Snelle beantwoording van mail, scherpe prijzen en klantvriendelijk. Wij hadden 50 kilo snoep besteld en kwam superspel, perfect ingepakt, bij ons aan. Zelfs een klein presentje ontbrak niet. Een aanra... Toon meer
Was 100% tevreden over de toversleutel, maar nu jammer genoeg niet meer! De vienna zuurtjes zijn niet wat ze waren, dit was voorheen een heel lekker fris zuurtje met fruit smaak, allen waren lekke... Toon meer
Na een bestelling, die vlot werd geleverd, een perfecte service gehad nadat er 1 product te weinig geleverd was. Excuus, direct nagezonden en zelfs een attentie meegestuurd. Dit is een echt top be... Toon meer
Zeer vriendelijke en behulpzame personen Mijn pakje werd volgens het track& trace geleverd maar wij ontvingen echter niets zelfs geen kaartje van dpd in de brievenbus Na contact met toversleutel i... Toon meer
Top bedrijf, aanrader
Snelle beantwoording van mail, scherpe prijzen en klantvriendelijk. Wij hadden 50 kilo snoep besteld en kwam superspel, perfect ingepakt, bij ons aan. Zelfs een klein presentje ontbrak niet. Een aanrader!
Super goed assortiment,
Super goed assortiment,
Lekker snoep
Super klantvriendelijk en goede snelle service.
Mooi en goed bedrijf.
Snel geleverd en stevig verpakt
Slechte kwaliteit geleverd en geen garantie!!!!
Op 22 september een zak van 2,5 kilo droptoffees besteld voor €36,95 euro. Deze zak heb ik 2 weken geleden open gemaakt en toen merkte ik al dat het pappiertje er bijna niet afwilde want deze bleef heel erg plakken aan de toffee. Toen dacht ik dat is raar… maar misschien is het niet bij allemaal. Maar ik merkte later dat dit bij elke toffee het probleem was. Ik een mail gestuurd maar dan krijg ik te horen “sorry u heeft ze al op 22 september besteld dus dat is te lang gelden……
Echt belachelijk en erg onprofessioneel.
Toffees verkopen die niet voldoen aan de kwaliteitseisen en als er klachten komen dan reageren ze zo.
Ik wil iedereen afraden om hier iets te bestellen.
Supersnel
Supersnel
Supergoed verpakt
Super netjes
Super lekker
Superbedrijf
Na een bestelling top service
Excuus, direct nagezonden en zelfs een attentie meegestuurd.
Dit is een echt top bedrijf.
Hou dit vol. Zeker een aanrader.
Bert Homan
Alles keurig verpakt en snel Verzonden.
Alles keurig verpakt en snel Verzonden.
Nou heerlijk genieten van al het lekkers
Hartstikke netjes en stevig verpakt
Hartstikke netjes en stevig verpakt, 3 blikjes in de doos en er zat geen enkele deuk in die doos. Dat kan dus wel (bij GLS niet jammer genoeg ook al is iets nóg veel steviger verpakt) snel verzonden via DHL. Top bedrijf De Toversleutel. Ga er vaker bestellen als ik weer snoep nodig heb.
Mooi op tijd en heel goed verpakt…
Mooi op tijd en heel goed verpakt vrouwtje is heel erg blij.
Super netjes verpakt
Super netjes verpakt, snel verzonden. Top bedrijf!
Ga er zeker vaker bestellen als ik weer eens snoep nodig heb
100%tevredenheid is nu 0,0%
Was 100% tevreden over de toversleutel, maar nu jammer genoeg niet meer!
De vienna zuurtjes zijn niet wat ze waren, dit was voorheen een heel lekker fris zuurtje met fruit smaak, allen waren lekker,
Maar ze vallen nu wat tegen, de kersen zuurtjes halen we eruit, die wil niemand!!
En er zaten veel losse papiertjes, en veel kapotte zuurtjes in, of dat er iemand op had gestaan!
Zo jammer van een dure bestelling.
Heerlijk drop/fruit napoleon snoepjes…gekocht.
Heerlijk drop/fruit napoleon snoepjes in groot verpakking besteld. 2kilo snoep, werd de volgende dag per dhl afgeleverd. Super snel, en goed verpakt. Ook zat er in de doos een bedank kaartje en ook nog een heerlijk snoepje 👍🏼 voor mij ook een 10+ . De volgende bestelling ga ik zeker hier ook plaatsen.. grts marco
Volgende dag ontvangen en de drop…
Volgende dag ontvangen en de drop smaakt heerlijk.
Dropmanen zijn mijn favoriet
Dropmanen zijn mijn favoriet, dus van mij een dikke 10
In nog geen 24 uur in huis petje af…
In nog geen 24 uur in huis petje af voor de vlotte bezorging.
Snel geleverd
Snel geleverd! Gisteren besteld vandaag in huis. Precies de snoepjes die ik nergens anders kon vinden.
Zeer slechte werkplek.
Zeer slechte werkplek.
Bazin zeer onbeschoft en collega's ook. Niet gaan werken.