Uitlaat besteld, komt binnen door gls lekker de doos kapot gemaakt. Uitlaat goede kwaliteit voor z'n prijs echter de helft van de bevestiging onderdelen natuurlijk weg. Denk ook verkeerd geraapt en m... Toon meer

De site is voor verbetering vatbaar, de eind stukken voor een uitlaat zijn wat lastig te vinden op de site Verder is alles best wel duidelijk. De delen die uk besteld heb zullen hopelijk wel pass... Toon meer

bestelling en verzending prima verlopen, product ook oke, pasvorm goed alleen wat luider geluid dan vorige uitlaat. Net geen 5 sterren, wegens de melding dat een deel van de levering later zou komen,... Toon meer

1. Automaterialenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Uitlaat-winkel is onderdeel van AP Onderdelen B.V. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van auto onderdelen aan zowel bedrijven als particulieren. Uitlaat-winkel.nl heeft voor elk merk een uitlaat op voorraad, of het nu een oude Volkswagen bus is of een nieuwe Mercedes, wij hebben voordempers, middendempers en einddempers voor elk merk op voorraad in ons ruime assortiment. Wij leveren zowel complete uitlaatsystemen; voorpijp, middenpijp en eindpijp, als ook losse uitlaatdelen zoals een sportvoordemper, sportmiddendemper, sporteinddemper, of normale voordemper, middendemper of einddemper. Wij van Uitlaat-winkel.nl zijn er zo van overtuigd dat wij de goedkoopste zijn van Nederland, dat we nu een laagste prijs garantie aanbieden. Kijk naar de voorwaarden op onze laagste prijs garantie pagina.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Jammer genoeg een slechte ervaring

Jammer genoeg een slechte ervaring. Product op zich was prima maar de belofte om tussen te komen in de plots veel hogere verzendkosten werd niet nagekomen. Veel beloftes maar daar is het bij gebleven, dit koste me bijna de extra kosten van een incassobureau. Mijn idee is, wees gewoon eerlijk, zeg waar het op slaat maar maak geen loze beloftes.

17 september 2021

De site is voor verbetering vatbaar

Verder is alles best wel duidelijk.
De delen die uk besteld heb zullen hopelijk wel passen, ik ben er nog niet aan toegekomen om te passen.
Het is wat lastig geweest met bestellen, omdat ik een andere motor in mijn voertuig heb geplaatst maar na telefonisch overleg met jullie helpdesk is het toch gelukt om de juiste uitlaat te verkrijgen

26 juni 2021

Drie werkdagen geleverd

Drie werkdagen geleverd. Goede prijs, nergens anders leverbaar. Voorpijp met katalysator voor Landrover Defender TD5. Gaten in de aansluitplaat naar de volgende pijp waren iets te krap geboord zodat er toch met wat moeite tot passing kon komen. Dit zou beter moeten kunnen. Verder gewoon door de keuring ermee!

22 juni 2021

Belabberde kwaliteit en service

Beloofde levertijd van een flexpijp was 2 tot 4 werkdagen, uiteindelijk ruim anderhalve week op moeten wachten. Afijn, kan gebeuren, behalve als het blijkt dat 1. Er een moer ontbreekt 2. Punten bij spruitstuk niet overeenkomen 3. De gehele pijp niet past en de stabilisator stang in de weg zit, ookal stond de auto en bouwjaar als geschikt op de site. Klantenservice is ook belabberd slecht. Bespaar je geld en moeite en koop hier nooit wat!

3 juni 2021

Erg slechte service, van kastje naar de muur

Erg slechte service, product was binnen 2-3 dagen leverbaar. Na een week gebeld, was het product niet op voorraad en moest extern besteld worden, fout van hen. Na 2 weken opnieuw gebeld zeggen ze dat het aan de vervoerder ligt dat het niet geleverd wordt. Nu maar afwachten. Klantenservice ook bijna niet bereikbaar, sta alleen maar in de wacht.

28 mei 2021

Hij zit er onder

Het materiaal wat gebruik is voor de uitlaat is prima alleen de pasvorm laat wat te wensen over. Na de uitlaat gemonteerd te hebben trok deze tegen het chassis aan waardoor deze ging rammelen, na wat aanpassingen hangt de uitlaat prima.

24 april 2021

HIER NOOIT BESTELLEN

HIER NOOIT BESTELLEN! Ik heb mijn kenteken ingevoerd en hier rolde een uitlaat uit die hiervoor paste. Na dat ik hem heb ontvangen, gelijk geprobeerd deze eronder te zetten. Ik heb mijn eigen uitlaat door midden moeten zagen, maar dan alsnog pastte de uitlaat niet. Ik heb deze teruggestuurd en na weken niks gehoord, kreeg ik ineens een mail dat de uitlaat weer op hun naam geschreven stond. In die mail stonden twee andere mailtjes, die ik nooit gehad heb en dus niet op heb gereageerd. Er zaten gebruikssporen op, logisch! ik heb die uitlaat er proberen op te zetten, maar zij hebben een ondeugdelijk product aangeboden. Nu ben ik dus 200 euro lichter en voor wat? Gebakken lucht.

25 maart 2021

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf

Hebben een catlysator besteld kwam pas na 3 weken
zijn ze een lasnaad vergeten te lassen dus 2 keer onder de auto weg opnieuw laten lassen voor extra geld krijgt geen compesatie niks bestel hier nooit meer

Heb ze nog gemaild der over met fotos totaal geen gehoor

22 maart 2021

Uitlaatonderdelen Mitsubishi Carisma

Middendemper en einddemper voor Mitsubishi Carisma besteld. Kwaliteit is goed en de prijs niet te hoog. Door grote drukte duurde de levering ietsje langer dan gedacht maar alles was toch binnen 1 week in huis.

6 maart 2021

prima

prima, reeds gemonteerd en de auto is goed gekeurd. Wat wil je nog meer.

2 maart 2021