Uitlaat Winkel Reviews

2.467
TrustScore 4 uit 5

4,0

Drie werkdagen geleverd. Goede prijs, nergens anders leverbaar. Voorpijp met katalysator voor Landrover Defender TD5. Gaten in de aansluitplaat naar de volgende pijp waren iets te krap geboord zodat e... Toon meer

De site is voor verbetering vatbaar, de eind stukken voor een uitlaat zijn wat lastig te vinden op de site Verder is alles best wel duidelijk. De delen die uk besteld heb zullen hopelijk wel pass... Toon meer

bestelling en verzending prima verlopen, product ook oke, pasvorm goed alleen wat luider geluid dan vorige uitlaat. Net geen 5 sterren, wegens de melding dat een deel van de levering later zou komen,... Toon meer

1. Automaterialenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Uitlaat-winkel is onderdeel van AP Onderdelen B.V. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van auto onderdelen aan zowel bedrijven als particulieren. Uitlaat-winkel.nl heeft voor elk merk een uitlaat op voorraad, of het nu een oude Volkswagen bus is of een nieuwe Mercedes, wij hebben voordempers, middendempers en einddempers voor elk merk op voorraad in ons ruime assortiment. Wij leveren zowel complete uitlaatsystemen; voorpijp, middenpijp en eindpijp, als ook losse uitlaatdelen zoals een sportvoordemper, sportmiddendemper, sporteinddemper, of normale voordemper, middendemper of einddemper. Wij van Uitlaat-winkel.nl zijn er zo van overtuigd dat wij de goedkoopste zijn van Nederland, dat we nu een laagste prijs garantie aanbieden. Kijk naar de voorwaarden op onze laagste prijs garantie pagina.

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Alle reviews

(2.467)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen! Omdat het niet helemaal zeker was welk uitlaatsysteem er onder mijn auto moest hebben ze contact met mij gezocht om te zorgen dat het juiste systeem onder de auto zou komen! Goede service en snelle levertijd!

15 december 2020

Zeer klantonvriendelijke winkel

Zeer klantonvriendelijke winkel. Prijs is het lokkertje. Staat op de website product op voorraad maar blijkt bij een toeleverancier niet op voorraad te zijn. Ze sturen mij een levertijd van de koerier dat producten tussen 8-18 wordt geleverd. Koerier is er om 18.30 nog niet, blijkt er helemaal geen levering te zijn. Van Uitlaatwinkel hoor je niks. Als je later belt beloven ze weer een leverdatum. Als je op die dag belt dan blijkt het product zelfs nog niet een op voorraad te zijn.
Wat een aanfluiting. En maar beloven.

7 oktober 2020

Uitlaat besteld, mist delen

Uitlaat besteld, komt binnen door gls lekker de doos kapot gemaakt. Uitlaat goede kwaliteit voor z'n prijs echter de helft van de bevestiging onderdelen natuurlijk weg. Denk ook verkeerd geraapt en mee gezonden. Kan ook nog bij gls liggen want ze vermoorden dozen. Maar foto's gestuurd naar sales, na weer te hebben gebeld worden de ontbrekende delen met uitleg als nog toegezonden, feit is wel ik moet minimaal een dag langer wachten met monteren, leuk als je dezelfde dag nog een apk op de auto hebt staan.
Beetje rommelig geheel, zal wel aan de prijs liggen.

9 september 2020

Nette en snelle verzending

Nette en snelle verzending. Let bij het bestellen wel op de omschrijving, het kan maar zo dat de middenpijp door midden wordt gezaagd waarschijnlijk omdat het dan in een kleinere doos past.

2 september 2020

Bijna net zo goed als origineel voor een fractie van de prijs

Prima uitlaatdemper gekocht voor weinig geld.
Demper week beetje af van originele design, moest tussenpijp beetje aanpassen om het solide en gasdicht te krijgen maar het resultaat is geweldig, zeker voor het geld.
Geluid is ook goed, ik had een veel goedkoper, blikkerig geluid verwacht en ben aangenaam verrast dat het gewoon normaal klinkt.

27 augustus 2020

Onderdeel voor uitlaat gekocht

Onderdeel voor uitlaat gekocht. Helaas niet geleverd. Communicatie via e-mail duurt erg lang. Heb uiteindelijk de bestelling gecanceld. Medewerker heeft de koop ontbonden en het bedrag is netjes teruggestort.

2 augustus 2020

Slechte communicatie en zeer moeilijk in retournering

Uitlaat kon niet geretourneerd worden. De ene uitlaat kon ik niet annuleren en de ander uitlaat was niet compleet. Wanneer ik de uitlaten wilde retourneren werd er leuk verteld dat het retourneren mijn probleem is en de kosten voor mezelf waren.

Bestelling nummer #200038581
Bestelling nummer 2 =#200038587

13 juni 2020

Beste,

Wat is uw ordernummer zodat wij kunnen kijken wat er aan de hand is.

3,5 week een uitlaat gekocht, foutief geleverd en geen reactie meer???

3,5 week een uitlaat gekocht voor een 2006 Seat Altea, via het kenteken en deze was volgens mijn genomen foto van de uitlaat goed.
Binnen een uur een mail dat het niet de juiste was, er zou een ander onder zitten, deze koste natuurlijk meer.

Ik hen Uitlaatwinkel hierop gebeld,Ik kreeg zowaar telefonisch contact, waarop mij werd verteld dat ik het fout had en er geen garantie was als ik deze zou bestellen dus maar naar hun geluisterd en de door hun aanbevolen uitlaat besteld.

Dit duurde echter twee weken voordat deze kwam!!!
Ik hen in de tussentijd gemaild en gebeld, echter geen reactie.

Toen ik de uitlaat eindelijk kreeg bleek deze dus niet te passen!!!

Er is nu met geen mogelijkheid contact te krijgen niet per mail en niet per telefoon en heb dus nog geen reactie terug.

Ik wil graag per direct een vervangende uitlaat en anders mijn geld terug!!

10 juni 2020

Beste,

Wat vervelend om te horen dat dit zo is gelopen, Heeft u uw ordernummer voor ons zodat we kunnen kijken naar een oplossing.

Niet goed GEEN GELD TERUG

Wat een bedrijf je besteld een kat die niet goed werkt en dan komen de mails dat het wel goed is ligt aan de auto heeft een E certificaat dus moet goed zijn.
Hier niks kopen waardeloos bedrijf.
Bedrijf niet te bereiken met klachten zowel telefonisch als via live chat.
Bezind eer ge begint bij kopen via uitlaat-winkel.nl

8 juni 2020

Hallo,

Wat is uw ordernummer zodat wij kunnen kijken wat er aan de hand is.

De levertijd was erg lang en het bleef…

De levertijd was erg lang en het bleef lang stil op mijn vragen naar de voortgang . De uitijndeijke afhandeling ging weer perfect hiervoor mijn dank levering en verzending was goed verzorgd

6 juni 2020

Zelf een ster is te veel

Zelf een ster is te veel
Heb uitlaat besteld, niet in voorraad. Bestelling geannuleerd met drie mails. Geen reactie. Wacht nog steeds op mijn geld. Wil klacht indienen bij FRAUDE HELPDESK. Vraag me af als ze mij zullen helpen.
Heb mijn geld na weken teruggekregen. Ik had verwacht dat ze zouden reageren met het geld wordt binnen een bepaalde tijd teruggestort. Had neg reactie voorkomen worden. Krijgen alsnog 3 sterren ipv 1

4 juni 2020

Hallo,

Wat is uw bestelnummer zodat wij kunnen kijken of dit al is opgelost.