De bestelde werkbroek werd snel verstuurd. Voldeed exact zoals beschreven in de omschrijving. Helaas viel de broek kleiner uit in vergelijking met mijn andere werkbroeken van een ander merk. Ruiling w... Toon meer
Kwaliteitsvolle werkkleding. Ik had eerder al lange werkbroeken van Jobman gekocht en vind deze zeer praktisch. Ruim voldoende zakken ensterk materiaal. Daarom dat ik besloot voor de zomer nog enkele... Toon meer
Ik bestel regelmatig bij Unishore. De ervaringen zijn altijd goed en de klantenservice is heel attent! Ze hebben een ruim assortiment en regelmatig aanbiedingen. Ik koop er als zeiler voornamelijk H... Toon meer
Tevreden over de aankoop. Positief is ook de keuze voor een pick-up point. Echter liep de levering vertraging op, omdat de aanvulling op mijn huisnummer, namelijk een 1 voor één hoog (officieel he... Toon meer
Dé specialist in bedrijfskleding, werkkleding, werkschoenen, PBM's en werktassen sinds 1985 ✔️ De beste merken ✔️ Borduren en bedrukken mogelijk ✔️ Klantbeoordeling: 9,3!
Handelsweg 6, 1785 AE, Den Helder, Nederland
- 0223661300
- marketing@unishoreworkwear.com
- www.unishorebedrijfskleding.nl
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle bezorging en telefonisch goed…
Snelle bezorging en telefonisch goed bereikbaar.
Goede bezorging en verpakking
Makkelijk en snel
Website makkelijk in gebruik voor bedrukken van kleding. Snelle vervolg actie en correcte check van drukwerk. Binnen een week de kleding correct bedrukt binnen.
Snelle levering, goede kwaliteit
Snelle levering ondanks dat artikelen bij de leverancier besteld moesten worden. Goed op de hoogte gehouden van de voorgang van de bestelling, ook toen PostNL vertraging had.
Producten beter dan verwacht. Ik bestel hier vaker.
HH hoodie…
het geleverde produkt en folderaanbieding kwamen niet overeen.
Prijs van zelfde produkt binnen een week verschillend.
Jammer dat in het weekend geen kontakt per telefoon mogelijk is.
Bestel site werkte niet optimaal
Goede, snelle levering
Prima snelle levering, vandaag besteld is morgen in huis.
nergens iets op aan te merken
Toen het regenpak(oliepak) van helly…
Toen het regenpak(oliepak) van helly hansen door mij werd ontvangen bleek dat het materiaal erg dun was en de broek scheef in elkaar gelast was, de jas was een twee maten kleiner. Het was van Chinese makelei dus of het daardoor komt weet ik niet.ik heb het met deze klachten retour gezonden en kreeg het aankoopbedrag na een week op mijn rekening teruggestort.
De retourkosten van ruim 7 euro moest ik zelf betalen.
Voor mij geen online aankopen meer ik ga wel naar een fysieke winkel.
Je denkt een kwaliteit merk te kopen maar krijgt Chinese troep.
Het geleverde voldeed aan de…
Het geleverde voldeed aan de beschrijving
Snelle levering, prima verpakt, zeer tevreden over de geleverde werkschoenen.
Prima meegedacht en snelle en correcte…
Prima meegedacht en snelle en correcte levering.
Zeer prettige en meedenkende…
Zeer prettige en meedenkende leverancier. Enorm prettig om tijdens het proces op de hoogte te worden gehouden over het borduur en print werk op de kleding.
Prima spullen, goede service!
Prima spullen, mooie aanbieding, goede service en fijne mensen.
Wordt snel gereageerd op e-mail en…
Wordt snel gereageerd op e-mail en telefonisch contact, en snelle levering.
Misschien een verbeter puntje embleems een voorkant zaten niet geheel recht en van de pakken onderling niet precies op de zelfde plek.
Zeer klant onvriendelijk management !
Zeer klant onvriendelijk management !
Jaren lang klant geweest, goochelen met retouren en facturatie en dan geeft een "directeur" aan dat ze je liever kwijt dan rijk zijn, schandalig en nooit meer !!!
Top deal en levering!
Wij hebben snel geleverd gekregen wat wij hadden besteld en de bestelling voldeed aan de verwachting.
De kwaliteit van de goederen is steeds…
De kwaliteit van de goederen is steeds heel goed en de borduring is ook prima.
De leveringstermijn was dit keer wel langer dan vorige keer.
ruim op tijd verzonde
Snelle en correcte levering.