Triptime Vliegtickets Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Ik schrok aanvankelijk van de €60 aan servicekosten bij een aankoopbedrag van €1.140 voor drie tickets. Een bedrag van ongeveer 5% van de totale reissom blijkt echter een vrij gangbaar tarief te zij... Toon meer

Ik ben zeer ontevreden over de klantenservice van Triptime. Voor mijn terugvlucht heb ik geen PNR-nummer ontvangen, waardoor ik niet online kan inchecken en ook geen bagage kan bijboeken. Dit is v... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfecte service en heel vriendelijk.

Ik kreeg de tickets online niet geboekt want kreeg om een of andere reden een error melding. Heb per email contact gezocht en ondanks het weekend en avonduren reageerden xe heel snel en netjes en heeft triptime de tickets voor mij geboekt. Kreeg ze op maandag al in de email, nog ff telefonisch contact gehad en ze zijn zo vriendelijk. De service, klantgerichtheid enz is echt top. Een dikke 5 voor jullie.

29 augustus 2026

Betrouwbare partner

Betrouwbare partner. Goede overzichtelijke prijzen. Mijn vraag werd snel beantwoord

28 augustus 2026

Beste Devrim,

Hartelijk dank voor je mooie review en je 5 sterren!

Fijn om te horen dat je Triptime als een betrouwbare partner ervaart en onze prijzen duidelijk en overzichtelijk vindt. Ook goed om te lezen dat je vraag snel is beantwoord. Snelle en persoonlijke service vinden we erg belangrijk.

Triptime Team

Goede service en betrouwbaar.

Ik schrok aanvankelijk van de €60 aan servicekosten bij een aankoopbedrag van €1.140 voor drie tickets. Een bedrag van ongeveer 5% van de totale reissom blijkt echter een vrij gangbaar tarief te zijn.
Uiteindelijk ben ik tevreden over de service van Triptime. Ik ben drie keer telefonisch goed geholpen en omdat de Pegasus-app niet altijd goed werkte – ironisch genoeg juist doordat ik niet rechtstreeks bij Pegasus had geboekt, maar via een reisbureau – heeft Triptime ook het inchecken voor de terugreis voor mij geregeld en de boardingpasses per e-mail toegestuurd.
De medewerkers waren steeds netjes en vriendelijk en reageerden zelfs op zondag op mijn e-mail. Al met al heb ik Triptime als een betrouwbare organisatie met goede service ervaren.

18 augustus 2026

Beste Marjolein,

Hartelijk dank voor je uitgebreide review en je mooie beoordeling!

Wat fijn om te lezen dat je uiteindelijk zo positief terugkijkt op onze service. We zijn blij dat we je telefonisch goed hebben kunnen helpen en de boardingpassen per e-mail voor je hebben kunnen regelen.

Ook je mooie woorden over onze medewerkers en de snelle reacties op je e-mails waarderen we enorm. Persoonlijke en behulpzame service vinden wij erg belangrijk, dus het doet ons goed dat je Triptime als een betrouwbare organisatie hebt ervaren.

Voor wat betreft de servicekosten. Uit ons controle blijkt dat je de betaling met een creditcard hebt voldaan. Helaas worden dan kosten in rekening gebracht door de creditcardmaatschappij. Als je geen transactiekosten wilt betalen, adviseren wij om met IDEAL te betalen. Mocht je ondersteuning wensen tijdens het boeken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring. We helpen je bij een volgende reis graag weer!

Triptime Team

Het boeken via Triptime is heel…

Het boeken via Triptime is heel overzichtelijk en heel eenvoudig. Je krijgt meteen een bevestigingsmail. De klantenservice is ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ik boek mijn vluchten van en naar Turkije altijd via Triptime. Complimenten!

21 augustus 2026

Beste Chanti,

Hartelijk dank voor je mooie review en je 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat je het boeken via Triptime als overzichtelijk en eenvoudig ervaart en tevreden bent over onze bevestigingsmails en klantenservice. Dat je voor je vluchten van en naar Turkije steeds weer voor Triptime kiest, waarderen we enorm.

Bedankt voor je vertrouwen, je loyaliteit en natuurlijk voor het mooie compliment!

Graag tot een volgende reis!

Triptime Team

Wij reisden via triptime ,het was heel…

Wij reisden via triptime ,het was heel goed als was prima.

18 augustus 2026

Beste Abdulhadi,

Hartelijk dank voor je mooie review en je 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat jullie reis via Triptime goed is verlopen en dat alles naar wens was. Daar doen we het voor!

Triptime Team

Ik had mijn tickets 6 dagen voor…

Ik had mijn tickets 6 dagen voor vertrek geboekt bij triptime waren goedkoper dan bij Pegasus zelf. Voor de rest alles goed verlopen lig nu lekker op het strand van Antalya

12 augustus 2026

Beste Desiree,
Hartelijk dank voor je mooie review en je 5 sterren!

Wat fijn dat je zo kort voor vertrek nog voordelig via Triptime hebt kunnen boeken en dat alles vervolgens goed en soepel is verlopen.

Bedankt voor je vertrouwen. Geniet lekker van het strand, de zon en je verblijf in Antalya! ☀️🏖️

Triptime Team

Ik ben er erg tevreden met triptime

Ik ben er erg tevreden met triptime, betrouwbaar en buitengewoon prijzen zijn aangenaam...top
👊❤😘

17 augustus 2026

Beste Yasar,

Hartelijk dank voor je mooie review en je 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat je erg tevreden bent over Triptime en ons als betrouwbaar ervaart. Ook leuk om te lezen dat je onze prijzen en aanbiedingen waardeert.

Top service

Mijn tickets koop ik altijd via Triptime, voordelig en je e-tickets komen super snel via de e-mail, wat fijn is!

14 augustus 2026

Beste Gul,

Hartelijk dank voor je mooie review en je 5 sterren!

Wat fijn om te lezen dat je altijd voor Triptime kiest en tevreden bent over onze prijzen en service. Ook goed om te horen dat je e-tickets steeds snel via e-mail worden ontvangen.

Bedankt voor je vertrouwen en loyaliteit. Graag tot een volgende reis!

Fijne site

Fijne site, snelle afhandeling!

6 augustus 2026

Beste Serap,

Hartelijk dank voor je mooie review en je 5 sterren!

Fijn om te horen dat je onze website prettig vindt en dat alles snel en soepel is afgehandeld. Dat is precies de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Geweldige service geweldige…

Geweldige service geweldige ondersteuning.
Alles wordt netjes op tijd via de mail bijgehouden.

27 juli 2026

Beste Orhan,

Hartelijk dank voor je mooie review en je 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en ondersteuning. Ook doet het ons goed dat je de duidelijke en tijdige communicatie via e-mail waardeert.

Triptime Team

De klantendienst heeft mıj goed…

De klantendienst heeft mıj goed geholpen maar ik vind het spijtig dat ze van de gelegenheid misbruik maakten om 100€ per vlucht per persoon x2 = 200€ hebben aangerekend voor een 2 uur latere vlucht te nemen.

9 juli 2026

Beste Ayhan,

Bedankt voor je feedback. We vinden het jammer dat je onze dienstverlening zo hebt ervaren.

Toen je onderweg naar de luchthaven merkte dat je je vlucht niet meer op tijd zou halen, heb je ons gevraagd om je vlucht te wijzigen. Volgens de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij was dit niet meer mogelijk. Toch hebben wij contact opgenomen met de airline en hebben we, bij hoge uitzondering, een omboeking naar een vlucht twee uur later kunnen regelen. De wijzigingskosten werden door de luchtvaartmaatschappij in rekening gebracht, niet door ons.

Zonder deze uitzonderlijke tussenkomst zou je niet alleen de heenvlucht, maar ook de terugvlucht hebben verloren, goed voor een verlies van 'meer dan duizend euro'. Dankzij onze inspanningen kon je reis alsnog doorgaan. Ook op de luchthaven hebben we je nog telefonisch begeleid zodat je de gewijzigde vlucht kon halen.

We begrijpen dat extra kosten nooit prettig zijn. Toch vinden we het jammer dat je stelt dat wij misbruik hebben gemaakt van de situatie. Integendeel: we hebben alles gedaan wat binnen onze mogelijkheden lag om je reis alsnog mogelijk te maken en een veel grotere financiële schade te voorkomen.

Fijne klantenservice

Fijne klantenservice. Direct antwoord. Juiste vluchtinformatie

25 juli 2026

Beste Zeliha,

Hartelijk dank voor je mooie review en je 5 sterren!

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en dat je snel antwoord hebt gekregen. Ook doet het ons goed dat de vluchtinformatie duidelijk en correct was.

Triptime Team

Meer dan 10 jaar waarschijnlijk koop ik…

Meer dan 10 jaar waarschijnlijk koop ik alleen bij de triptime ook voor me familie en voorstelend na me vrienden , scherpe prijzen goeie service nooit problemen meegehad dus nooit ervaring gehad met een probleem bij de triptime altijd goed geregeld en alles duidelijk ga elk jaar op vakantie het kan niet beter bij de Triptime topservices ga gewoon zo door👍👍

15 juli 2026

Beste Bas,

Hartelijk dank voor je geweldige review en je 5 sterren!

Wat mooi om te lezen dat je al meer dan 10 jaar voor Triptime kiest en ook je familie en vrienden met vertrouwen naar ons doorverwijst. Dat je onze scherpe prijzen, service en betrouwbaarheid zo waardeert, betekent ontzettend veel voor ons.

Bedankt voor je jarenlange vertrouwen en loyaliteit. We doen er alles aan om ook de komende jaren aan je verwachtingen te blijven voldoen.

Graag tot een volgende reis!

Super vliegmaatschappij..geen probleem…

Super vliegmaatschappij..geen probleem gehad.

11 juli 2026

Beste Gul,

Hartelijk dank voor je mooie review en je 5 sterren!

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je een probleemloze reis hebt gehad. Dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen.

Goede service betrouwbaar

Goede service betrouwbaar

10 juli 2026

Beste Muharrem,

Hartelijk dank voor je mooie review en je 5 sterren!

Fijn om te horen dat je onze service als goed en betrouwbaar hebt ervaren. Dat is precies waar wij iedere dag ons best voor doen.

Top service

Top service, Nederlandse sprekende klantenservice! Wordt snel en zeer vriendelijk geholpen.
Toppers ga zo door!

25 juni 2026

Beste Fadime,

Hartelijk dank voor je mooie review en je 5 sterren!

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze Nederlandstalige klantenservice en dat je snel en vriendelijk bent geholpen. Dat is precies de service die wij onze klanten willen bieden.

Oplichters nr 1🚩🚩🚩🚩

Oplichters nr 1. Wanneer je boekt gaat prijs gelijk omhoog.

Slecht slecht slecht!!!!!!

24 juni 2026

Beste Fener,
Bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad.

We willen graag uitleggen dat wij de ticketprijzen niet zelf bepalen. Wij tonen de actuele tarieven zoals wij deze rechtstreeks ontvangen van de luchtvaartmaatschappijen.

Luchtvaartmaatschappijen werken met dynamische prijzen. Dit betekent dat ticketprijzen voortdurend kunnen veranderen op basis van vraag en aanbod. Naarmate een vlucht voller raakt, worden de beschikbare stoelen schaarser en stijgt de prijs vaak automatisch. Dit gebeurt vooral in drukke periodes, zoals tijdens vakanties en in het hoogseizoen, wanneer veel reizigers dezelfde vlucht willen boeken.

Daardoor kan het voorkomen dat een ticket op een later moment duurder is dan toen je de vlucht voor het eerst bekeek.

Mocht je vragen hebben over je boeking, dan kijken we graag met je mee.

Had perongeluk verkeerde geboortedatum…

Had perongeluk verkeerde geboortedatum ingevuld heb ze meteen gebeld en ze hebben het meteen veranderd plus nog kosteloos

13 juni 2026

Beste Can,

Hartelijk dank voor je mooie review en je 5 sterren!

Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen met het corrigeren van de geboortedatum en dat dit direct voor je is opgelost. We vinden het belangrijk om onze klanten waar mogelijk zo goed mogelijk te helpen.

Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende reis!

Bagage wrl betaald, niet aangegeven op ticket

Kreeg via de mail te lezen dat ik 0 kg bagage had, maar had er wel degelijk voor betaald. Pas na een telefoontje kreeg ik een nieuwe mail waarin t wel was aangegeven.

14 juni 2026

Beste Baki,
Bedankt voor je review.

We begrijpen dat de informatie over de bagage verwarrend kan zijn geweest. Bij je boeking was ruimbagage niet inbegrepen in het gekozen vluchttarief van de luchtvaartmaatschappij. Tijdens het boekingsproces heb je echter wel extra bagage bijgeboekt als aanvullende service.

Op onze e-ticket wordt uitsluitend de bagage weergegeven die onderdeel uitmaakt van het gekozen vluchttarief. De door jou afzonderlijk bijgeboekte extra bagage staat vermeld op de boekingsbevestiging. Nadat je hierover contact met ons had opgenomen, hebben wij je dezelfde dag (zondag) nog de originele e-ticket van de luchtvaartmaatschappij toegestuurd. Op dit document stond de bijgeboekte bagage correct vermeld, waarmee werd bevestigd dat deze aan je boeking was toegevoegd.

We vinden het jammer dat dit heeft geleid tot een 2-sterren beoordeling, terwijl je vraag direct is opgepakt en nog dezelfde dag is beantwoord.

Super service, goed bereikbaar en behulpzame klantenservice

Ik ben erg tevreden altijd over Triptime. Ik boek al jaren mijn tickets naar Turkije hier, zonder problemen. Deze keer werd mijn vlucht geannuleerd door de airline en Triptime heeft mij netjes gebeld en een nieuwe vlucht aangeboden en onderhandeld met de airline voor mij. Ik raad jullie altijd aan aan iedereen die naar Turkije wilt gaan! Bedankt

9 mei 2026

Beste Esma,

Hartelijk dank voor je mooie woorden en je vertrouwen in Triptime door de jaren heen. Fijn om te horen dat je onze service en bereikbaarheid waardeert. Hoewel een vluchtannulering natuurlijk vervelend is, zijn we blij dat we je snel hebben kunnen helpen met een passende oplossing.

We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn voor je reizen naar Turkije.