Trendhim Reviews

2.466
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Naprostá spokojenost. Objednávka přišla perfektně zabalená, do obalů, které šly snadno rozdělit a roztřídit. Zboží je přesně, takové jalo v eshopu, takže opravdu nemám výhrad k tomuto obchodu.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jediné mínus je, že prsten Fortis ve větších velikostech (62) má nekvalitní, resp. nehezkou strukturu svédské oceli. Černé části vypadají, jako odřené. V menší velikosti (57) je struktura dokonalá.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vlastní produkt výborný. Doprava katastrofální. Zmatené SMS zprávy o doručení ve večerních hodinách, kdy doručení přes nezvyklý čas stejně neproběhlo. Nakonec se kurýr bez toho že by se mne pokusil ko... Toon meer

Bedrijfsgegevens

7. Veiligheids- en werkkledingwinkel
  8. Winkel in modeaccessoires
  9. Zonnebrillenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Trendhim nabízí širokou škálu doplňků a šperků pro muže. Od náramků, náhrdelníků a prstenů, až po holicí potřeby, peněženky, tašky a motýlky. Vždy nabízíme možnost doručení zdarma, bez ohledu na hodnotu vaší objednávky. Poskytování nejlepších zákaznických služeb je naší prioritou číslo 1.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.466)

199 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Everything went great.

24 september 2026

Hi Alexandr, 🤗

Wow... your 5-star feedback made our day!💫 We are so happy to hear that you enjoyed your experience with us.

Your support inspires us to keep delivering the quality and care you deserve. Hope to see you again soon!

Vse v poradku

Vse v poradku

25 september 2026

Ahoj Mario! 😊

Moc děkujeme za vaši důvěru a za to, že jste si vybral Trendhim.

Jsme vám navždy vděční za vaše 5hvězdičkové hodnocení. Trendhim je dnes takový, jaký je, díky zákazníkům, jako jste vy.💛

Posíláme vám spoustu lásky🥰.

Pozitivní recenze

24 september 2026

Ahoj Petře! 🤗

Moc děkujeme za vaši recenzi a za udělení těchto úžasných 5 hvězdiček! ✨

Vaše spokojenost je to, co nás každý den motivuje.

Už se nemůžeme dočkat, až nás znovu navštívíte 🙌.

Karina, Trendhim

Rychlé doručení

Rychlé doručení. Zboží je dražší, a těžší, než bych od materialu titan očekávala. Kvalitu výrobku nemohu hodnotit, ještě nebyl použitý.

Ahoj Ivo! 🤗!

Vaše zpětná vazba pro nás znamená opravdu mnoho 🌏 💙.

Jsme vděční, že jste si našel čas a napsal nám tuto skvělou recenzi, kterou si mohou přečíst i ostatní zákazníci.

Dodává nám energii, abychom se pro vás každý den snažili dělat to nejlepší!

Great sshio

Fast delivery, big range of products and excellent quality

Hello Evžen! 🤗

We read your review and we are over the moon!🌙

We look forward to your next visit and wish you a lovely day!

Kasia, Trendhim

prsten Fortis

Ahoj Edo,

Tvoje úžasná zpětná vazba nás nabíjí energií! 🚀 Děkujeme, že ses o ni podělil se všemi. Doufáme, že se brzy vrátíš do našeho e-shopu a objevíš další skvělé kousky! 🛍️

Přejeme krásný den 🌞

Alina, Trendhim

Kvalitní sortiment

Kvalitní sortiment. Velký výběr + rychlé doručení. Slevový voucher na další nákup po nákupu by potěšil.

18 september 2026

Ahoj Radku! 😊

Děkujeme za vaši objednávku a za vaše 5hvězdičkové hodnocení 💙

Vaše podpora nám dodává energii, abychom vám každý den mohli i nadále poskytovat to nejlepší.

Máme velkou radost, že jste součástí rodiny Trendhim, a už se nemůžeme dočkat, až se brzy znovu uvidíme!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Objednávka i dodávka proběhly úplně bez…

Objednávka i dodávka proběhly úplně bez problémů příjemné je vidět kudy a jak dodávka probíhá v čase

18 september 2026

Ahoj Františku,

Moc děkujeme za 4 hvězdičky! ⭐

Máme velkou radost, že objednání i doručení proběhly hladce a že se ti líbila možnost sledovat cestu tvého balíčku. 😊

Vypadá to, že k pětihvězdičkové zkušenosti nám chyběl jen kousek! Snad si příště vysloužíme i tu poslední hvězdičku. 😉

Děkujeme, že sis vybral Trendhim!

S pozdravem,
Celia | Trendhim ☀️

Přehledný eshop

Přehledný eshop, jednoduché objednání, rychlá doprava, kvalitní výrobek

17 september 2026

Ahoj Jane, 🤗

Páni… vaše pětihvězdičkové hodnocení nám udělalo den!💫 Máme velkou radost, že jste si svou zkušenost s námi užil.

Vaše podpora nás inspiruje k tomu, abychom vám i nadále poskytovali kvalitu a péči, kterou si zasloužíte. Doufáme, že se brzy opět uvidíme!

Nélia, Trendhim

max satisfaction

16 september 2026

Hi Ing.Jiří,

Your 5-star review puts the biggest smile on our faces! 😄

It is a reminder of why we love what we do!

Here is to more stylish journeys ahead!😎

Best regards,

Marcela, Trendhim

Vše v pořádku

Vše v pořádku

Ahoj Michale,

Vaše pětihvězdičkové hodnocení nám vykouzlilo ten největší úsměv na tváři! 😄

Připomíná nám, proč svou práci tak milujeme!

Na další stylové cesty, které jsou před námi! 😎

S pozdravem,

Martin, Trendhim

Spokojenost

Spokojenost

Ahoj Danielo 😊

Vaše recenze pro nás znamená opravdu hodně! Už se nemůžeme dočkat vaší další návštěvy 💙

Přejeme vám krásný den!

Kasia, Trendhim

Incredible support

Incredible support. I asked for help through email and in matter of minutes, the support team contacted me and helped me with everything I needed (which product variation to choose, specific information about the product etc.).

I can wholeheartedly recommend to use the customer service without hesitation, if you are not sure with something!

Review zonder uitnodiging

Hi Jáchym! 🤗

Thank you so much for your review and for awarding us these amazing 5 stars! ✨

Your satisfaction is what motivates us every day.

We cannot wait for you to visit us again 🙌.

Alina , Trendhim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

What you see is what you get

What you see is what you get: all properly described, shipping very quick. I was very satisfied.

12 september 2026

Hello Zuzana! 🤩

Thank you for your kind words and these shining 5 stars🌟!

We hope you have a beautiful day!😍

Marcela, Trendhim

Dodání rychlé

Dodání rychlé. Vše v pořádku.

11 september 2026

Ahoj Hano! 🤩

Vaše hodnocení nám vykouzlilo úsměv na tváři! 🎉

Děkujeme, že jste skvělou součástí Trendhim! 🙌

Už se těšíme na vaši další návštěvu.

Hi Jiří, 🤗

Celia, Trendhim

Hello Jaroslav ! 🤗

Wow, 5 stars! 🌟🌟🌟🌟🌟

We cannot thank you enough for your support. We hope you keep coming for more and for your shopping experience to be as amazing as the last.

Enjoy your Trendhim products! 💚

Martin, Trendhim

zboží totožné s nabídkou

zboží totožné s nabídkou, výborná komunikace§
TOP servis

4 september 2026

Ahoj Michale! 🤗

Páni, 5 hvězdiček! 🌟🌟🌟🌟🌟

Nemůžeme ti dostatečně poděkovat za tvou podporu. Doufáme, že se k nám budeš vracet pro další skvělé nákupy a že tvůj nákupní zážitek bude stejně úžasný jako minule.

Užij si své produkty Trendhim! 💚

Alina, Trendhim

Very good 😊

Very good 😊
……

3 september 2026

Hello David! 🤩

Thank you for your kind words and these shining 5 stars🌟!

We hope you have a beautiful day!😍

Jessica, Trendhim

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.