Trendhim Reviews

2.638
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte et armbåndsur som dessverre viste seg å ikke gå rett. Tok kontakt med kundeservice, som på 5 minutter gav tilbakemelding om at jeg skulle ta det med til lokal urmaker og få byttet batteri på d... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Grei bestilling, god info ifm leveranse, fint lærarmbånd, Colins 6mm brukt omdlynget. Men dette er returnert 5.6. fordi låsen ikke fungerer, lar seg ikke åpne! Håper derfor dette ikke er en svakhe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er ny kunde, alltid skeptisk til nye nettsider. Les; For meg. Så jeg la inn først en ordre og så en til. Betaling via klarna, bare kjennes tryggere. Fikk relativt rask levering. Bestilte 2 herre k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Topp selskap med kvalitet produkter. Brukt bl.a en av klokkene detes og noen ringer. Alt er fortsatt i topp stand 1,5 år senere. Rask levering fra dems side. Ikke alltid like rask med postnord

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

3K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.638)

164 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt elendig

Helt elendig. Levering tok altfor lang tid og når varene var påstått levert, hadde jeg ikke fått dem …veldig spesielt

13 juni 2025

Hei Terje,

Det er trist å høre om dette, men vær oppmerksom på at det aldri har vært vår intensjon. 😔 Vi setter stor pris på tilbakemeldingene dine, og vi er opptatt av å gjøre ting riktig. Vi sendte deg en e-post for å gi deg en mulighet til å diskutere og løse situasjonen. 🙏

Ser frem til å høre fra deg. 🍀
Amllel, Trendhim

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Post packaging crap

Product is nice, not really packaged safely- just chucked in a envelope- could have easily been damaged

**i didn't order cufflinks as the reply says, i ordered a beaded bracelet **

13 juni 2025
Review zonder uitnodiging

Hello Miss!😃
We truly appreciate your feedback regarding the packaging of the cufflinks.
Your observations are incredibly valuable to us, as they help us better understand our customers' experiences and identify areas for improvement. 💖
Please rest assured that your comments have been shared with the relevant team for further consideration. We remain committed to delivering not only quality products but also an exceptional unboxing experience.✨
Amllel-Trendhim

Hei Karl Arne 😊

Vi er glade for å ha oppfylt dine forventninger. Din positive anmeldelse gjorde nettopp dagen vår! 😁💯

Ser frem til ditt neste besøk!

Beste hilsener fra Trendhim-teamet! 😎

Remo, Trendhim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjapp levering og gode produkter

Kjapp levering og gode produkter. Kjempe fornøyd 👍🏼

Hei Vibeke,

Petra, Trendhim

God service, kjapp levering

Hei Martin,

Petra, Trendhim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget rask levering. 3-4 dager så var varen kommet.

Seriøs nettbutikk og leverer som dem lover..👏😎☀️

Hei Olav,

Vi ble overlykkelig av å vite at du hadde en fantastisk opplevelse med oss!🌛✨ Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake.🤗

Ha en strålende dag 🎉

Marcela, Trendhim

Trygg og god handel

Hendler her fordi de hadde tilbud på en rekke varer, leveransen gikk raskt og alt var oversiktlig underveis

Hei Torjus 😊

Din anmeldelse betyr all verden for oss! Gleder meg til neste besøk 💙🌈

Mvh,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra oppfølging under vei.

Bra oppfølging under vei.
Varer var godt innpakket og ble levert til tiden opplyst

Hei Harvey 😊

Din 5-stjerners anmeldelse er musikk i våre ører! 🎵💖 Vi setter pris på din lojalitet, og er begeistret for at du er en fornøyd kunde.

Takk for at du er med oss!

Ha det fint,

Lejla, Trendhim

Virker som god kvalitet

Behagelige å ha på seg og føltes dyrere ut, en det de kostet.

Hei Bjarne 😊

Det betyr all verden for oss at du la ut en fantastisk anmeldelse! 🌍🤗 Din tilfredshet er årsaken til vi fortsatt jobber hardt for å bli enda bedre.

Takk for at du er en del av reisen vår! 👣

Ser deg snart!

Fine produkter.

Hi Tom 😊

You have our gratitude for choosing us and for taking the time to leave a 5-star review🌟 Thank you so much !

We hope you keep coming back for more 😉

Hope your day is as great as you are 💙

Marianna, Trendhim

Enkel nettside

Enkel nettside, fine produkter ,god informasjon om produktene, gode priser god info info etter bestilling,rask levering

Hei Tom,

Din utrolige tilbakemelding gir oss inspirasjon! 🚀 Takk for at du deler det med alle. Vi ønsker å se deg tilbake i butikken for flere fantastiske funn! 🛍️

Ha en fantastisk dag 🌞

Jade, Trendhim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med den blå capsen!

Jeg er veldig fornøyd med servicen fra Trendhim. Pakken med den blå capsen fikk jeg hentet på et postkontor hvor jeg fikk rask service. Den blå capsen sitter perfekt på mitt hode. Jeg er storfornøyd med kjøpet hos Trendhim!

4 juni 2025

Hei Gøran 🤗

Tusen takk for den fantastiske 5-stjerners anmeldelsen! 🌟 Du kommer garantert til å uttale deg! 😉

Ikke glem: vi forsyner deg med alt av herretilbehør.✨

Nelly, Trendhim

Fint produkt

Fint produkt, raskt ekspedert.

2 juni 2025

Hei Karl Erik 🤩

Takk for at du valgte oss, og for den fantastiske tilbakemeldingen! De fem stjernene er ren magi for oss! ✨

Vi ser frem til å utvide Trendhim-kolleksjonen din, 🛍️

Precious, Trendhim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt gikk på skinner og solbrillene ble…

Alt gikk på skinner og solbrillene ble levert som avtalt
Veldig bra kundesupport. Hadde et spørsmål om levering og fikk svar på mail me det samme. I tillegg fulgte support opp med å sjekke at det jeg hadde spurt om løste seg. Pro!

2 juni 2025

Hei Stig 🤗

Ikke glem: vi forsyner deg med alt av herretilbehør.✨

Petya, Trendhim

Bra kvalitet!

Bra kvalitet og rask levering!

30 mei 2025

Hei Daniel 😊

Vi er takknemlig for at du valgte oss og for at du tok deg tid til å legge en 5-stjerners anmeldelse. 🌟 Tusen takk!

Vi håper du fortsetter å komme tilbake for mer! 😉

Håper dagen din blir like flott som du er 💙

Petya, Trendhim

God kvalitet på vare og raskt levert

God kvalitet på vare og raskt levert

30 mei 2025

Hei Jørn,

Takk for at du sprer positivitet, og for at du er en del av Trendhim-fellesskapet!💯

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake med åpne armer!🤗

Hei Mattias,

Remo, Trendhim

Bra stæsj

Bra stæsj
Kjapp levering

Hei Stig Henrik,

Ha en fantastisk dag 🌞

Super handel

Super handel. Bra pris og kjemperask levering.

Hei Vidar 😊

Din anmeldelse betyr all verden for oss! Gleder meg til neste besøk 💙🌈

Mvh,

Marianna, Trendhim

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

bra kvalitet

Veldig bra kvalitet på klokken

Hei Robin,

Kundenes tilbakemelding rocker! 🤩 Vi vil sikte på den 5-stjerners opplevelsen neste gang! 💪

Ha en fantastisk dag! 🎊
Amllel, Trendhim