Wat een gruwelijk irritante reclames van dit bedrijf. Complete overkill. Alleen daarom is dit bedrijf voor mij een absolute no-go! Alstublieft stop deze ellende!!!
Boeken van een hotelkamer ging snel, echter daar is ook alles mee gezegd. Wij wilden graag een nacht bij boeken, en hebben daarom meermaals geprobeerd contact op te nemen met de engelstalige klan... Toon meer
Hotel in Bergen was ogenschijnlijk voor 2 overnachtingen 100 euro goedkoper via Trivago, echter zonder ontbijt. Ontbijt was € 26,30 pp pn. Dus tel uit je winst Trivago 4 euro duurder dan booking.com
Helaas hebben wij een zeer slechte ervaring gehad met onze boeking via Trivago en de boeking komt niet overeen met wat wij hebben geboekt. De hotel Magic Robin Hood voldoet totaal niet aan onze verw... Toon meer
Op trivago.nl vinden reizigers hun ideale hotel voor de beste prijs. Als ’s werelds grootste online hotel zoekmachine vergelijkt trivago prijzen van meer dan 700.000 hotels op meer dan 200 boekingssites van over de hele wereld. Door meer dan 82 miljoen beoordelingen en 14 miljoen foto’s van hotels te integreren is het makkelijk om uw ideale hotel te vinden. trivago wordt gebruikt door meer dan 45 miljoen gebruikers per maand. Zij gebruiken de uitgebreide filters om de beste deal te vinden en besparen hiermee gemiddeld 35% per boeking. trivago heeft momenteel websites voor 47 landen in 28 verschillende talen.
Kesselstr. 5-7, 40221, Düsseldorf, Duitsland
- https://support.trivago.com/hc/nl
- www.trivago.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
hotel geboekt via trivago op 21 juli…
hotel geboekt via trivago op 21 juli die samen werken met expedia. Betaald via ideal maar geen bevestiging. Er was een zogenaamde error tijdens de betaling.
Gebeld, gemaild, gechat. Telkens werd gezegd binnen 2 weken geld terug. Nu maand later en nog niks.
Ik voel me opgelicht.
Trivago gaat in zee met Expedia
Trivago gaat in zee met Expedia. Deze partij weigert retourbetaling uit te voeren na Error boeking. Dus wel betaald, maar geen reservering!
Niet bereikbaar
Niet bereikbaar! Hotel geboekt, wel afgeschreven, geen bevestiging. Zeer onduidelijk hoe je contact met ze kan opnemen. Héél irritant. Hoe kan ik mijn geld nu terugkrijgen?
Op booking.com 300 euro goedkoper
Op booking.com 300 euro goedkoper dan via TRIVAGO??
Let dus op! trivago zoekt niet de goedkoopste optie. Zelf gewoon zoeken via de verschillende aanbieders. En let op !! Soms nog het goedkoopst bij de site van het hotel zelf.. of even het hotel bellen en vragen of ze een speciale prijs hebben.
Pure oplichterij
Pure oplichterij! Ze doen zich voor als de beste prijs zoeken op de markt. Onlangs B&B geboekt voor 145€/nacht. Komt de eigenaar doodleuk zeggen dat het via hem maar 110€ zou moeten kosten. Maar heb wel de volle pot mogen betalen want deze man moet commissie betalen via deze geboekte sites. Net zoals booking.com. Ze zouden deze bedrieglijke praktijken moeten verbieden bij wet. Leugenachtige reclames op tv en internet, de praktijk is anders. Ik gebruik hun app nu om te zoeken en dan rechtstreeks te boeken. Komt veeeeel goedkoper uit en betere service!
Trivago is misleidend
Zoek gewoon een hotel op trivago en bel ze vervolgens persoonlijk op om te reserveren dan ben je nog altijd vele malen goedkoper uit.
Reclame van trivago is nogal misleidend wat betreft de goedkoopste zijn
Jullie zijn oplichters
Jullie zijn oplichters, voor een kamer in hotel royal in Hammamet Tunesie vragen jullie €257,- per nacht voor een persoon, ga ik rechtstreeks naar het hotel vragen ze €110,- voor een persoon per nacht, is ff n verschil van € 147,- per persoon
HOTEL (annex campingverblijf) MARKUSHOF, Italië
HOTEL (annex campingverblijf) "Markushof" in ORA, It. Prima hotel, zeer nette schone kamers. Prima, uitgebreid buffet-ontbijt en ook de smaakvolle diners 's avonds uitgeserveerd waren een genot. Eigenaresse en personeel waren continu bezig om het de gasten naar hun zin te maken. Ik was met een OAD fiets/busreis 6 dagen in het hotel. Ook andere medereizigers waren enthousiast over dit hotel.
zeer slecht te spreken over een bedrijf…
zeer slecht te spreken over een bedrijf via trivago, wij hadden een hotel geboekt via trivago en kwamen uit bij stay for long, 162 euro overgemaakt via ideal en gelijk erna een bericht gekregen dat de betaling niet gelukt was, maar er is wel 162 euro van onze rekening afgeschreven, stay for long houd ons al 2 weken aan het lijntje en trivago is niet te bereiken, kansloos ben je als consument met dit soort platforms
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf, na 10 minuten kwam ik er achter dat de hotelkamer niet voor aankomende avond was maar over 14 dagen! Maar ze konden niks meer voor me doen. Geld weg!
Logisch nadenken
Het is toch eenvoudig. De hotels moeten 5 tot 15 % commissie aan Trivago afdragen.
Als je rechtstreeks contact opneemt met het hotel, dan heeft het betreffende hotel een marge tot 15% "korting" die ze aan jou kunnen geven in plaats van aan Trivago.
Goedkoper boeken via Trivago! Echt niet!
Goedkoper boeken via Trivago! Eens maar nooit meer. Mensen trap er niet in. Bijna altijd kan je op hotelsites zelf goedkoper terecht heb ik zelf ervaren. En dan die Tv reclames! Astrid o.a. betaalde niet 135, geen 120 maar 105 euro dankzij Trivago! Of 105 euro voor een kamer goedkoop is!
Wat een verschrikkelijk oplichters zijn…
Wat een verschrikkelijk oplichters zijn dit. Een hotel geboekt en betaald niks geen email gehad. De hotel gebeld wist nergens van. Heb paar uur moeten appen hier krijg me geld weer terug hoop ik. Maar duurt wel 5 werk dagen maar wel gelijk geld ontvangen hoe kan dat. Ik boek hier nooit meer wat. En ik hoop dat niemand het meer doet. Maar gelukkig werkte de hotel wel goed mee rechtstreeks bij hun geboekt
Hotel geboekt en gelijk betaald
Hotel geboekt en gelijk betaald, vervolgens is het bedrag via een andere organisatie en onder andere naam een week later terug naar ons geboekt. We hebben hier geen mail of andere reactie van hun terug ontvangen. Toen
We bij het hotel kwamen en je raad het al, geen namen van ons bekend. Vervolgens contact gezocht met trivago, maar ze konden niks voor ons betekenen en daar was het mee af. dus erg slecht.
Niet de goedkoopste
Hotel gezocht in Den Bosch. Bijna alle vetgedrukte resultaten zijn van Booking. In kleine letters staat zo nu en dan de goedkoopste aanbieder. Waarom niet de goedkoopste vetgedrukt? Blijkbaar krijgen ze meer provisie bij Booking.com.
Extreem traag
Extreem trage website. Tegen dat Trivago een voorstel kan doen, heb ik al 20 reservaties op een andere site gedaan.
Het hotel is mooi,slaapkamers minder
Het hotel is mooi, maar de kamers minder. De gele vloerbedekking zat vol vlekken en het hoofdsteun met stof ook. Je kon precies zien waar de bezoekers met hun hoofd tegenaan zat
Ontbijt was heerijk
Slechte service
Slechte service: cash en vooraf betalen anders dreigen ze dat je je eten niet krijgt.
De baas doet daaraan mee en zegt vanwege open terras, maar dat zijn de enige plaatsen.
Foto's zijn met groothoeklens genomen.
Het hotel Asena in Kusadasi was aangeprezen als prachtig en was een regelrechte ramp.
Walgelijk bedrijf 🤮 .
Walgelijk bedrijf 🤮 .
Had geboekt voor. 1 nachtje Scheveningen, gelijk betaald via iDeal , nooit geen bevestigingsmail of dergelijke gehad , dus zelf maar weer achteraan gebeld !
Blijkt dat er niks gereserveerd was en dat de fout daar lag , maar moet wel achter mijn geld aan vangen !
Als je het kunt innemen kun je het toch ook gelijk terug boeken !
Ik adviseer IEDEREEN en dan ook echt IEDEREEN om nooit zaken te doen met trivago !