1. Elektronica en technologie

Info over Travelstart.de

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

IMPORTANT NOTIFICATION

Aufgrund der aktuellen Situation, die durch den Coronavirus-Ausbruch verursacht wurde, geht eine große Anzahl von Anfragen bei unserem Kundensupport-Team ein. Infolgedessen haben wir auf allen Kommunikationskanälen derzeit sehr lange Wartezeiten Wir geben keine Antworten auf Bewertungen auf Trustpilot.

Bitte verwenden Sie den folgenden Link, um online zu überprüfen, ob eine Fluggesellschaft Rückerstattungen oder Änderungen zulässt, und um Anleitung zu weiteren möglichen Schritten zu erhalten:

Vielen Dank für Ihr Verständnis

1,5

Zeer slecht

15K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Teleurgesteld door de service

Twee keer eerder via travelstart gereisd en dat ging goed. De derde keer is het helaas een drama.

Ik probeer al 2.5 maanden om een vlucht gewijzigd te krijgen door travelstart. De vliegtuigmaatschappij heeft mijn vlucht gewijzigd en de nieuwe planning past niet bij mijn plannen. Ook al is het niet mijjn schuld, moesten we 15 euro per ticket aan travelstart betalen om de tijden aan te passen. Ok, kan gebeuren, 90 euro betaald en vervolgens een maand lang geen update meer van travelstart gehad. De frontoffice zegt telkens dat de "concern team" dat voor mij aan het regelen is en dat de vliegtuigmaatschappij het verzoek moet goedkeuren, maar dit klopt uitetaard niet. De vliegtuigmaatschappij heeft bevestigd dat zij nog geen verzoek van travelstart heeft gekregen om de vlucht te wijzigen. De vliegtuigmaatschappij heeft mij bevestigd dat zij de ticket gelijk kunnen wijzigen, als travelstart contact met hun zou opnemen. Maar dat gebeurt helaas niet. Ik ben dus al 2.5 maanden onzeker over mijn vakantie, omdat mijn ticket nog niet geregeld is door travelstart. Al 15 keer contact met travelstart opgenomen, zowel via chat als via de telefoon, maar zij komen elke keer met dezelfde excuses en ze weigeren om het probleem op te lossen. Ik wil het best zelf regelen, maar dat mag ook niet, omdat de ticket via travelstart geboekt is. Ik zit dus vast in deze situatie en kan geen kant op.

27 september 2024

Alles tip top!

24 september 2018

Hi Genovaite,

Thank you for writing to us and we are sorry for the delay in response.

We are glad to hear that you enjoyed making the booking. Looking forward to a long and healthy relationship with you!

Excellent Firma

30 mei 2018

Hi Irma,

Thank you for sharing your opinion.

We are glad to hear about your pleasant experience. Looking forward to serving you again!

Alles TipTop!

Alles TipTop .

4 september 2017

Hello,

Thank you for your review.

We look forward for your continued business.

Regards,

Goed en snel

Tot nu toe zeer tevreden

9 januari 2017

Hi Robert,

Thank you for your feedback.

We are glad to hear that you liked the service. Looking forward to a long and healthy relationship with you!

Bagage niet bij ticket

Tijdens boeken van mijn vliegreis naar de Azoren aangegeven 1 stuk bagage mee te willen nemen. Net voor mijn reis kom ik erachter dat dit niet bij ticket staat. Klantenservice gebeld en gevraagd voor een verklaring, mij werd gegarandeerd dat alles in orde was. Kom ik aan op vliegveld is er helemaal niets geregeld en ik kon 95 euro extra betalen. Vervolgens klantenservice nogmaals gebeld dat de 95 euro vergoed wil hebben. Wordt ook toegezegd en ik moet factuur even mailen, informatie staat op de website. Laat het nu net zijn dat travelstart.de niet eens een email adres heeft om iets naartoe te sturen. Email-adres gebruikt dat in de bevestigingsmail stond en nog altijd geen reactie. Helemaal gehad met dit bedrijf, ze zullen mij dan ook niet terugzien als ik op deze manier wordt behandeld.

3 november 2016

Hi Sven,

Thank you for your feedback.

We have noted the issue and forwarded it to our concerned team. They will contact you shortly via phone or email.

Het was leuk

Het was leuk om bij u te bestellen.

20 oktober 2016

Hi Cordelia,

Thank you for your review.

We look forward for your continued business.

Regards,

Unkompliziert

alles Tiptop

28 juli 2016

Hello,

We are happy to hear about the positive experiences of our clients!
Thank you so much!

mytrip team

ALLES PERFECT

26 juni 2016

Hello,

We are happy to hear about the positive experiences of our clients!
Thank you so much!

mytrip team

Boeking verliep soepel.

Het invullen van de gegevens is eenvoudig. Alleen moet het mobiele nummer NIET verplicht zijn: niet iedereen heeft een mobiel.
De aanvullende diensten kunnen handig zijn, maar ik heb ze niet gebruikt.
De betaling is ook recht-toe-recht-aan.
De navolgende emails kwamen snel binnen en waren duidelijk.

23 september 2015

Dear Freddy

Thank you for your review. Great to hear that you are happy with our site and that you find the tickets you needed.

Hope you have a nice day!

Kind regards,

Travelstart

Toon reviews in alle talen. (15.470 reviews)