laks med peberrodscreme var helt sublim.
Klar anbefaling herfra!
vi fik til min mors 80 års fødselsdag i december, leveret luksus julefrokost. Helt fantastisk oplevelse og SÅ lækker mad, leveret i flotte skåle, fade og træbrædder. Vi vil bestemt anbefale den menu.

Antwoord van Jespers Torvekøkken
God og spændende mad. Altid. Jeg er begyndt at bruge vores kantine igen og glæder mig hver dag. Masser af økologi. Flinkt personale. Tak.

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Endelig er menuen blevet ændret til mere børnevenlig mad i Faverskovs børnehaver. Nu mangler vi var at mængden bliver tilpasset. 1 skive rugbrød, 1/2 pølse horn, 1/2 æg, 1 skive pålæg og en lille pakke smør samt et lille stykke agurk og et lille stykke peberfrugt, er simpelthen for lidt mad til aktive og SULTNE børn. Og det betaler vi forældre knap 25kr. for dagligt!

Antwoord van Jespers Torvekøkken
En skam jeg ikke kan uploade et billede af den mad der serveres for vores børn.
Efter lang tids kamp er der ændret på menu så maden ikke er blandet sammen. Men der er fortsat alt for lidt mad til aktive børnehavebørn. Lidt gnavegrønt og pålæg og 1 stykke rugbrød pr barn!
Igen går der forretning i at spekulere på vores børns velbefindende og helbred.
Vi er mange forældre som er nødt til at give vores børn madpakke med,på trods af at vi betaler rigtig mange penge for frokostordning til vores børn.
Det her er en ommer!

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Jeres mad i leverer til kantinen i nobelparken i Aarhus er simpelthen for dårlig! Maden er virkelig dyr og man får absolut INTET for pengene. Bestilte en kyllinge wrap som bestod af 0,1% kylling og 99,99% kål. I er nærige og jeres sandwich er dyre, ulækre og slatne. Noget jeg vil boycutte fremover. Som afslutning vil jeg lige tilføje at kantinen er rettet mod studerende, og dermed burde i også have studievenlige priser.

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Tilstedeværelsen af Jespers Torvekøkken i Nobelparkens kantine er horribel! Priserne er latterligt høje og maden er utrolig ringe. Selv noget så simpelt som en kop filter kaffe er utrolig dårlig og dyr, hvordan faen kan man tage 3 kr for en mælkebrik og 2 kr for et låg til din kaffe? Også endda en sløj lille kop sort filterkaffe der koster 15 kr, et sted hvor 90% af personerne er fattige studerende. De tørreste sandwich og wraps til 30-40 kr der langt fra kan mætte fordi de er så små i størrelsen, og køber du noget med fyld så får du 80% kål i din fcking mad og 5-10% fyld af kylling, tun eller lignende. Maden er blevet vejet af folkebevægelsen og en sandwich vejer kun imellem 220 gram til 270 gram! For 35 kr får du omkring 850g mad længere nede af vejen ved det kongelige bibliotek! Nobelparkens kantine er den værste kantine jeg nogensinde har været i, det er et kæmpe rip off!

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Virkelig dyr middelmådig mad i forhold til det er til studerende...

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Jespers Torvekøkken leverer frokost til flere børnehaver i Favrskov Kommune, uden at se på, at det er små børn de leverer til. Der serveres voksenmad og både børn og forældre er dybt frustrerede over, at vi ikke kan få det ændret til mere klassisk, børnevenlig og opdelt mad - eller komme ud af ordningen.
Derudover resulterer det også i et enormt madspild hver dag. Øv!

Antwoord van Jespers Torvekøkken
Vi havde bestilt Italiensk buffet til lidt over 40 pers.
Rigtig fin korrespondance og vejledning ved bestilling.
Maden blev leveret som aftalt – af en meget hjælpsom chauffør.
ALT mad var MEGET lækkert – og der var rigeligt af det. Det smagte fantastisk og var anrettet på smukke fade, så det så utrolig indbydende og eksklusivt ud.
Vores gæster roste maden både under festen – og efter efterfølgende.
Helt sikkert ikke sidste gang vi køber mad til en fest hos Jespers Torvekøkken.
Dejlig mad! Det var velsmagende, flot anrettet og i rigelige mængder - vi og gæsterne er super tilfredse!
Vi har lige holdt konfirmation, hvor Jespers Torvekøkken med meget kort varsel sagde ja til at lave mad til os.
Det var rigtig lækker mad, som var anrettet flot på fade og i skåle, så det var lige til at sætte bordet.
Vi vil helt sikkert bruge dem igen.
Stor fan af Jespers Torvekøkken - dejlig varieret mad hver dag i vores kantine.
Altid hjælpsomme og søde i kundeservice.
Vi var 4 studerende som spiste dagens ret tirsdag 3 nov. på CBS. Vi har samtlige får virkelig dårlig mave af maden.
Endvidere synes jeg også at det bør nævnes, at kvaliteten har været meget nedadgående ift. sidste udbyder af mad på CBS samt priser er steget.