Kapotte leveringen door slecht verpakken.
2 toren ventilatoren bestel. Bij aankomst zijn beide productie kapot. Slecht verpakt. Had voorkomen kunnen worden.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
2 dekbedovertrekken gekocht (Standard en Union). Hoera, je bestelling is goed bij ons binnengekomen. Daarna niks reactie meer na een drietal e-mails geschreven te hebben. Vuile smerige oplichters zijn het.
Slechte ervaring. Elektrische fiets gekocht en snel geleverd, maar binnen twee maanden was de accu defect. Volgens de voorwaarden zou er garantie zijn, maar de klantenservice is onbereikbaar en reageert niet op e-mails. Popal zelf geeft aan dat deze verkoper bij hen niet bekend is. Koop hier niets!
Aankoop gedaan van 2 lataarns aangeboden in de webshop. Na betaling geen bevestiging ontvangen. Gemaild, maar geen reactie. Gebeld maar wordt niet opgenomen. Dus ben ik mooi in de aap gelogeerd!
Gebeld voor een onderdeel voor nijn Starshaper (trainingsapparaat) Krijg vreselijke muziek te horen, maar er wordt niet opgenomen Twee keer gebeld van resp. 10 en 18 minuten.
Mail wordt ook niet op gereageerd. Ze verkopen het merk
Bij dit bedrijf in Heerlen, online een fiets gekocht .
Alles netjes verpakt en nette staat ontvangen.
Binnen de afgesproken tijd en datum.
Vraag via email over pedaal ook snel antwoord op terug ontvangen.
Graag tot een volgende keer weer.
🙂🙂👍👍👋👋
Zeer ontevreden. Fiets is toegekomen met verschillende krassen en kapotte delen, maar bon, hij stond aan de helft van de prijs dus dat was dan ook de reden dacht ik. Dit vermeld op hun fb pagina dat ze dat ook mochten vernoemen bij de verkoop dat het een fiets met mankementen was en plots krijg ik een reactie van de winkel om foto’s van fiets en verpakking door te sturen zodat ze dit kunnen onderzoeken bij de leverancier want de fiets was in perfecte staat verpakt en verzonden.. nu enkele maanden later, nog eens een mailtje gestuurd of er al wat meer geweten is (zonder reactie) nog steeds niks gehoord.
Dus neen daar zien ze mij niet meer terug.
Zeer goede service! Elektrische fiets besteld en 2 dagen later thuis al aangekomen. Kwaliteit was ook goed. Zeer tevreden met mijn aankoop en ga zeker bij hun nog een fiets bestellen voor mijn kinderen!