Goede kwaliteit voor een hele nette prijs! Mijn trapmatten bleken na bestellen helaas toch niet op voorraad, ik werd binnen een half uurtje gebeld en er werd aangeboden om andere trapmatten op te stu... Toon meer
De trapmatten werden héél snel geleverd. Het was eerst een beetje passen vóór ze netjes in het midden van de trap lagen. Trucje gebruikt: Breedte van de tap en breedte van de matten scheelde 15 centi... Toon meer
Jammer dat niet alle 'halve maantjes' even goed te beoordelen zijn aan de hand van de afbeeldingen op de site. De ene keer kun je wel inzoomen de andere keer niet. Als het product tegenvalt kun je he... Toon meer
Wij hebben de trapmatten vlug geplaatst. Zeer gemakkelijk. Mooi en efficient op onze stalen trap naar het dakterras. Uitglijden op de traptreden voor de hond, bezoekers en onszelf is nu uitgesloten.
Achtseweg-Noord 12E, 5651GG, Eindhoven, Nederland
- +31(0)402542823
- info@ivol.nl
- www.trapmatten24.nl
Keurige afhandeling !
Bij onze levering bleken een aantal beschadigde trapmatten te zitten. Na het eerste contact is dit direct opgepakt en opgelost......
Zeer tevreden!
Goede kwaliteit/prijsverhouding & snelle levering!
Trapmat Florida Twist
Alle verwachtingen ingelost, 100% tevreden met dit schitterend resultaat!
Geen reactie
Ik ontving half november 26 rubberen trapmatten. Na 2 weken wil ik ze op de trap gaan plakken..... Verrassing! Er zitten, zoals beloofd was, geen plakstrips op. Er is foamtape van zeer slechte kwaliteit bijgevoegd, maar deze plakt niet op het rubber. Het rubber voelt ook heel vet aan. Ik probeer dit bedrijf te bellen, maat krijg slechts voicemail te horen, ze zijn echter gewoon niet bereikbaar tijdens kantooruren. Vervolgens stuur ik een mail, maar ik krijg geen respons. Misschien dus maar gewoon mijn geld terug laten boeken?!

Antwoord van Trapmatten24.nl
Over de levertijd niet tevreden, over de rest wel.
Beloofde levertijd werd niet gehaald; verder voor prijs/kwaliteit van de trapmatten prima.
Goed product, maar niet hetzelfde.
Trapmatten zijn van goede kwaliteit en levering was snel (binnen 2 werkdagen). Wel zijn de trapmatten duidelijk verticaal gestreept, waar ze op de foto effen/gemelleerd waren.
snelle levering
Kwaliteit ook goed en makkelijk te plaatsen.
Prima zo.
Goede afwikkeling van de bestelling.
Mijn bestelling vlot afgewikkeld. Winkel is ook goed telefonisch bereikbaar voor informatie. Bij wijziging bestelling vlotte terugstorting van eerdere betaling. Werkt betrouwbaar en zakelijk.
Makkelijk te bestellen en snel bezorgd
Product klopt met de afbeelding qua kleur.Netjes verpakt, snel bezorgd. Makkelijk besteld en mogelijkheden om te betalen uitgebreid. Kortom prettig...
Jammer
Jammer dat het niet duidelijk naar voren kwam dat ze niet op voorraad waren daardoor iets langer moeten wachten
Fijne afhandeling van de bestelling
De door mij bestelde trapmatten waren niet meer beschikbaar. In overleg gekomen tot een alternatief zonder bijkomende kosten. Erg gecharmeerd van de wijze waarop dit door de leverancier is afgehandeld.
Zeer nette afhandeling van bestelling en retour
Makkelijk om te bestellen. Wordt ook inderdaad snel geleverd. Retour ook snel en correct afgehandeld. Ik zou er zeker weer bestellen.
Nou er stond op jullie site direkt leverbaar toen ik ze bestelde,maar vorige week kreeg ik een mail dat ze pad 20dec binnen komen bij jullie
Hoop dat ik ze snel binnen heb
maat
mooie site met veel keus in trapmatten, alleen jammer dat ze niet op maat te bestellen zijn.
Mooie degelijke trapmatten
De kleur is zoals op de foto's, over ivoorkleurige matten staan perfect op de witte trap.
Prima service.
Dik tevreden.
Het bedrijf was voor mij onbekend, niet eerder iets besteld.
Maar alles is naar wens verlopen.
Zou zo weer iets bestellen bij trapmatten24.nl.