Trendhim Reviews

2.637
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte et armbåndsur som dessverre viste seg å ikke gå rett. Tok kontakt med kundeservice, som på 5 minutter gav tilbakemelding om at jeg skulle ta det med til lokal urmaker og få byttet batteri på d... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Grei bestilling, god info ifm leveranse, fint lærarmbånd, Colins 6mm brukt omdlynget. Men dette er returnert 5.6. fordi låsen ikke fungerer, lar seg ikke åpne! Håper derfor dette ikke er en svakhe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er ny kunde, alltid skeptisk til nye nettsider. Les; For meg. Så jeg la inn først en ordre og så en til. Betaling via klarna, bare kjennes tryggere. Fikk relativt rask levering. Bestilte 2 herre k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god selskap som har mye valg for å finne en spesiel gave for menn. Jeg ønsket å fine en privat gave for sønnen min som fikk 20 år. Det var ikke lett, men når jeg har funnet Trendhim, da fikk je... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

3K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.637)

163 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alt var slik som avtalt

Alt var slik som avtalt. Bra produkt av høy kvalitet

4 juli 2025

Hei Erik 🤩

Tilbakemeldingen din blir ikke bare satt pris på – den feires! 🎉Vi er beæret over å ha fortjent din tillit, og gleder oss til å fortsette å levere førsteklasses service!

Ha en fin dag videre! 🤗

Kjapp levering og kvalitet 😁

Når eg får varene kjapt blir eg gla😁Og armbåndene er sterke og kule😉

3 juli 2025

Hei Freddy 🤗

Tusen takk for den fantastiske 5-stjerners anmeldelsen! 🌟 Du kommer garantert til å uttale deg! 😉

Ikke glem: vi forsyner deg med alt av herretilbehør.✨

Fornøyd

Fikk det jeg ville ha, og god oppfølging.

Hei Kristoffer.😊

Tusen takk for tilbakemeldingen din! 🤗 Det er dere som gjør arbeidet vårt så fantastisk. Vi vil fortsette å forbedre oss for å få den manglende stjernen!🪄

Kos deg med dagen! ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kvalitet og rask levering

Super kvalitet og rask levering. Oppleves som et ytterst kundevennlig, kreativt team med spisset kompetanse. Et trygt og spennende sted å handle.
Torhild Sivertsen

27 juni 2025

Hei Torhild,

Vi handler om de gode vibbene - og vi takker for at du deler dem med oss. 💖

Vi håper å sende deg flere Trendhim-pakker i fremtiden! 📦

Agnes, Trendhim

Kvalitet og rask levering

Rask levering og god kommunikasjon underveis. Produktet er i henhold til beskrivelse og bilde i annonsen.

Hei Fredrik,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din - det er ikke bare viktig for oss, men for hele samfunnet vårt! 🙌

Nelia, Trendhim

Bra kvalitet og god kundeservice

Bra kvalitet og god kundeservice

Hei Vilhelm,

Karine, Trendhim

Veldig god kvalitet

Rask og trygg levering, produktet er veldig bra kvalitet

25 juni 2025

Hei Ardian 😊

Vi er glade for å ha oppfylt dine forventninger. Din positive anmeldelse gjorde nettopp dagen vår! 😁💯

Ser frem til ditt neste besøk!

Beste hilsener fra Trendhim-teamet! 😎

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med varene som ble…

Veldig fornøyd med varene som ble kjøpt. God kvalitet og maen elsket gavene som kom herfra.

24 juni 2025

Hei Marlyn! 👋

Wow, tusen takk for at du overøste oss med stjerner og delte tilbakemeldingen din om handlereisen din! 🌟

Håper å se deg igjen snart! 🛍️

Ha en flott dag! 🍀

Marcela, Trendhim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Synes de var raske på bestilling,og…

Synes de var raske på bestilling,og varene kom kjapt.kvalitet i varene.
Anbefaler de flinke her sterkt

23 juni 2025

Hei Martinus,

Tusen takk for bestillingen din og den fantastiske anmeldelsen på Trustpilot! ⭐️
De fem stjernene? Vakre! ✨

Ha en flott dag videre!🎉

Jade, Trendhim

Kvalitet til små penger!

Jeg ble oppriktig overrasket over hvor god kvalitet smykkene hadde, spesielt med tanke på den utrolig lave prisen. Trendhim leverer langt over forventningene jeg hadde!

23 juni 2025

Hei Gaspard,

De fem stjernene? Vakre! ✨

Ha en flott dag videre!🎉

Eva, Trendhim

Fikk varen superrask

Fikk varen superrask. Kjempe fornøyd:)

20 juni 2025

Hei Atle 😊

Din anmeldelse betyr all verden for oss! Gleder meg til neste besøk 💙🌈

Mvh,

Zita, Trendhim

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Veldig grei pris og varene kom som…

Veldig grei pris og varene kom som forventet

Hei MrP.😊

Vi er så takknemlige for at du delte anmeldelsen din. 🤗 Det er kunder som deg som gjør det vi gjør så givende. Vi ønsker å forbedre opplevelsen din og fortjene den manglende stjernen – hvis du kunne fortelle oss hvordan, hadde det vært fantastisk. 📩

Ha en fin dag! ☀

Trygg og god handel

Trygg og god handel. Lave priser, godt utvalg og rask levering.

Hei Aleksander,

Din utrolige tilbakemelding gir oss inspirasjon! 🚀 Takk for at du deler det med alle. Vi ønsker å se deg tilbake i butikken for flere fantastiske funn! 🛍️

Ha en fantastisk dag 🌞

Viola, Trendhim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og varen passet…

Rask levering og varen passet beskrivelsen.

17 juni 2025

Hei Roger 😊

Din 5-stjerners anmeldelse er musikk i våre ører! 🎵💖 Vi setter pris på din lojalitet, og er begeistret for at du er en fornøyd kunde.

Takk for at du er med oss!

Ha det fint,

Karine, Trendhim

Bra produkter

Bra produkter, bra nettside, leverer hurtig!!

17 juni 2025

Hei Per Boye,

Agnes, Trendhim

Veldig fornøyd med service

Veldig fornøyd med service, levering og produktene jeg kjøpte. Kan virkelig anbefale dette firma

Hei Jeanine 😊

Det betyr all verden for oss at du la ut en fantastisk anmeldelse! 🌍🤗 Din tilfredshet er årsaken til vi fortsatt jobber hardt for å bli enda bedre.

Takk for at du er en del av reisen vår! 👣

Ser deg snart!

Marcela, Trendhim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handelen gikk smerteffritt og raskt.

Handelen gikk smerteffritt og raskt.
Jeg fant det jeg ver ute etter hos dere så dette var bra :))

Hei Øyvind 😊

Ser frem til ditt neste besøk!

Beste hilsener fra Trendhim-teamet! 😎

Gabriel, Trendhim

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er veldig fornøyd med produktet kjøpte

Er veldig fornøyd med produktet kjøpte, men leverings tiden var veldig lang

Hei Leon.

Din mening betyr alt for oss og samfunnet vårt! 🙌 Og vi takker DEG også for at du veileder fremtidige kjøpere til å handle hos oss. 💫

Ønsker deg en fantastisk dag! ☀️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Helt elendig

Helt elendig. Levering tok altfor lang tid og når varene var påstått levert, hadde jeg ikke fått dem …veldig spesielt

Hei Terje,

Det er trist å høre om dette, men vær oppmerksom på at det aldri har vært vår intensjon. 😔 Vi setter stor pris på tilbakemeldingene dine, og vi er opptatt av å gjøre ting riktig. Vi sendte deg en e-post for å gi deg en mulighet til å diskutere og løse situasjonen. 🙏

Ser frem til å høre fra deg. 🍀

Dit is Trustpilot