Samsung tv binnen 5 jaar defect. TV reus reageert niet op het claimen van de wettelijke garantie bepalingen. Ik vraag me af of ze nog bestaan.
Tv besteld en de volgende dag geleverd. Dat was echt top geregeld. Enige vervelende ervaring die ik had was het feit dat ik kon aangeven dat ik m’n oude tv gratis kon meegeven met de bezorging. Dit we... Toon meer
Werkelijk de goedkoopste in Nederland m.b.t. mijn aankoop Samsung Oled 55s95b. Even vreemd dat er alleen Engelse gebruiksaanwijzing bij zit en verder "onleesbare" talen, maar op internet bij Samsung... Toon meer
Na vastgesteld te hebben dat TVREUS de beste prijs en voorwaarden had voor onze gekozen TV . Deze besteld en zoals bevestigd werd hij de vlg dag door een vriendelijke chauffeur op het afgesproken... Toon meer
2414 Bijsterhuizen, 6604 LL, Wijchen, Nederland
- 085-0030530
- info@tvreus.nl
- www.tvreus.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Waarom ik de ervaring goed vindt
Omdat ze hebben snel geleverd (op tijd) en goede service
Wat een Reus
Goede en snelle levering tegen een scherpe prijs. Zal dit zeker doorgeven aan bekenden.
Beste prijs en snel geleverd.
Overzichtelijke site.
De beste prijs met een goede online ondersteuning.
Levering liep soepel, volgens afspraak 1/2 uur voor levering aangemeld.
Zeer tevreden over het geleverde product.
Slecht bedrijf!! niet hier kopen!
Slecht bedrijf!
1,5 jaar geleden een tv gekocht bij TVReus. Omdat zij Europese merken verkopen (en geen Benelux modellen) schijnt het dat deze toch minder goed werken in Nederland. En je raadt het al.. Mijn televisie hield er in Augustus 2022 helemaal mee op. Ik zat nog binnen de garantie van 2 jaar, dus ik heb meteen naar TVReus gebeld. Ik werd direct doorverwezen naar Samsung dat ik het met hun moest regelen. Vervolgens heb ik Samsung gebeld en zij hebben mij keurig geholpen en mijn Tv binnen twee weken opgehaald en retour naar Samsung gestuurd. Ook gaven zij aan dat ik met TVReus mijn klacht verder af kon handelen. Na heel veel telefoontjes en e-mails verder met TVReus heb ik na 3 maanden nog steeds mijn geld niet terug!! Ze schuiven het steeds af op tussenpersonen en geven steeds een ander excuus op. Tot op heden moet ik er steeds achteraan zitten want zelf zijn ze te beroerd om contact op te nemen met hun klanten en duidelijk te communiceren. Erg slecht.
Ik adviseer daarom ook iedereen om hier je televisie niet te kopen!!
Om een review gevraagd terwijl het…
Om een review gevraagd terwijl het product nog niet geleverd is.. :)
We wachten af. Het zal wel druk zijn..
Aanrader
Televisie is snel verzonden. Bestellen ging zonder problemen. De prijs voor de televisie was de goedkoopste die ik kon vinden. aanrader!
Geleverd conform verwachting
Goede prijs, snelle levering
Ze komen hun afspraken na en zijn de…
Ze komen hun afspraken na en zijn de goedkoopste
Snel en goed
Snel en goed. Precies zoals geadverteerd. En de voordeligste ook nog.
Fijne winkel
Scherpe prijs, snelle levering. Duidelijke omschrijving op de website.
Prima shop, snelle levering en prima prijzen
Een koelkast besteld (jawel bij de TVReus) die eigenlijk nergens op voorraad was. Hier gaven ze aan dat deze de volgende dag geleverd kon worden en dat bleek ook nog eens zo te zijn.
Helemaal een meevaller was dat ie ook nog eens in de dagaanbieding bleek te zijn. Scheelde toch weer een paar 100 euro met de een-na-goedkoopste webshop.
Levering ging verder ook prima. Koelkast werd afgeleverd, oude werd meegenomen en alles met een glimlach. Ik zou hier dus zo weer bestellen
Gelukkige klant
Tv een dagje later aangekomen dan verwacht maar toch tevreden over de service! Ook de prijs viel super mee.
Super prijs en geheel volgens afspraak…
Super prijs en geheel volgens afspraak geregeld.
Zeer goeie prijs
Zeer goeie prijs, vergeleken met andere webshops. Snelle nette levering. Echt een dikke tv.
professioneel en klantvriendelijk
De “binnen 2 werkdagen geleverd” is…
De “binnen 2 werkdagen geleverd” is helaas een dikke week geworden. Wel netjes en duidelijk gecommuniceerd hoe en waarom. Verder alles gelopen zoals beloofd, inclusief uur van te boren bellen door de chauffeur voor levering, vrijdag 20.30 telefoontje en 21.30 stond hij voor de deur! 👍🏻
uitstekende afterservice: vervangende afstandbediening ontvangen
Alweer enige tijd geleden een The Frame 32” TV gekocht bij TV reus. Direct bij het aanzetten van de TV bleken er aan de randen lichte vlekken te zitten. Backlight bleeding. Voor TV reus geen enkel probleem en binnen een paar dagen een vervangende TV ontvangen. Keurige service! Maar dat ik nu pas een recensie schrijf is omdat ik nog een keer hulp had ingeroepen bij TV Reus. Vorige week ging de afstandsbediening kapot. Deed helemaal niks meer. Na mailcontact en wat foto’s gestuurd te hebben, vandaag kosteloos een nieuwe afstandsbediening ontvangen. Echt top service!