Trendhim Reviews

2.637
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte et armbåndsur som dessverre viste seg å ikke gå rett. Tok kontakt med kundeservice, som på 5 minutter gav tilbakemelding om at jeg skulle ta det med til lokal urmaker og få byttet batteri på d... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Grei bestilling, god info ifm leveranse, fint lærarmbånd, Colins 6mm brukt omdlynget. Men dette er returnert 5.6. fordi låsen ikke fungerer, lar seg ikke åpne! Håper derfor dette ikke er en svakhe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er ny kunde, alltid skeptisk til nye nettsider. Les; For meg. Så jeg la inn først en ordre og så en til. Betaling via klarna, bare kjennes tryggere. Fikk relativt rask levering. Bestilte 2 herre k... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god selskap som har mye valg for å finne en spesiel gave for menn. Jeg ønsket å fine en privat gave for sønnen min som fikk 20 år. Det var ikke lett, men når jeg har funnet Trendhim, da fikk je... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

3K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.637)

163 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

It is very sad that it was not packed…

It is very sad that it was not packed in nice box, previous time it was in nice box. Since it present and not cheapest one , it is really sad .

26 november 2025

Hello Iryna🌺.
Thank you for giving us your feedback. I am sorry to see that the packaging was not what you expected. I checked both your most recent order and the previous one, and we know the reason why your recent order was not packaged the same way as the first one. I will email you to explain in detail.😊
Talk to you soon!

Rask og flott service

Hei Toril 🤗

Tusen takk for den fantastiske 5-stjerners anmeldelsen! 🌟 Du kommer garantert til å uttale deg! 😉

Ikke glem: vi forsyner deg med alt av herretilbehør.✨

Karine, Trendhim

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt. Nydelig armbånd

Hei Trude,

Tusen takk for bestillingen din og den fantastiske anmeldelsen på Trustpilot! ⭐️
De fem stjernene? Vakre! ✨

Ha en flott dag videre!🎉

Amllel, Trendhim

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skuldervesken var akkurat så fin og…

Skuldervesken var akkurat så fin og anvendelig som jeg fikk inntrykk av på bildet, og den kom etter ganske kort tid. Gleder meg til å gi den bort i julegave til en god venn

Hei Lisbeth 😊

Din 5-stjerners anmeldelse er musikk i våre ører! 🎵💖 Vi setter pris på din lojalitet, og er begeistret for at du er en fornøyd kunde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Eg er kjempefornøgd med alt heile…

Eg er kjempefornøgd med alt heile vegen🌟😃

Hei Bente Sandøy,

Takk for at du sprer positivitet, og for at du er en del av Trendhim-fellesskapet!💯

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake med åpne armer!🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask levering og god informasjon…

Rask levering og god informasjon underveis

Hei Anett,

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake med åpne armer!🤗

Karine, Trendhim

Stort og fornuftige priser

Stort utvalg og fornuftige priser. God nettside

Hei Jon 😊

Vi er takknemlig for at du valgte oss og for at du tok deg tid til å legge en 5-stjerners anmeldelse. 🌟 Tusen takk!

Flott nettbutikk.

Flott nettbutikk.
Greie priser i mange prisklasser og kvaliteter på produktene. Gode tilbud.
Lett forståelig tekst.
Utrolig hyggelige tilbakemeldinger på bestillingen og sjelden god oppfølging via mail angående bestillingen. Rask levering. Da kjøpet er en julegave kan det sies lite om produktets kvalitet på nåværende tidspunkt.
Hittil kjempefornøyd med bekjentskaper av nettsiden og salgsmetoden, blandt de beste jeg har handlet på.
Personlig servis.
Så gjenstår å teste produktet og hva som skjer ved et eventuelt bytte når det er en julegave som er kjøp såpass lang til i forveien før et eventuelt bytte/klage.
Anbefales for venner
Mvh Anita Karlsen

Hei Anita😊 !
Tusen takk for denne fantastiske og detaljerte anmeldelsen – den betyr virkelig mye for oss! Vi er glade for å høre at du likte prisene, produktutvalget, de tydelige beskrivelsene og den personlige servicen fra teamet vårt💛. Å vite at bestillingsopplevelsen og leveringen var problemfri, gjør virkelig dagen vår.
Ønsker deg en fantastisk høytid! 🎄✨

Hello Bjørn Oddvar 😊

Your 5-star review puts the biggest smile on our faces! 😄 It serves as a reminder of why we love what we do!

Here's to more stylish journeys ahead!🕺

Best regards,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Navnestempel på pengbok!Stempelet av…

Navnestempel på pengbok!Stempelet av navnet på den vises veldig dårlig.Det er skuffende da det er julegave til min sønn.

12 november 2025

Hei!

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse 🙏
Det er virkelig synd å høre at debossingen på lommeboken ikke ble slik du hadde forventet – spesielt når det er en gave. Det skal selvfølgelig se fint og tydelig ut.

Vi vil veldig gjerne hjelpe deg videre og finne en løsning 💛
Jeg har sendt deg en e-post hvor jeg ber om noen bilder, slik at vi kan vurdere saken og ta best mulig hånd om det for deg.

Takk igjen for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.
Vi står klare til å hjelpe! ✨

Trendhim, Celia ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig solid og godt håndverk.Altid…

Veldig solid og godt håndverk.Altid fornøyd

Hei Trond Campbell 😊

Agnes, Trendhim

Bra produkter, god service 👍

👍Bra produkter

Hello Linda,

Your incredible feedback fuels us! 🚀 Thanks for sharing it with everyone. We hope to see you back in the shop for more fabulous finds! 🛍️

Have a wonderful day 🌞

10 ut av 10!!

10 ut av 10!!! Meget god kvalitet til en bra pris og pakken ble sendt ut dagen etter jeg bestilte. Kjøpte ring med gravering og graveringen ble helt nydelig.❤️

22 oktober 2025

Hei Lena 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Toppservice

Rask og informativ levering Forståelig og velformulert innhold. 😆👍🏻

17 november 2025

Hei Arnfinn!
Tusen takk! 😄 Vi er glade for å høre at alt gikk knirkefritt, og at du syntes informasjonen var tydelig og nyttig. Tilbakemeldingen din gjorde dagen vår virkelig! 🙌
Ha en fantastisk dag videre! ☀️

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Produktene virker simple

Produktene virker simple. Slipset har en ekstremt glorete orange farge; for karneval bruk. Siste gang jeg bestiller hos dere.

14 november 2025

Hei 😊

Tusen takk for anmeldelsen.

Vi beklager virkelig hvis slipset var for oransje for din smak. Vi forsøker alltid å vise fargene så nøyaktig som mulig på produktsiden – spesielt når produktet vises sammen med en svart dress – men noen ganger kan fargene fremstå sterkere i virkeligheten.

Hvis du ikke ønsker å beholde slipset, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å returnere det. Bare si ifra hvis du trenger hjelp 💛

Trendhim, Celia ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trendhim er et pålitelig selskap

Trendhim er et pålitelig selskap. Kundeservicen fungerer effektivt og virkningsfullt, med svært god kommunikasjon og tiltak fokusert på kundetilfredshet.

11 november 2025

Hei Andrzej Adam 😊

Gode produkter

Veldig fine og gode produkter.

16 november 2025

Hei Svein Arve 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var veldig pent klokke skrin og fine…

Var veldig pent klokke skrin og fine signerte bokstaver på

13 november 2025

Hei Ann kristin vasslid,

Vi ble overlykkelig av å vite at du hadde en fantastisk opplevelse med oss!🌛✨ Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake.🤗

Ha en strålende dag 🎉

Agnes, Trendhim

Topp handel

Rask og god service. Varen stod til mine forventninger.

14 november 2025

Hello Bjørn,

Thanks so much for sharing your experience - it's not just a big deal to us, but to our whole community! 🙌

Can't wait to see you back on our website! 😊

Have a fantastic day! 🌞