Teleurgesteld door de service
Twee keer eerder via travelstart gereisd en dat ging goed. De derde keer is het helaas een drama.
Ik probeer al 2.5 maanden om een vlucht gewijzigd te krijgen door travelstart. De vliegtuigmaatschappij heeft mijn vlucht gewijzigd en de nieuwe planning past niet bij mijn plannen. Ook al is het niet mijjn schuld, moesten we 15 euro per ticket aan travelstart betalen om de tijden aan te passen. Ok, kan gebeuren, 90 euro betaald en vervolgens een maand lang geen update meer van travelstart gehad. De frontoffice zegt telkens dat de "concern team" dat voor mij aan het regelen is en dat de vliegtuigmaatschappij het verzoek moet goedkeuren, maar dit klopt uitetaard niet. De vliegtuigmaatschappij heeft bevestigd dat zij nog geen verzoek van travelstart heeft gekregen om de vlucht te wijzigen. De vliegtuigmaatschappij heeft mij bevestigd dat zij de ticket gelijk kunnen wijzigen, als travelstart contact met hun zou opnemen. Maar dat gebeurt helaas niet. Ik ben dus al 2.5 maanden onzeker over mijn vakantie, omdat mijn ticket nog niet geregeld is door travelstart. Al 15 keer contact met travelstart opgenomen, zowel via chat als via de telefoon, maar zij komen elke keer met dezelfde excuses en ze weigeren om het probleem op te lossen. Ik wil het best zelf regelen, maar dat mag ook niet, omdat de ticket via travelstart geboekt is. Ik zit dus vast in deze situatie en kan geen kant op.