TravelCar (by Free2move) Reviews 15.846

4,7

Het was even zoeken naar de juiste locatie, maar uiteindelijk gevonden. Zeer vriendelijk personeel, snelle shuttledienst (zowel heen als terug) Perfect geregeld! Als we weer vanaf Brussel vliegen, re... Toon meer

Alles netjes geregeld. NB Vergat telefoon uit auto mee te nemen deze werd direct naar me bezorgd. Super Service.

1. Parkeerplaats
  2. Autoverhuur

Info over TravelCar (by Free2move)

TravelCar apporte une solution au parking trop cher à l'aéroport en proposant deux formules :

- Parking gratuit aux aéroports Roissy, Orly, Beauvais, Marseille, Lyon, et dans toute la France : Pour les clients qui acceptent que TravelCar loue leur véhicule à d'autres voyageurs. TravelCar gère le tout, assure le véhicule en tous risques et garantit la gratuité du parking que la voiture soit louée ou pas. Simple, économique et éco-responsable.
- Parking pas cher proche Roissy CDG, Orly et partout en France et en Europe : pour nos clients qui ne souhaitent pas partager leur véhicule. Des prix dégressifs, des places attitrées et une navette ponctuelle.

TravelCar apporte aussi une solution de Location de voitures à Roissy, Orly ou Beauvais et partout en France : Nos clients font des économies de 50% en moyenne par rapport aux agences de location traditionnelles en louant la voiture d'un autre voyageur. Pour tous les bons plans Parking Gratuit, Location de voiture et Parking Pas cher aux aéroports pensez TravelCar !

4,7

Uitstekend

16K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Nooit opkomen dagen! En nooit terug betaald!

Ik had een parkeerkaart gekocht met ophalen voor de deur. Ik kwam in Düsseldorf airport aan. Niemand was daar en ze hadden ook geen telefoonnummer om te bellen. Ik had gebeld naar de maatschappij van wie zij de parkeerkaarten kopen zij zeiden tegen mij nee we hadden geen plek dat weten zij ook wel. Half jaar van te voren wisten zij het. Mij nooit op de hoogte gehouden en mij geld ook nooit terug gestoord. Ik heb ze geschreven ook mij nooit terug gebeld. Mij vliegtuig vertrok zonder ons.

22 juli 2024

Op 25 april heb ik in Düsseldorf een…

Op 25 april heb ik in Düsseldorf een reservering gemaakt om 9 dagen te parkeren bij een bedrijf. De boekingsbevestiging is niet op tijd binnengekomen en Travelcar was niet te bereiken. Hierdoor moest ik opnieuw betalen voor mijn reservering bij het bedrijf. Vervolgens heb ik een maand lang mails gestuurd, maar ze hebben het bedrag niet teruggegeven. In plaats daarvan hebben ze in eind mei de boekingsbevestiging van 26 april doorgestuurd en de factuur verstrekt. Daarna heb ik nooit meer een reactie gehad over het terugkrijgen van mijn geld... Maak hier geen reservering voor parkeren! Anders maak je dezelfde fout als ik heb gemaakt.

10 juni 2024

Goede prettige service

Fijne, nette, vriendelijke mensen. Werden snel naar het vliegveld gebracht. Auto weer in goede staat terug ontvangen. Wellicht kunnen ze een beter systeem bedenken om te weten waar welke auto staat. En dan auto's die snel opgehaald worden makkelijk uit te rijden zijn. Op terugreis moesten we (vrij) lang wachten voor ze onze auto "vrij" hadden om weg te kunnen rijden.

5 augustus 2024

Oplichters!!

In januari hebben wij een parkeerplek geboekt en nu twee weken voor onze vlucht (bijna 7 maanden later) krijgen wij een sms waarin staat dat onze parkeerplek geannuleerd is. Hoe kan dat nou?! Meerdere malen contact op proberen te nemen, zowel telefonisch als per mail, maar ik krijg geen antwoord. Geld ook weg!

16 juli 2024

Onbeschofte mensen!!!

Ik zou liever helemaal geen sterren geven maar die optie is er niet. Deze mensen zijn zo ontzettend onbeschoft. Aangekomen op de plek van het parkeren kon de man alleen maar snauwen en moest er ook extra cash geld betaald worden. Dit alles ging zeer onvriendelijk. De terugkost was zelfs nog erger. Door een kort wc bezoekje van mijn kinderen op de aiport waren we misschien 5 minuten later. De chauffeur schreeuwde van alles en nog wat tegen me en gebrande agressief dat we de koffers in de auto moesten doen en dat we moesten opschieten. Hij was zeer agressief in het bijzijn van mijn kinderen.
Bij aankomst van zijn parkeerplaats is hij zonder om te kijken uit gestapt. Hij heeft niet even een klein beetje geholpen of normaal gedag gezegd. Zo ontzettend onbeschoft. Ik wens niemand zon ervaring toe bij deze mensen
Beter om naar lang parkeren 24 te gaan.

9 mei 2024

Nemen de telefoon niet op

Nemen de telefoon niet op. Na 30 minuten proberen contact te maken, moet je uiteindelijk nog ANDERHALF UUR moeten wachten. Midden in de nacht met 2 kleine kinderen. En met ons nog meer passagiers NOOIT MEER!!

8 mei 2024

Erg slecht

Erg slecht! Drie x bellen voordat ze oppakken werkte niet meer samen met dit bedrijf! Konden zelf dus op zoek naar andere parkeerplaats! M
Nummer gebeld in bevestigingsmail!

5 mei 2024

Geweldige service

Geweldige service. Erg aardig personeel.
Netjes afgezet bij het vliegveld en supersnel ook weer opgehaald. Geweldig. Volgende keer weer.

21 december 2023

truc om extra parkeergeld

Een week voor vertrek melden ze dat alles vol zit en dat je niet meer kan parkeren. Toch nog elders kunnen parkeren voor veel geld. Een dag voor vertrek blijkt dit een leugen te zijn. Ze beloven het geld terug te storten maar helaas. Naar het geld van Travelcar kan je fluiten. Pas op ze besodemieteren vaak mensen met deze truc.

9 augustus 2023

Oplichters

Oplichters, 3 dagen voor vertrek begin augustus kreeg ik een bericht van park & fly dusseldorf dat ze geen plek hadden en mijn reservering hadden gecancelled en dit zouden melden bij travelcar. Ik stelde de vraag hoe het dan zat met mijn betaling via mijn creditcard, moest ik bij travelcar zijn. Travelcar niet te bereiken diverse pogingen via mailtjes maar geen reactie tot dusver bijna een maand later?! Maar het geld is wel afgeschreven!! Ga het terughalen via de bank maar ik zou hier zeker nooit boeken oplichters in mijn ogen. Park & fly dusseldorf reageert ook niet meer op mijn vragen, dus ook hun zijn in mijn ogen geen haar beter. Ze wijzen naar travelcar en zoek het maar uit.
Mooie is wel dat ik een mail krijg na mijn vakantie hoe ik hun service vond? Terwijl ik geen gebruik heb gemaakt van hun diensten!!

26 augustus 2023

Beste parkingmaatschappij voor Dusseldorf AirPort

Een kwartier voor aankomst in Düsseldorf Airport gebeld en er stond al netjes iemand te wachten bij Abflug B Konden direct door naar de check in balie. Bij terugkomst na de koffers van de band gehaald te hebben weer gebeld en met de lift naar boven naar Abflug deur 10 naar buiten en daar kwam hij al direct aangereden met mijn auto. Mijn ervaring is dus PERFECT/ZEER GOED. Ik kan het iedereen aanbevelen en ook de prijs is zeer schappelijk.

12 augustus 2023