Team Trevi Axus zijn Toppers!!!!!!!!!!! Team Trevi Axus heeft de verkoop van onze woning PERFECT afgehandeld. Van in het begin tot einde van de verkoop werden zeer duidelijke afspraken gemaakt. We w... Toon meer

Locatie
Wijzig locatieAugust Van Landeghemplein 14, 2830 Willebroek, Antwerpen, BE
Na steeds in zee te gaan voor verhuur kozen wij nu Trevi Axus voor verkoop van ons appartement te Willebroek. Wij kwamen in contact met Jeroen, super sympathieke man die ons direct een goed gevoel gaf... Toon meer
Vlotte en eerlijke samenwerking gehad met Trevi Axus en in het bijzonder met Jeroen Bradt. We konden ten allen tijde rekenen op hun deskundig advies. Voor herhaling vatbaar. Mvg
Beste ervaring ooit met een makelaar (dank u Jeroen :-))! Alles verloopt snel en vlot. Niets is teveel gevraagd. Veel begrip getoond voor onze persoonlijke situatie. We voelen ons dus niet "zomaa... Toon meer
- #1 van de 7 beste bedrijven in Makelaardij
- #1 van de 3 beste bedrijven in Woningverhuur
- #1 van de 4 beste bedrijven in Vastgoedbeheerder
- #1 van de 4 beste bedrijven in Taxateur onroerend goed
- #1 van de 7 beste bedrijven in Vastgoedadviseur
Verkopen, Verhuren én Vertrouwen. Professioneel, gedreven en klantvriendelijk werken staan op elk moment voorop bij AXUS Vastgoed. Onze benadering van jouw dossier is zowel persoonlijk als discreet. Steeds gericht op een vlot verloop en een resultaat waar je 100% tevreden van bent.
Trevi Axus, het meest beoordeelde vastgoedkantoor uit de streek !

- Vertrouwen begint bij openheid
- Bij Trevi Axus houden we ervan om samen te werken in een goede verstandhouding, op een eerlijke manier en vooral met de glimlach. Het vertrouwen staat bij ons centraal. Onze klanten zeggen dikwijls dat dit voor hen het verschil maakt.
August Van Landeghemplein 14, 2830, Willebroek, Antwerpen, België
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Aanrader om mee samen te werken!
Het is een sympathieke man! We hebben een vlotte behandeling gehad. Aanrader om mee samen te werken!
Perfect voor alles
Hulpvaardig , begripvol en COMPETENT
Trevi-Axus bekijkt eerlijk en realistisch de verschillende mogelijkheden en maakt goede afwegingen: Haalbaar voor beide partijen.
Hun expertise is merkbaar en een groot voordeel :ze hebben kennis van zaken en spreken uit ervaring.
In begrijpelijke taal wordt alles geduid.
Hun engagement en bereikbaarheid is een troef.
Aanrader👍
altijd vriendelijk en bereid
Steeds weer leuk om met Toni Van Assche…
Steeds weer leuk om met Toni Van Assche te werken. Toni is een man van woord en daad !
Ik mocht al enkele keren met Trevi Axus verhuren en verkopen met steeds weer een snelle en correcte werking.
Heel professioneel
Beste ervaring ooit met een makelaar…
Beste ervaring ooit met een makelaar (dank u Jeroen :-))! Alles verloopt snel en vlot. Niets is teveel gevraagd. Veel begrip getoond voor onze persoonlijke situatie. We voelen ons dus niet "zomaar" een klant.
Een vlotte en correcte communicatie
Een vlotte en correcte communicatie.
Goede begeleiding bij het aanvragen en afleveren van de nodige attesten.
Betrouwbaar en frofesioneel!
Correcte mensen alles loopt er op…
Correcte mensen alles loopt er op wieltjes , je kan vragen stellen zoveel je wil er zal altijd op geantwoord worden 👍👍👍
Vlotte en correcte service
Vlotte en correcte service. Ik was goed geïnformeerd en vragen werden beantwoord.
Heel vriendelijke makelaars.
Goede opvolging
We werden zeer goed op de hoogte gebracht een zeer duidelijke uitleg. Toni was zeer vriendelijk om alles te vertalen aan mijn Franstalige man
Zeer goede en vriendelijke service
Snelle, en zeer correcte service.
Snelle, en zeer correcte service.
Axus weet waar ze mee bezig zijn, nemen hun tijd om alle details te overlopen.
Kan hun diensten enkel aanbevelen.