Drie werkdagen geleverd. Goede prijs, nergens anders leverbaar. Voorpijp met katalysator voor Landrover Defender TD5. Gaten in de aansluitplaat naar de volgende pijp waren iets te krap geboord zodat e... Toon meer
Uitlaat besteld, komt binnen door gls lekker de doos kapot gemaakt. Uitlaat goede kwaliteit voor z'n prijs echter de helft van de bevestiging onderdelen natuurlijk weg. Denk ook verkeerd geraapt en m... Toon meer
De site is voor verbetering vatbaar, de eind stukken voor een uitlaat zijn wat lastig te vinden op de site Verder is alles best wel duidelijk. De delen die uk besteld heb zullen hopelijk wel pass... Toon meer
bestelling en verzending prima verlopen, product ook oke, pasvorm goed alleen wat luider geluid dan vorige uitlaat. Net geen 5 sterren, wegens de melding dat een deel van de levering later zou komen,... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Uitlaat-winkel is onderdeel van AP Onderdelen B.V. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van auto onderdelen aan zowel bedrijven als particulieren. Uitlaat-winkel.nl heeft voor elk merk een uitlaat op voorraad, of het nu een oude Volkswagen bus is of een nieuwe Mercedes, wij hebben voordempers, middendempers en einddempers voor elk merk op voorraad in ons ruime assortiment. Wij leveren zowel complete uitlaatsystemen; voorpijp, middenpijp en eindpijp, als ook losse uitlaatdelen zoals een sportvoordemper, sportmiddendemper, sporteinddemper, of normale voordemper, middendemper of einddemper. Wij van Uitlaat-winkel.nl zijn er zo van overtuigd dat wij de goedkoopste zijn van Nederland, dat we nu een laagste prijs garantie aanbieden. Kijk naar de voorwaarden op onze laagste prijs garantie pagina.
James Wattstraat 9B, 6902PR, Zevenaar, Nederland
- 085-4018222
- sales@uitlaat-winkel.nl
- www.uitlaat-winkel.nl
Bedriegers
Bedriegers.
Ik heb een middendemper besteld op basis van kenteken voor mijn auto. Na betaling per I-deal krijgen we een bericht dat de geselecteerde demper niet passend is voor mijn voertuig.
Voor "15:00 morgen in huis” wacht al 10 dagen.
Niemand kan zeggen waneer krig ik mijn pakket. Op telefoon zeggen ze altijd "morgen" of "volgende week".
In de tussentijd is mijn APK verlopen.
polo uitlaat
verwachte levertijd klopte.
uitlaat kwam netjes aan
goede pasvorm.
snelle levering en goed advies via…
snelle levering en goed advies via webwinkel door kenteken in vullen
ontvangen bestelling was niet compleet
ontvangen bestelling was niet compleet. middelste gedeelte v/d uitlaatpijp paste helemaal niet. schroefjes zakken 2x besteld maar slechts 1 zakje ontvangen. telefonisch contact is een ramp. na meer dan 30 minuten wachten klacht niet serieus genomen. daarom bestel ik nooit meer iets bij jullie.
Alles past uitstekend
Snel besteld met een goede prijs en ook nog snel geleverd
Top goed voor elkaar
Snel een nieuwe uitlaat.
Snel, duidelijk, goedkoop, en erg goede service
Rob Haver herenmodezaak in
Rob Haver herenmodezaak .Prima winkel,mijn man koopt er al jaren.Goede service.En ik raad het iedereen aan om daar is te gaan kijken.Ze hebben er ook schoenen Je word er goed geholpen en ze zijn er klantvriendelijk Als je een klacht zou hebben,en dat gebeurt niet vaak.Doen ze er ook iets aan En ze hebben nog een coupese die de kleding korte maakt.Ze zijn ook open op koopavond tot negen uur..
Erg tevreden
Erg tevreden. Ok telefonisch contact gehad ben goed geholpen!!! 👍
Prima
Prima. Snel geleverd. Uitlaat is al gemonteerd. Heel tevreden.
Goed kwaliteit en snelle levering.
Goed kwaliteit en snelle levering. Daarnaast zeer betaalbaar.

Antwoord van Uitlaat Winkel
Zoals afgesproken volgende dag…
Zoals afgesproken volgende dag afgeleverd. Top service

Snel en goed!
Ondanks dat het plaatsen van de uitlaat één grote ellende was. 5 sterren voor de uitlaat winkel. Super snel geleverd. En goede kwaliteit. Heb een middendemper en voorpijp besteld voor de corsa c. Helaas paste mn einddemper niet en zijn er bouten geknapt. Maar dat staat los van de bestelling.

Antwoord van Uitlaat Winkel
Goede service. .Op tijd geleverd. .alleen jammer dat bij montage spullen geen uitlaat pakking zat..Als met al gewook goed

54 jaar monteur
Ik ben 54 jaar monteur , bestel het juiste onderdeel waarvan zelfs code gelijk is en verwacht dus dat dit onderdeel verwekt word. Maar nee kreeg n mail of er even 50 euro bij betaald kan worden voor het juiste onderdeel. ik boos natuurlijk na 30 minuten in de wacht, ( een klantenservice belt de klant , niet andersom )en werd in het gelijk besteld na mijn uitleg , hoop nu dat het bestelde onderdeel op tijd komt en vind dit echt onbehouwen gedrag.

Antwoord van Uitlaat Winkel
mijn bestelling klopte niet.
mijn bestelling klopte niet.
ik heb een e-mail gestuurd, maar ik heb nog steeds niet beantwoord hoe ik het terug kan geven, want de probleem van mijn auto zonder uitlaat opgelost.