Trefzeker Adviesgroep Reviews 15

4,5

1. Consultant

Trefzeker Adviesgroep: Jouw vertrouwde partner voor MKB, vastgoed en grootzakelijk. Wij zijn experts in het optimaliseren van bedrijfsuitgaven en het onderhandelen van voordelige deals. Van verduurzaming met zonnepanelen, accu-batterijopslag en warmtepompen tot op maat gemaakte energiecontracten voor optimaal rendement. Ook bieden we persoonlijke consultancy, waarbij we alle zorgen rondom verduurzaming en energie uit handen nemen. Focus op wat je 't beste doet - wij regelen de rest! Dit doen wij voor nu en altijd

4,5

Uitstekend

Ik had een serieuze energieopslag nodig…

Ik had een serieuze energieopslag nodig maar ik wist niet dat ik er op verdienen. Trefzeker Adviesgroep heeft niet alleen een oplossing op maat geleverd, maar ook meegedacht over subsidies en slimme besparingen. Ze weten echt waar ze het over hebben en werken met betrouwbare installateurs.

3 april 2025

Dankzij de thuisbatterij van Trefzeker…

Dankzij de thuisbatterij van Trefzeker zijn we veel minder afhankelijk van het stroomnet. Super tevreden! Ik keek het een paar maanden aan maar zie nu ook echt dat mijn energierekening fors is gedaald, bij Trefzeker natuurlijk.

27 maart 2025

Ik had twijfels over de…

Ik had twijfels over de terugverdientijd van een grote energieopslag voor mijn bedrijf, maar de experts van Trefzeker wisten precies hoe we dit het beste konden aanpakken en dit ook toe te lichten. Dankzij hun advies besparen we nu flink op energiekosten en verdienen er zelfs op in combinatie met zonnepanelen. Echt een investering die zich loont!

12 maart 2025

Goed en duidelijk geholpen door…

Goed en duidelijk geholpen door Maarten. Hij heeft me heel helder uitgelegd waarom een Dynamisch tarief voor mij beter zou zijn. Omdat ik voornamelijk overdag stroom gebruik, was dit voor mij een no-brainer!

16 mei 2024

Robbie heeft voor mij alle…

Robbie heeft voor mij alle mogelijkheden uitgezocht en op een rijtje gezet, hij heeft mij daarna een goed advies gegeven. Een aanrader!
l

12 oktober 2023

Hele fijne ervaring met tref zeker

Hele fijne ervaring met tref zeker. Een duurzame leverancier met een goede prijs. Ze helpen snel en zijn duidelijk in hun aanbod. Erg vriendelijke medewerkers en zijn hulp stond vooral in het belang van wat goed was voor mij als gebruiker.

29 februari 2024

Eerlijke leuke gasten met een hoog CoolBlue gehalte

Wij vonden het erg moeilijk om een keus te maken wat nou de beste deal is voor ons. Ook gezien het feit dat internet vergelijk sites er aan verdienen en zo je keuze manipuleren.
Geloof in de term onafhankelijk hadden wij dus niet.
En ja hoor! Ná een gesprek met Maarten van Tref Zeker hadden we meteen al een goed gevoel.
We konden werkelijk uit veel aanbieders kiezen en de keuze lag ook echt bij ons, hij hielp alleen met de kleine letters. Looptijd, extra kosten en maandbedrag natuurlijk!
Wij hebben gekozen voor een vast contract meerdere jaren. Maar we hadden net zo goed een dag contract kunnen kiezen en elke dag kunnen beëindigen.
Eerlijke leuke gasten die je het gevoel geven alsof COOOL BLUE je wasmachine komt brengen. Super beleeft en aardig en kundig!

Jammer dat ze niet meer doen dan energie.😉👍

12 februari 2024

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. Communicatie was erg prettig. Goed bereikbaar. Ik ben zeer goed geadviseerd, op basis van mijn wensen.

17 november 2023
Reviews in alle talen tonen. (15 reviews)