Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bedrijfsgegevens

1. Persbureau
  2. Televisiezender

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

På tv4.se kan du se exklusiva klipp, chatta, diskutera och se det du har missat. Läs det senaste om programmen och vad som pågår bakom kulisserna.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

95 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Om Du är intresserad att se ett…

Om Du är intresserad att se ett nyhetsinslag hos TV4.se så var beredd på att när du trycker "spela"så får du först massivt med reklam. Nyhetsinslaget kommer först senare......om Du orkar vänta!
Botten som vanligt!

1 augustus 2026

Nejtack!

TV4 har blivit en propagandakanal likt SVT och dom verkar inte själv förstå att det gör att dom de senaste 5 åren tappat 60% av sina tittare. Men vi är glada att TV4 snart är ett minne blott.

29 juli 2026

Tack Tv4

Vill passa på att tacka Tv4 för att man slutat sända i marknätet, plötsligt fick jag en massa tid över till att göra något vettigt i stället för att slösa tid på att bli utsatt för en massa reklam som inte intresserar mig, sen så slipper jag ju den självgode gratisätaren Steffo Törnqvist och en massa andra "skjutjärnsreportrar", sen undrar jag om inte Tv4 är den kanal i världen som har flest väderpresentratörer kontrakerade.
Ännu mer tid sparade jag när jag raderade Tv4play appen, och tack och lov har ingen abstinens och saknad infunnit sig!

19 juli 2026

Så otroligt dåligt

Så otroligt dåligt, hur giriga är ni att ni tvingar folk att uppgradera till sport paket för att kunna se en himla vm match. Kommer aldrig kolla på något ni någonsin visar igen, så sjukt girigt av er och SVT är mycket bättre. Kommer aldrig streama något på tv4 igen och ingen jag pratar med gör med på att uppgradera, kommer aldrig använda tv4 play igen

15 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag återkommer till att TV4 inte borde…

Jag återkommer till att TV4 inte borde finnas. Det enda som prioriteras i denna kanal är "dumma tittare" och reklam, reklam och åter reklam!
Programverksamheten i denna kanal har ett verkligt problem, de har ju inga program värt namnet. Så köper man delrättigheter till fotbolls VM och där prioriteras endast en sak....reklam!
Skamligt!

11 juli 2026

TV4 och Vm i fotboll

TV4 och Vm i fotboll, ja direktsänd idrott överhuvudtaget i den kanalen, är tråkig upplevelse. Kanalen försitter ingen möjlighet att klämma in reklam, inte ens under en tyst minut under mötet mellan Norge och England. Ingen respekt här inte, bara tjäna pengar. Och i pausen mellan två halvlekar ägnar man 30 sekunder åt analys, resten av tiden är reklam. Likadant under de 3 min vattenpaus. Frågar man 4an om den myckna reklamen, får man till svar att kanalen måste ha ett levebröd. Och visst, det behöver vi alla men i 4ans fall innebär den myckna reklamen att tittarens upplevelse av direktsänd idrott blir båda hackad och malen. Men sån’t verkar inte bekymra TV4. Profiten är viktigare än läsarnas upplevelse. Det vore en befrielse om TV4 avstod från att sända direktsänd idrott precis som man lyckligtvis gjort med skidskytte. Men det är väl en nåd att förgäves be om.

12 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Om man nu köper rättigheter för ett VM…

Om man nu köper rättigheter för ett VM med höga kostnader kan man väl åtminstone sälja in sig själva för att behålla kunder? Men när streamingtjänsten är kass, där man behöver starta om hela tiden för att bilden fryser och varje sekund som är möjlig ska mjölkas med reklam så har jag svårt att se att någon ”ny” (läs: tvingad) kund skulle vilja behålla någon prenumeration.

12 juli 2026

Partisk

Partisk, odemokratisk tv kanal och ledning med dåligt utbildade anställda. En skam för Sverige.

5 juli 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Reklam fast vi har premium

Vi har köpt tv4 premium inför fotbolls VM. Hur är det möjligt att det är reklam på serier, med tanke på att vi betalar flera 100kr månaden!!! helt galna priser

3 juli 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Förlåt.....men vm 2026...

Förlåt.....men vm 2026.... dels hör man publiken alldeles för mycket,så man inte hör kommentatorernas röst. Det går att göra det bättre,då SVT inte verkar ha samma problem,man hör vad de säger. Men förutom det,varför pratar kommentatorerna om allt möjligt utan om sj matchen? Det verkar vara en tävling om vem som kan mest om tex nån spelare syster(!), lr dittan lr dattan. Man får aldrig höra vilka som har bollen,vem som gjorde assisten etc etc. Sen att ni har matchen bakom betalkanal på tv4 play,ifall man missat ordinarie sändningen på tv,är under all kritik.
.ni fick 2 stjärnor av gammal lojalitet,men egentligen är det bara 1!

30 juni 2026

Pengar över kundupplevelse

Tänkte att svenska kanaler skulle ha hyfsen att hoppa över möjligheten att trycka in reklam i de debatterade hydration breaks:en som introducerats. Men föga förvånande är det inte något problem för TV4

29 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

FANTASTISKT att TV4 kan klämma in så…

FANTASTISKT att TV4 kan klämma in så mycket reklam mellan reklampauserna!!!! Mer tröttsammt och irriterande än det mesta man kan uppleva som människa! Fy f-n vilken ledsam kanal! Funktion för att kunna snabbspola borttagen(allt för att kräva betalning för att slippa reklam?) Dödar allt intresse för program man vill se!

15 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köpte streaming siten för första och…

Köpte streaming siten för första och sista gången 69 kronor och på min 50 minuters serie har jag haft 3-4 reklam delar på ca 2-4 minuter lpnga vardera. Ser nästan mer reklam än serie!!!

Vet att det finns reklamfritt för 100kr mer, giriga som få minst sagt

12 juni 2026