Ik schrok aanvankelijk van de €60 aan servicekosten bij een aankoopbedrag van €1.140 voor drie tickets. Een bedrag van ongeveer 5% van de totale reissom blijkt echter een vrij gangbaar tarief te zij... Toon meer
Ik ben zeer ontevreden over de klantenservice van Triptime. Voor mijn terugvlucht heb ik geen PNR-nummer ontvangen, waardoor ik niet online kan inchecken en ook geen bagage kan bijboeken. Dit is v... Toon meer
Postbus 1005, 1500 AA, Zaandam, Nederland
- 075-8200115
- klantenservice@triptime.nl
- www.triptime.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Perfecte service en heel vriendelijk.
Ik kreeg de tickets online niet geboekt want kreeg om een of andere reden een error melding. Heb per email contact gezocht en ondanks het weekend en avonduren reageerden xe heel snel en netjes en heeft triptime de tickets voor mij geboekt. Kreeg ze op maandag al in de email, nog ff telefonisch contact gehad en ze zijn zo vriendelijk. De service, klantgerichtheid enz is echt top. Een dikke 5 voor jullie.
Betrouwbare partner
Betrouwbare partner. Goede overzichtelijke prijzen. Mijn vraag werd snel beantwoord

Antwoord van Triptime Vliegtickets
Goede service en betrouwbaar.
Ik schrok aanvankelijk van de €60 aan servicekosten bij een aankoopbedrag van €1.140 voor drie tickets. Een bedrag van ongeveer 5% van de totale reissom blijkt echter een vrij gangbaar tarief te zijn.
Uiteindelijk ben ik tevreden over de service van Triptime. Ik ben drie keer telefonisch goed geholpen en omdat de Pegasus-app niet altijd goed werkte – ironisch genoeg juist doordat ik niet rechtstreeks bij Pegasus had geboekt, maar via een reisbureau – heeft Triptime ook het inchecken voor de terugreis voor mij geregeld en de boardingpasses per e-mail toegestuurd.
De medewerkers waren steeds netjes en vriendelijk en reageerden zelfs op zondag op mijn e-mail. Al met al heb ik Triptime als een betrouwbare organisatie met goede service ervaren.

Antwoord van Triptime Vliegtickets
Het boeken via Triptime is heel…
Het boeken via Triptime is heel overzichtelijk en heel eenvoudig. Je krijgt meteen een bevestigingsmail. De klantenservice is ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ik boek mijn vluchten van en naar Turkije altijd via Triptime. Complimenten!

Antwoord van Triptime Vliegtickets
Wij reisden via triptime ,het was heel…
Wij reisden via triptime ,het was heel goed als was prima.

Antwoord van Triptime Vliegtickets
Ik had mijn tickets 6 dagen voor…
Ik had mijn tickets 6 dagen voor vertrek geboekt bij triptime waren goedkoper dan bij Pegasus zelf. Voor de rest alles goed verlopen lig nu lekker op het strand van Antalya

Antwoord van Triptime Vliegtickets
Ik ben er erg tevreden met triptime
Ik ben er erg tevreden met triptime, betrouwbaar en buitengewoon prijzen zijn aangenaam...top
👊❤😘

Top service
Mijn tickets koop ik altijd via Triptime, voordelig en je e-tickets komen super snel via de e-mail, wat fijn is!

Geweldige service geweldige…
Geweldige service geweldige ondersteuning.
Alles wordt netjes op tijd via de mail bijgehouden.

Antwoord van Triptime Vliegtickets
De klantendienst heeft mıj goed…
De klantendienst heeft mıj goed geholpen maar ik vind het spijtig dat ze van de gelegenheid misbruik maakten om 100€ per vlucht per persoon x2 = 200€ hebben aangerekend voor een 2 uur latere vlucht te nemen.

Fijne klantenservice
Fijne klantenservice. Direct antwoord. Juiste vluchtinformatie

Antwoord van Triptime Vliegtickets
Meer dan 10 jaar waarschijnlijk koop ik…
Meer dan 10 jaar waarschijnlijk koop ik alleen bij de triptime ook voor me familie en voorstelend na me vrienden , scherpe prijzen goeie service nooit problemen meegehad dus nooit ervaring gehad met een probleem bij de triptime altijd goed geregeld en alles duidelijk ga elk jaar op vakantie het kan niet beter bij de Triptime topservices ga gewoon zo door👍👍

Super vliegmaatschappij..geen probleem…
Super vliegmaatschappij..geen probleem gehad.

Top service
Top service, Nederlandse sprekende klantenservice! Wordt snel en zeer vriendelijk geholpen.
Toppers ga zo door!

Oplichters nr 1🚩🚩🚩🚩
Oplichters nr 1. Wanneer je boekt gaat prijs gelijk omhoog.
Slecht slecht slecht!!!!!!

Antwoord van Triptime Vliegtickets
Had perongeluk verkeerde geboortedatum…
Had perongeluk verkeerde geboortedatum ingevuld heb ze meteen gebeld en ze hebben het meteen veranderd plus nog kosteloos

Antwoord van Triptime Vliegtickets
Bagage wrl betaald, niet aangegeven op ticket
Kreeg via de mail te lezen dat ik 0 kg bagage had, maar had er wel degelijk voor betaald. Pas na een telefoontje kreeg ik een nieuwe mail waarin t wel was aangegeven.

Antwoord van Triptime Vliegtickets
Super service, goed bereikbaar en behulpzame klantenservice
Ik ben erg tevreden altijd over Triptime. Ik boek al jaren mijn tickets naar Turkije hier, zonder problemen. Deze keer werd mijn vlucht geannuleerd door de airline en Triptime heeft mij netjes gebeld en een nieuwe vlucht aangeboden en onderhandeld met de airline voor mij. Ik raad jullie altijd aan aan iedereen die naar Turkije wilt gaan! Bedankt