Trendhim Reviews

2.637
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte et armbåndsur som dessverre viste seg å ikke gå rett. Tok kontakt med kundeservice, som på 5 minutter gav tilbakemelding om at jeg skulle ta det med til lokal urmaker og få byttet batteri på d... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Grei bestilling, god info ifm leveranse, fint lærarmbånd, Colins 6mm brukt omdlynget. Men dette er returnert 5.6. fordi låsen ikke fungerer, lar seg ikke åpne! Håper derfor dette ikke er en svakhe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er ny kunde, alltid skeptisk til nye nettsider. Les; For meg. Så jeg la inn først en ordre og så en til. Betaling via klarna, bare kjennes tryggere. Fikk relativt rask levering. Bestilte 2 herre k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god selskap som har mye valg for å finne en spesiel gave for menn. Jeg ønsket å fine en privat gave for sønnen min som fikk 20 år. Det var ikke lett, men når jeg har funnet Trendhim, da fikk je... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

3K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.637)

163 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bukseselene virker solide og pene

Greit å bestille og i utgangspunktet rask levering. Men en feil gjorde at ventetiden ble unormalt lang.

16 december 2025

Hei Knut!💖
Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en sannferdig anmeldelse. Det er viktig for våre fremtidige kunder. Jeg beklager å høre at du har hatt problemer på et tidspunkt. Hvis du fortsatt trenger hjelp med noe, ikke nøl med å kontakte supportteamet vårt. Vi er alltid tilgjengelige for å hjelpe! I mellomtiden ønsker vi deg en god jul🎄! Amllel-Trendhim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og godt produkt

Rask levering og godt produkt. Kommer garantert til å handle flere ganger. Hjemmesiden var god.

12 december 2025

Hei Magne 🤩

Tilbakemeldingen din blir ikke bare satt pris på – den feires! 🎉Vi er beæret over å ha fortjent din tillit, og gleder oss til å fortsette å levere førsteklasses service!

Ha en fin dag videre! 🤗

Celia, Trendhim

Rask service

11 december 2025

Hello Morten,

Your incredible feedback fuels us! 🚀 Thanks for sharing it with everyone. We hope to see you back in the shop for more fabulous finds! 🛍️

Have a wonderful day 🌞

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flott armbånd som passet perfekt til…

Flott armbånd som passet perfekt til min mann. Supert med så mange valg på størrelse!
Godt utvalg av produkter.

11 december 2025

Hei Kjersti Grelland 😊

Det betyr all verden for oss at du la ut en fantastisk anmeldelse! 🌍🤗 Din tilfredshet er årsaken til vi fortsatt jobber hardt for å bli enda bedre.

Takk for at du er en del av reisen vår! 👣

Ser deg snart!

Takk for pakken

Takk for pakken. Veldig fornøyd

10 december 2025

Hei Peter 🤩

Takk for at du valgte oss, og for den fantastiske tilbakemeldingen! De fem stjernene er ren magi for oss! ✨

Vi ser frem til å utvide Trendhim-kolleksjonen din, 🛍️

Rask og informativ handel

Rask og informativ handel, superfornøyd:-)

8 december 2025

Hei Rune Kåre 🤩

Vi ser frem til å utvide Trendhim-kolleksjonen din, 🛍️

Remo, Trendhim

Favorittbutikk

Fabelaktige produkter og svært hurtig levering. Anbefales!

8 december 2025

Hei Karin Diis 😊

Vi er takknemlig for at du valgte oss og for at du tok deg tid til å legge en 5-stjerners anmeldelse. 🌟 Tusen takk!

Vi håper du fortsetter å komme tilbake for mer! 😉

Håper dagen din blir like flott som du er 💙

Raskt sending

Raskt sending, og ringen passet akkurat!

7 december 2025

Hei Joret Mihkkal,

Din utrolige tilbakemelding gir oss inspirasjon! 🚀 Takk for at du deler det med alle. Vi ønsker å se deg tilbake i butikken for flere fantastiske funn! 🛍️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pakken kommer fort og er godt innpakket…

Pakken kommer fort og er godt innpakket så varene er beskyttet under transport

4 december 2025

Hei Ann Kathrin,

Sandra, Trendhim

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Falsk oppgitt leveringstid.

Kjøpte nylig en vare fra Trendhim. Står 2-5 virkedager, men lurer på om de mente 2x5 dager. Har ikke fått noe nye oppdateringer før 1 uke etter kjøp at varen kom nettopp i transport. Hvis jeg hadde visst dette hadde jeg aldri kjøpt. Kunne heller kjøre helt dit (8+ timer), spise middag med kongen, shoppingtur og deretter tilbake hjem før den pakken kommer utenfor området sitt. Lurer på om de bruker sykkel uten pedaler for å levere videre til Posten.

5 december 2025
Review zonder uitnodiging

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår godt at dette har vært frustrerende, spesielt når leveringstiden ikke har levd opp til forventningene.

Vi ba om ordre­nummeret ditt for å kunne undersøke saken nærmere og se nøyaktig hva som har skjedd med forsendelsen, men disse opplysningene ble dessverre ikke delt. Uten dem har vi begrensede muligheter til å følge pakken konkret.

Rundt Black Friday og opp mot jul opplever dessverre både transportører og nettbutikker ekstra høyt trykk, noe som kan føre til forsinkelser i enkelte tilfeller. Det beklager vi selvfølgelig.

En annen gang er du alltid hjertelig velkommen til å kontakte kundeservicen vår direkte — de hjelper gjerne med å undersøke status på pakken og finne en løsning.

Vennlig hilsen
Trendhim, Celia ☀️

Topp handleopplevelse

Rask levering, fornøyd med nettbutikk og kundeservice😀

3 december 2025

Hei LINDA BEATE 😊

Din 5-stjerners anmeldelse er musikk i våre ører! 🎵💖 Vi setter pris på din lojalitet, og er begeistret for at du er en fornøyd kunde.

Takk for at du er med oss!

Ha det fint,

Hei Line 😊

Vi er glade for å ha oppfylt dine forventninger. Din positive anmeldelse gjorde nettopp dagen vår! 😁💯

Ser frem til ditt neste besøk!

Beste hilsener fra Trendhim-teamet! 😎

Karine, Trendhim

Hei Terje,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din - det er ikke bare viktig for oss, men for hele samfunnet vårt! 🙌

Gleder meg til å se deg tilbake på nettsiden vår! 😊

Ha en fantastisk dag! ☀️

Kasia, Trendhim

Desember 2025

God opplevelse, både på levering og produkt

2 december 2025

Hei Elin,

Vi handler om de gode vibbene - og vi takker for at du deler dem med oss. 💖

Vi håper å sende deg flere Trendhim-pakker i fremtiden! 📦

Virker som superbra kvalitet

Virker som superbra kvalitet. Kjempe fornøyd med varen..

1 december 2025

Hei Pål 😊

Ser frem til ditt neste besøk!

Beste hilsener fra Trendhim-teamet! 😎

Fint produkt

Fint produkt, rask levering

1 december 2025

Hey Gry 🤩

Your feedback isn't just appreciated – it's celebrated! 🎉

We're honored to have earned your trust and can't wait to continue delivering top-notch service!

Have a great day ahead! 🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produktene ser ut som fin kvalitet

Produktene ser ut som fin kvalitet, akkurat som beskrevet. Rask levering. Hyggelig kundeservice som svarer kjempe raskt

29 november 2025

Hei Nathalie 🤗

Tusen takk for den fantastiske 5-stjerners anmeldelsen! 🌟 Du kommer garantert til å uttale deg! 😉

Ikke glem: vi forsyner deg med alt av herretilbehør.✨

Kat, Trendhim

Rask levering

Rask levering, flott produkt!

Hei Heidi,

Vi handler om de gode vibbene - og vi takker for at du deler dem med oss. 💖

Vi håper å sende deg flere Trendhim-pakker i fremtiden! 📦

Karine, Trendhim

Keveringen gikk overraskende fort

Bestillingen var enkel, leveringen gikk overraskende fort og kvaliteten på produktene var bedre enn ventet.

Hei Espen 😊

Vi håper du fortsetter å komme tilbake for mer! 😉

Håper dagen din blir like flott som du er 💙

Remo, Trendhim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varene kom etter bare 4 dager og dette…

Varene kom etter bare 4 dager og dette midt i black week og julegave tiden⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hei May Helen,