Samsung tv binnen 5 jaar defect. TV reus reageert niet op het claimen van de wettelijke garantie bepalingen. Ik vraag me af of ze nog bestaan.
Tv besteld en de volgende dag geleverd. Dat was echt top geregeld. Enige vervelende ervaring die ik had was het feit dat ik kon aangeven dat ik m’n oude tv gratis kon meegeven met de bezorging. Dit we... Toon meer
Werkelijk de goedkoopste in Nederland m.b.t. mijn aankoop Samsung Oled 55s95b. Even vreemd dat er alleen Engelse gebruiksaanwijzing bij zit en verder "onleesbare" talen, maar op internet bij Samsung... Toon meer
Na vastgesteld te hebben dat TVREUS de beste prijs en voorwaarden had voor onze gekozen TV . Deze besteld en zoals bevestigd werd hij de vlg dag door een vriendelijke chauffeur op het afgesproken... Toon meer
2414 Bijsterhuizen, 6604 LL, Wijchen, Nederland
- 085-0030530
- info@tvreus.nl
- www.tvreus.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wat zij afspreken komen zij ook na
Wat zij afspreken komen zij ook na. Levering de volgende dag netjes door post nl. Het enige nadeel is dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij zit.
Zeer interessante prijzen.
Zeer snelle levering , zoals beloofd.
Interessante prijs.
Zeer zeker de moeite waard.
Om eerst bij TV Reus te gaan shoppen
Prima en snelle service
Prima en snelle service!
TV maandag besteld, dinsdag volgens afspraak geleverd!
Superscherpe aanbiedingen bij TV reus
Bij TVreus vond ik een superscherpe aanbieding voor een hele mooie nieuw samsung QLed die ook nog eens voor 11 uur op maandag binnen was terwijl ik hem pas zondagmiddag besteld had. Helemaal top!
Snelle service
Als was goed, behalve verpakking, het verpakking was geopend en had twee grote scheuren.☹️
Goedkoop en netjes op tijd gekomen
LG tv 48 inch bij TVreus…
Wij hebben een LG tv gekocht bij de TVreus. Deze was daar het voordeligst. Het was makkelijk om te bestellen en te betalen. De levering was super snel, al de volgende dag door Postnl. De tv was heel goed verpakt.
Over de tv zijn wij zeer te spreken. Heel mooi beeld en geluid.
Prima tijdige levering
Prima tijdige levering. Televisie netjes verpakt en in huis afgeleverd. Keuze op site was helder en voordelig en informatie over bezorgstatus in orde
Op tijd geleverd na afspraak gekomen
Goedkoop, snel en superservice
Wauw, wat een goede service en dat voor de laagste prijs! Wist niet dat dit tegelijkertijd kon. Werd netjes gebeld door een super vriendelijke chauffeur met een schatting van de tijd wanneer hij voor de deur zou staan. Toen hij zag dat ik de tv niet alleen naar binnen kreeg bood hij gelijk aan om even mee te sjouwen, ondanks dat hij het razend druk had. Ja en dan de prijs. Ik heb het nergens anders goedkoper kunnen vinden en ik heb echt goed gezocht!
Goede service, zelfs op zondag
Ook op zondag werden onze vragen via de chat beantwoord. De informatie was duidelijk en de prijs was de laagste. Besteld en op maandagochtend stond hij voor de deur. Let wel, de bezorging is bezorging, geen installatie. TVreus had dat ook nergens beloofd, maar het is wel iets dat je jezelf moet beseffen als je bestelt. Geen verwijt dus, gewoon een 'heads-up".
Bij ons ging het om een grote Amerikaanse ijskast, dus dat heeft wel wat familie-effort gekost om hem op zijn plaats te krijgen. Met de handleiding online, lukte het prima om hem aan de gang te krijgen.
Onlangs een tv gekocht hij TV reus
Onlangs een tv gekocht hij TV reus.
Prima geregeld via internet en duidelijk de voordeligste keus.
Levering wordt vanuit TV reus geregeld.
Helaas op de afgesproken dag niet geleverd, maar werd keurig gebeld dat het een dag later werd.
Tot nu toe tevreden met de tv.
Zoals afgesproken gebeld en afgeleverd
Zoals afgesproken gebeld en afgeleverd. Mooi product voor goede prijs
Het is een heel prettig bedrijf,leuk…
Het is een heel prettig bedrijf,leuk personeel
goede uitleg,en leuke prijsen.
verder een perfecte bezorging.
Dit is de tweede TV die ik bij de tv reus koopt,
ben zeer tevreden over de afhandeling.
william blok
Ridderkerk
Super vlot bevestigd en in behandeling…
Super vlot bevestigd en in behandeling genomen. Bezorging ook keurig aangekondigd en netjes op de beloofde tijd bezorgd. Kortom: WERELDTENT!!
Prima service
Dag na bestellen geleverd en vooraf een belletje met het tijdstip van levering. Prijs een stuk gunstiger als in de winkel en een origineel product. Kortom: prima service!
Goede prijzen en snelle levering
Goede prijzen en snelle levering. Het uiteindelijke model tv dat ik heb ontvangen verschilt ietwat in de beschrijving op de website: op de website heb ik het model OLED55C25LB besteld maar ik heb de OLED55C22LB ontvangen. Het gaat om minimale verschillen dus is geen probleem.
Tevreden!
Tevreden!
Persoonlijke aanpak mbt levering en flexibiliteit gegarandeerd voor de leveringsdata.
Verder goed product!