Wat een gruwelijk irritante reclames van dit bedrijf. Complete overkill. Alleen daarom is dit bedrijf voor mij een absolute no-go! Alstublieft stop deze ellende!!!
Boeken van een hotelkamer ging snel, echter daar is ook alles mee gezegd. Wij wilden graag een nacht bij boeken, en hebben daarom meermaals geprobeerd contact op te nemen met de engelstalige klan... Toon meer
Hotel in Bergen was ogenschijnlijk voor 2 overnachtingen 100 euro goedkoper via Trivago, echter zonder ontbijt. Ontbijt was € 26,30 pp pn. Dus tel uit je winst Trivago 4 euro duurder dan booking.com
Helaas hebben wij een zeer slechte ervaring gehad met onze boeking via Trivago en de boeking komt niet overeen met wat wij hebben geboekt. De hotel Magic Robin Hood voldoet totaal niet aan onze verw... Toon meer
Op trivago.nl vinden reizigers hun ideale hotel voor de beste prijs. Als ’s werelds grootste online hotel zoekmachine vergelijkt trivago prijzen van meer dan 700.000 hotels op meer dan 200 boekingssites van over de hele wereld. Door meer dan 82 miljoen beoordelingen en 14 miljoen foto’s van hotels te integreren is het makkelijk om uw ideale hotel te vinden. trivago wordt gebruikt door meer dan 45 miljoen gebruikers per maand. Zij gebruiken de uitgebreide filters om de beste deal te vinden en besparen hiermee gemiddeld 35% per boeking. trivago heeft momenteel websites voor 47 landen in 28 verschillende talen.
Kesselstr. 5-7, 40221, Düsseldorf, Duitsland
- https://support.trivago.com/hc/nl
- www.trivago.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Website veranderd uit zichzelf de datum…
Website veranderd uit zichzelf de datum waarop ik dus nu voor volgende week een boeking heb in Oostende terwijl ik er nu ben.
WAARDELOOS
we worden belazerd.
Dankzij bedrijven als dit betalen we allemaal veel teveel voor een hotelkamer, tot wel 20% verdwijnt in hun zakken, zelfde met al dit soort bedrijven zoals boeking .com. zelfs als.je niet via hun boekt.😡
Adverteren met aanbiedingen die niet…
Adverteren met aanbiedingen die niet bestaan.
De slechtste Kamer naar reseptie ja u…
De slechtste Kamer naar reseptie ja u heeft trivago geboekt
Slechte screening van Hotels
Heb net een boeking gemaakt voor een hotel “Hotel Rubens” in De Haan via Trivago en dan blijkt het dat dit hotel uiteindelijk in Italië gelegen is. Boeking is niet annuleerbaar.
Geweldig hotel
Geweldig hotel, NH COLLECTION IN PRAAG. Olga receptioniste was heel aardig en behulpzaam! Kamer was groot schoon en heel fijn. We komen zeker terug
Schandalig !
Schandalig !! Vanochtend geboekt wel geld meteen afgeschreven maar nooit een mail ontvangen. Ik hoefte maar een keer te bellen ze wisten het gelijk en meteen kreeg ik een mailtje over restitutie met 2 weken !!! Ik heb toch ook vanochtend betaald hoezo 2weken wachten!!? Wat een slecht bedrijf had ik deze site maar eerder gezien staat vol met deze klachten !! Ik boek hier nooit meer
Waardeloos!
Nog geen 1 ster waard. Deals vaak veel goedkoper te vinden dan via dit bedrijf.
Wel betaald en geen hotel
Hotel geboekt en betaald. Vervolgens meldt de website van Trivago dat ik niet betaald heb. Uiteindelijk resultaat: wel betaald en geen boeking. En wat zegt Trivago als je het probleem bij ze neerlegt: je moet niet bij ons zijn
Prijs/kwaliteit ver te zoeken
Swinton hotel in Londen. Vloerbedekking in de kamers vol met vlekken, kamers niet naast elkaar (wel specifiek gevraagd bij boeking) volgende avond kamers op dezelfde verdieping maar nog steeds niet naast elkaar (niet handig met gezin met kinderen) kamer stonk zo vreselijk naar wiet dat we daar 1 nacht geen gebruik van konden maken. Nul restitutie of begrip van hotel
Accomodatie totaal andere locatie
Accomodatie staat op Trivago op een locatie, zowel qua adres als op het stadsplan (Montpellier, in het centrum) en blijkt op 1 uur rijden en 50 kilometer van de stad te liggen, onbereikbaar met het openbaar vervoer. ... voorgestelde link werkt niet.

Antwoord van trivago
Geen nachtje weg voor ons.
Geen nachtje weg voor ons.
Via trivago overnachting geboekt bij expedia. Hotel in makkum, leuk.
Geen bevestigings mail gehad. 4 dagen later maar eens hotel gebeld, aardige vrouw. Geen boeking bekend.
Expedia gebeld....ik ben ook daar onbekend.
Okay maar ik heb jullie wel betaald en nu?
Die kunnen mij niet verder helpen.

Antwoord van trivago
Nooit meer bij trivago en Expedia booken
Mijn vriend en ik hadden een hotel via trivago geboekt en werden doorgestuurd naar Expedia. Daar hadden we onze betaling gedaan. Na die betaling kregen we een zogenaamde foutmelding dat het niet gelukt was met het Booken maar het geld van mijn vriend was wel weg. We probeerde contact op te zoeken met Expedia, maar ze namen niet op. Echt heel erg slecht dit. Echt een oplichterij. Nooit meer bij trivago en Expedia booken.

Hotel geboekt via trivago
Hotel geboekt via trivago, werd omgeleid naar de website van expedia aangezien expedia de beste deal had. Hotel geboekt, vervolgens nooit een bevestiging gekregen en mijn geld wel afgeschreven van mijn rekening. Ik snap niet dat ik omgeleid word naar een onbetrouwbare site

Hotel geboekt ,dacht ik
Hotel geboekt ,dacht ik, maar de prijs was waarschijnlijk te goedkoop storten ze gewoon heel snel het geld terug eikels

Doorverwijzing naar onbetrouwbare boekingssite
Voor gekozen accomodatie op de site van Trivago werd ik door Trivago doorgestuurd naar boekinhssite van Expedia. Geld weg, geen reservering gekregen! (Zoals kennelijk continue gebeurt, zie reviews van Expedia op deze site.)
Heel vervelend dat Trivago kenelijk zaken (blijft) doen met een boekingsbedrijf waar zo verschrikkelijk veel klachten over zijn.
Via Trivago bij Roomdi geboekt. Ellende!
Via Trivago een kamer in Blanes geboekt bij de bookingssite Roomdi. Annuleren onze kamer vier dagen voor vertrek. Dus wel een reis maar geen verblijf. Alles vol nu natuurlijk. Drama. Gebeld met hotel. Zij zeggen dat Roomdi mijn kamer zelf gecanceld heeft omdat ze teveel mensen ingeboekt hadden. Maar Roomdi legt de schuld bij het hotel en zelfs bij mij. Geboekt via Trivago maar die bemoeien zich er niet mee. Nooit meer. Mooie reclames van Trivago maar beter boek je via je vertrouwde bookingssites.

Kaart van Trivago klopt niet
Nu al 2x meegemaakt dat de locatie op de kaart helemaal niet klopte. Zodra je doorgelinkt werd zag je waar het hotel echt lag, soms 30km verder.

Antwoord van trivago
Omdat wij tijdig een appartement wilden…
Omdat wij tijdig een appartement wilden reserveren voor het komende wintersport seizoen, wilden wij boeken via Trivago.
Trivago linkte ons door naar VBRO.
Tot twee keer toe werd boeking van een beschikbare locatie in Samoens, Frankrijk geweigerd, zonder opgave van redenen.
Niet echt professioneel....
Als antwoor op dit review kwam het verweer van Trivago " dat zij slechts een vergelijkingssite zijn en dat zij ons slechts willen helpen bij het vinden van de ideale locatie"
Ik ben van mening dat Trivago dan op z'n minst beter moet nagaan of deze
"ideale locaties" wel te boeken zijn.
Nogal knullig allemaal....

Antwoord van trivago
Prinsotel Alba is een heel mooi complex…
Prinsotel Alba is een heel mooi complex die service hoog in het vaandel hebben staan. Heb je een vraag niets is teveel of te gek. Men lost het op. Alles is daarnaast super schoon. Van kamer tot gym tot restaurant. Het ligt perfect. Vlakbij zee en dichtbij het stadje. Alles lopend te doen. Wij vinden het een TOP locatie.