Nieuwe VPS werkt niet. De 14 kalenderdagen herroepingsrecht, waarin je diensten kosteloos mag annuleren en je geld terug kunt krijgen is niet van toepassing als je een zakelijk account hebt. Geld is... Toon meer
Ik ben zeer te spreken over de opzet van de website en de uitstekende service van de helpdesk. De site is heel overzichtelijk opgezet, waardoor je alles snel kunt vinden. Wat mij betreft is de onderst... Toon meer
Ik ben al vele jaren een tevreden Stack gebruiker. Een aanbieder met NL/EU servers waar geen US instantie toegang toe heeft en niets mee te maken heeft. Dat geeft in de huidige situatie een veilig gev... Toon meer
Product is prima, maar alles is _veel_ maar dan ook _veel_ te duur. Als je domeinen bij openprovider en vpssen bij hetzner vergelijkt (beide doen kwalitatief zeker niet onder) kan je gewoon 75% (!) op... Toon meer
Hostingprovider TransIP telt meer dan 100 medewerkers en is er sinds haar oprichting in 2003 van overtuigd dat iedereen zich zelfstandig moet kunnen bewegen in de digitale wereld. Door middelen aan te reiken waarmee je naar eigen inzicht je online dromen kan realiseren, is TransIP uitgegroeid tot de grootste domein-, hosting- en VPS-leverancier in de Benelux. Met haar producten spreekt TransIP zowel de doorgewinterde techie aan die zijn infrastructuur zelf in de hand wil houden, als de internetgebruiker die een comfortabel digitaal leven wil leiden met veilige en krachtige online tools. Sinds 2019 is TransIP onderdeel van team.blue. Met ruim 600 medewerkers werkzaam in expertteams en meer dan 1,2 miljoen klanten is team.blue de leidende digital enabler voor bedrijven en ondernemers in Europa.
Vondellaan 47, 2332AA, Leiden, Nederland
- support@transip.nl
- www.transip.nl
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer snelle en vriendelijke support
Zeer snelle en vriendelijke support! Mijn probleem met een factuur werd direct opgepakt en netjes opgelost.
Een provider waar échte mensen werken
Een provider waar échte mensen werken, Nederlands spreken en 7 dagen per week bereikbaar zijn. Precies wat ik als ondernemer nodig had.
Aanpassing email adres
Goede en duidelijke vervolg op mijn verzoeken
Zeer snelle reactietijd en vriendelijke…
Zeer snelle reactietijd en vriendelijke service.
Extreem teleurgesteld in de werkwijze…
Extreem teleurgesteld in de werkwijze van TransIP. Vanwege een kleine achterstand in betalingen is zonder pardon mijn GEHELE portfolio aan domeinnamen stopgezet (DNS-blokkade). Hierdoor ligt mijn bedrijf volledig stil en lijd ik op dit moment direct omzetverlies.
Dat er herinneringen gestuurd worden begrijp ik, maar het direct offline halen van alle diensten is een buitenproportionele maatregel die ik me als ondernemer niet kan veroorloven. Mijn vertrouwen in TransIP is volledig weg. Zo ga je niet met klanten om die afhankelijk van je zijn.
Daarnaast sinds de overname door team.blue zijn de prijzen van bijvoorbeeld .nl-domeinen met wel 25% naar €14,99 en inmiddels zelfs richting de €16,50 per jaar bij verlenging). Ter vergelijking: bij andere aanbieders betaal je voor exact hetzelfde .nl-domein vaak nog geen €5,- tot €7,-.

Antwoord van TransIP
De medewerker had veel geduld en tijd
De medewerker had veel geduld en tijd, en stelde zich meerdere malen beschikbaar. Helder informatie, een positieve insteek.
Goede webhoster
Al jaren klant van TransIP. Goede prijzen, goede kwaliteit en de klantenservice reageert snel en is kundig.
Snelle en accurate hulp!
Ik heb contact gehad met TransIP support en daar vielen drie dingen positief op:
1. supersnelle reacties
2. super bruikbare reacties
3. online hulp van meerdere medewerkers en dat allemaal snel en tussen 20.15 en 21.00, waardoor mijn probleempje heel snel gefixt was. Persoonlijk, goed en flexibel; love it!
Zeer goede en effectieve ondersteuning
Zeer goede en effectieve ondersteuning, probleem opgelost
Zit al jaren met DNS/Domein bij…
Zit al jaren met DNS/Domein bij Transip. En ben zeer tevreden over de tools en beschikbaarheid.
Het werkt gewoon altijd.
Al jaren ben ik een zeer tevreden…
Al jaren ben ik een zeer tevreden klant. De service is uitstekend en er zijn nooit geen problemen met de up-time van mijn websites en emailboxen.
Topbedrijf
Al meer dan 15 jaar klant en altijd tevreden. In die tijd VPS'en en domeinen afgenomen en beheerd en nooit problemen gehad. Zelden downtime gehad en altijd goed geïnformeerd. De diensten worden tegen nette prijzen geleverd.
Voor mij is TransIP de standaard voor VPS'en en domeinregistratie in Nederland en ik raad ze altijd aan zonder er over na te denken!
Communicatie met cliënt uitstekend
Communicatie met cliënt uitstekend. Vragen worden binnen 1 uur afgehandeld en er worden ook suggesties gedaan.
gr. HdeB
Als techneut zeer tevreden
Als techneut zeer tevreden over de diensten en dienstverlening van TransIP. Helpdesk is kundig en reageert vlot, daarnaast een fijn idee dat de diensten gewoon in Nederland zijn.
Verschikkelijk
Verschikkelijk. sturen aanmaningen van 15 en 40 euro. Het gaat maar om facturen van 2 a 3 euro en ze sturen geen duidelijke herinneringen en zijn slecht bereikbaar.
Jullie mailen mij alleen aanmaningen en als ik daar op reageer sturen jullie terug dat je niet via mail bereikbaar bent, terwijl je zelf hetzelfde doet.

Antwoord van TransIP
Snelle support van kundige…
Snelle support van kundige professionals!
Te hoge prijzen
Wij zijn ALLES aan het verhuizen. Weg bij TransIP. NL 20 euro en een COM 30 euro? Het kan elders 3x goedkoper. TransIP is niet meer wat het was. 20 jaar klant en tot ziens. Van 77 domeinen naar 0. Ga vooral zo door!
Wat ging er mis hoe kan dit bedrijven…
Wat ging er mis hoe kan dit bedrijven beteren? Dat kan dit bedrijf dat website hosting en service aanbiedt reageert op een mail als een website is gehackt! Dat is waar het verschil gemaakt wordt uiteindelijk kregen we hulp van een andere provider om het probleem te fixen. Hoe treurig is dat. We betalen om ontzorgd te worden en krijgen niets behalve nu de mogelijkheid een review te geven nou bij deze wij overwegen om een ander te kiezen.

Antwoord van TransIP
Het aankopen van webhosting en…
Het aankopen van webhosting en installeren van domein en mailadressen wordt goed ondersteund met handige tips/informatie.
Na alle instellingen gedaan te hebben werkte de mailfunctie niet goed. Helpsdesk binnen een minuut aan de lijn en directe geholpen, deskundig en zeer klantvriendelijk.
Al meermalen zeer adequaat
Al meermalen heeft TransIP snel, aardig en adequaat gereageerd op mijn vragen om wijzigingen. Zelfs buiten kantooruren!