Ik heb een top besteld en betaald, maar nooit ontvangen of mijn geld teruggestort gekregen, na herhaaldelijk contact gezocht te hebben. Er werd niet gereageerd.
Helemaal tevreden over jullie vriendelijke service, ik kon mijn pakketje gemakkelijk opvolgen. De broek(kali) past me als gegoten, de kleuren zijn zelfs nog mooier dan op de foto.🤩 Helemaal verrast d... Toon meer
Geweldige onderneming, mensen die zich vol passie inzetten voor een meer duurzame kledingindustrie. Met mooie producten, fijne stof, ik was echt blij verrast. Ik heb nu twee producten in huis van Uma... Toon meer
Prachtige stoffen en originele ontwerpen. Helaas was voor mij de maattabel niet duidelijk. De vrouwen van Uma Nomand hebben mij toen erg goed geholpen om vervangende items te vinden die wel passen. Fe... Toon meer
UMA NOMAD is a sustainable fashion clothing brand with unique clothing made from eco-friendly recycled fabrics and a ZERO waste policy. Colourful, plus-size, festival clothing, fantasy clothing, and alternative fashion in hippie and boho style. Beautiful summer dresses, jumpsuits, skirts, trousers, tops and much more handmade from vintage materials that we collect ourselves by hand and heart. UMA NOMAD is a small business run by women who would like to be part of a positive change in the fashion industry, keeping the environmental and social impact of their work in the foreground of their minds, whilst making beautiful clothing for beautiful people in all shapes and sizes, from XS to XXXL.
Oude Schoolstraat 16, 5257NA, Hedikhuizen, Nederland
- info@umanomad.com
- www.umanomad.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Niet bestellen!
Super mooi!
Ik hou van de ontwerpen en stoffen
Ik hou van de ontwerpen en stoffen. De verpakking is mooi en de verzending snel.
Prachtig verpakte kimono s!!!
Ik moest ivm drukte iets langer wachten maar weer zo prachtig mijn 2 nieuwe zijde kimono s en zo mooi verpakt! Heel erg blij mee!!!!
Kwaliteit NOMAD sokken slecht
Kocht NOMAD sokken bij Albert Hein. Na 1 keer dragen zat er al een gat bij de enkel. Kwaliteit is snel gedaald van dit merk.
Volgens NOMAD verkopen zij geen sokken of andere artikelen via AH.
Dit is niet waar hierbij ik heb een foto van nomadsokken met AH logo erop maar ka deze hier niet plaatsen, jammer genoeg!

Antwoord van UMA NOMAD
Altijd goed in orde.
Altijd goed in orde.
Mooie kleding voor een aanvaardbare prijs.
Zeer vriendelijke communicatie
Zeer vriendelijke communicatie, vlotte levering, prachtig product!
Altijd fijn contact
De opmerkingen bij mijn bestelling wordt altijd goed gelezen. Verpakking is altijd keurig verzorgd. Als er iets is, nemen ze netjes contact op en wordt het opgelost. Super!
Prachtige kleding
Prachtige kleding, helaas véél te smal voor mij bij mijn schouders en een te krappe arm opening 🤷🏼♀️
Maar gelukkig ik kon mijn dochter er blij mee maken 😊
Uma Numad is mijn ALLES!
Heerlijke kleding, prachtige sieraden en heel mooie gordijnen!
Heerlijke en eerlijke kleding die ik…
Heerlijke en eerlijke kleding die ik met veel plezier draag en waarin ik mij goed en mooi voel.
Prachtige broek
Prachtige broek, zo’n mooi en vrouwelijk model! Fijne en snelle service!