Bedrijfsgegevens

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Modetøj på nettet. Gratis fragt og nem retur. 1-2 dages levering.

1,0

3 sterren
2 sterren
1 ster

Elendig service

Elendig service , det afsendes fra Kina og det tager en evighed hvis varen da nogensinde ankommer. Har desværre først efterfølgende læst anmeldelserne så det var nok penge ud af vinduet! De svarer heller ikke på henvendelser.

20 juli 2022

Penge ud af vinduet

Jeg køber ofte online, og benytter mig af Trustpilot, dog glemte jeg det denne ene gang, hvilket jeg aldrig gør igen. Der var lang leveringstid, før jeg fik to produkter med flere måneders mellemrum. Derudover var kvaliteten skuffende.
Fede designs, men lever ikke op til ens forventninger.
Så held og lykke til folk fremover. Det er penge ud af vinduet.

22 mei 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

svare ikke og langsom afsendelse.

typisk sådan nogle hjemmesider, skriver alt muligt positivet og alt er bare så godt der inden, men man skal vente flere uge på varen som alligevel bliver taget i tolden, så man skal betale endnu mere, så hvis man prøver at skrive til dem, så svare de aldrig.
et godt råd, lav være med at bestille noget derfra, kan kun fra råde det.

17 maart 2017
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis jeg kunne give 0 stjerner...

Det er det værste køb jeg nogensinde har foretaget mig. Jeg burde næsten takke dem for at lære mig, at når man handler på nettet skal man tjekke den virksomhed ud man køber hos. Leveringer tager over en måned, servicen er elendig og vanvittig langsom. Produktet er INTET som det man ser på hjemmesiden, så når jeg selvfølgelig vil have min reklamationsret, tager de en evighed om at svare, og prøver at hustle mig med beløbet. Så tak til dem for en god lærestreg (:

4 februari 2017

Værste køb nogensinde

Køb aldrig noget fra denne hjemmeside! Alt deres tøj ser super fedt ud på deres hjemmeside, men for det første er det minimum en måned om at nå frem. Derudover bestilte jeg en sort sweatshirt med bjerge på, og modtog en lyselilla tynd bluse i forfærdelig kvalitet og langt fra det motiv, som blev vist på nettet. Når man så brokker sig går der 100 år før man får et svar tilbage...

14 januari 2017

DÅRLIG SERVICE

Jeg har nu handlet hos jer for første gang og når jeg skriver en mail til jer modtager man et spydigt svar retur.

Jeg bestilte dette med garanti på at der max gik 14 dage før man have modtaget det, men nu sidder jeg 15 dage senere UDEN vare eller oplysninger om dette.
de svare heller ikke på når man skriver en mail til dem om at man er utilfreds.!

15 juli 2016

Tyveri

Tirsdag den 5 juli 2016 er der blevet foretaget et køb på Urbanclothing.dk som jeg ikke har foretaget eller givet lov til. Jeg anser derfor dette som et tyveri. Jeg kan kun sige at jeg ikke er overrasket over at de forskellige anmeldelser på dette site er meget negative. Jeg ser frem til at i erstatter det fulde beløb. Jeg har netop skrevet en besked til jeres FB side da i ikke har noget direkte kontakt info på jeres hjemmeside.

her er hvad jeg har fundet på jeres domæne:

Administrator
Country: DK
Phone: +45 26583336

7 juli 2016

Hvor er mine varer?

D. 2 marts modtager jeg en ordrebekræftelse om at min levering er på vej. Jeg har endnu ikke modtaget noget. Har forsøgt at skrive en mail på deres hjemmeside og har skrevet til dem på Facebook. Intet svar... Kun noget af beløbet er trukket, så jeg tænkte noget var i restordre og har derfor været tålmodig og ventet på mine varer.
Er i ikke søde og give noget respons tilbage, hvor mine varer bliver af?

19 maart 2015

Kundeservice eksistere ikke på UC

Købte et par Nike Sneakers til min søn i julegave 2014. Efter brug i under 1 md. begyndte gummisålen at slippe i overgangen til overdelen. Noget der ofte kan ske på den type sko. Jeg sender billeder (hvilket jeg kan dokumentere) men venter 9 dage hvor jeg ikke hører nogen fra Urban Clothing. Jeg rykker for svar og de har åbenbart ikke modtaget billederne. Min søn går stadig i skoene da de er brugbare, hvilket jeg også oplyser UC om. De afviser reklamationen da man ifølge dem ikke må bruge er produkt man har reklameret over (havde de nu vendt tilbage hurtigere en 9 dage var situationen nok en anden) UC sammenligner reklamationen med en bil!!!!!!! Sko/bil. Det er sgu ikke det samme om man kører videre med en ødelagt gearkasse eller lign.
Kan desværre ikke give nul stjerner så den ene får de for at produktet var billigt. Men husk. Køber man billigt så er chancen stor for at servicen er ikke eksisterende. Har haft lign. Sag med Zalando for et års tid siden, hvor skoen var over et halvt år gammel. De byttede uden spørgsmål. Se det er service Urban Clothing ikke kender til.

28 januari 2015
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En uge til at får halv af min bestiling :)

Kære Urban Clothing
I fredags bestilte jeg nogle produkter på jeres hjemmeside og fik en bekræftelsesmail på min ordre. Ordrenummeret er `````````
Jeg har dog lige været inde på min profil og der står at jeg ingen bestillinger har.
Hvordan kan det være? Jeg har jo fået en bekræftelse pr mail for min bestilling?!
Hvronår får jeg min traking nummer?
Jeg ser frem til at høre fra jer.
Mvh
Tomica Vrbat

Hej Tomica
Du har en bestilling liggende. Dog er den ene vare i restordre, og den burde komme hjem idag så vi kan afsende begge dine varer i dag:-)
MVH UB

Kære Urban Clothing
Jeg har idag modtaget jeres mail, hvor I skriver at min første vare er blevet sendt afsted.
Jeg har dog bestilt to varer. Jeg vil gerne vide om jeg kun får denne vare og om I har annulleret min anden bestilling?
I har også fratrukket DKK 367,- fra min konto, men den ene vare jeg har bestilt kostede kun DKK 349,-. Jeg formoder derfor at I har taget betaling for portoen. Vil I også tage betaling for portoen, hvis I sender mig den anden vare?
Jeg ser frem til at høre fra jer snarest.
Mvh
Tomica Vrbat

Hej Tomica
Grunden til vi kun har sendt dig den en vare er fordi vi antog at vi ikke kunne levere den anden vare. Jeg får senere en mail fra en anden virksomhed som skriver at Knowledge Cotton har leveret vores pakke til dem (med din bestilte jakke i) ved en fejl. GLS har lovet at leverer pakken med jakken til os imorgen hvor vi så kan leverer den til dig efterfølgende, hvis du stadig har interesse i den selvfølgelig. Det kræver dog at du bestiller jakken på ny. Vi sender fragtfrit selvfølgelig (fratrækker fragten efter bestilling). Selvom du vælger kun at beholde poloen så skal du selvfølgelig ikke betale fragt, da det er vores fejl. MVH UB

Kære Urban Clothing
Tak for jeres hurtig svar.
Jeg har ikke mere interesse i den Jakke. Ja vælger kun at beholde poloen.
Vh Tomica :)

28 oktober 2014
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tilfreds, men..

Jeg har handlet hos Urbanclothing før, og der sendte jeg nogle bukser tilbage, som jeg ikke var tilfreds med, fordi der ikke var en størrelsesguide. Har nu købt solbriller hos Urbanclothing, men desværre for dem (og for mig) så købte jeg ikke mere, fordi I ikke har en ordenlig størrelsesguide. Jeg har set på jeres hjemmeside når man køber bukser, at i har angivet forskellige str. som mærkerne bruger, hvilket også er fint, men så må i lave en størrelsesguide, hvor i skriver alle de forskellige størrelser, eller vælge én måde at skrive størrelser på.
Samtidig så er det irriterende at man kun kan se ét mærke af gangen, eller alle mærker, samt at man ikke kan vælge flere typer bukser (Jeans, chinos etc.) og flere størrelser på én gang.

25 oktober 2014
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tror lige jeg finder en anden netbutik med lidt højere service niveau

Bestilte to par sko onsdag og sendte torsdag en mail, om jeg kunne nå at have skoene til weekenden. Svaret lød således:

"Nej det kan ikke nåes overhovedet da der er 2-3 ugers levering på Adidas sko. Vil du anullere ?"

Der var intet navn på afsender af ovenstående svar og ingen med-venlig-hilsen eller lignende afslutning. Kundeservicen kan nok blive et par klasser bedre, hvis de altså gider...

På hjemmesiden står der 1-2 dages levering. Hvis leveringen ikke kan holdes, kunne de i det mindste have reageret hurtigt og givet besked om dette. Ordren blev annulleret.

18 september 2014

Utrolig dårlig service

Jeg købte nogle varer tidligere denne måned inde fra siden, eftersom der var udsalg og rigtig gode priser. Mærkeligt nok modtog jeg aldrig nogen bekræftelsesmail, som der stod, jeg ville gøre. Jeg skrev for at gøre opmærksom på dette, men fik aldrig noget svar. Pakken kom dog, som den skulle. Næste problem var så, at der manglede en kjole i pakken. På den medfølgenede vareseddel, stod der blot et minus ved den vare, men der var ingen yderligere forklaring. Nogle dage senere blev der sat et beløb ind på min konto fra Urbanclothing, som man må gå ud fra er for kjolen, men det var ikke det korrekte beløb (der manglede nogle penge).
Ydermere havde jeg købt en neglelak, der godt nok er det værste, jeg nogensinde har modtaget. Halvdelen af indholdet manglede, og den halvdel der var tilbage, var så tyk, at man skulle tro, lakken var flere år gammel.
Jeg har prøvet at skrive til Urbanclothing for at få de resterende penge for kjolen og pengene for den ubrugelige neglelak tilbage, men jeg har intet hørt overhovedet. Jeg er dybt skuffet, og synes det er voldsomt dårlig service. Jeg tvivler i hvert fald stærk på, at jeg har lyst til at handle der igen, selvom jeg ikke tidligere har oplevet problemer.

15 maart 2014
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hurtig levering, men dårlig vejledning i størrelse, så derfor forkert køb af størrelse

Jeg har købt et par levis-new-slight-curve-classic-skinny i str. W28 L32, da det er den størrelse jeg oftest bruger. Jeg bruger også nogle gange str. 29, men på hjemmesiden står der, at man skal købe den størrelse, som man oftest bruger i bukser. Jeg prøvede bukserne inden jeg købre dem, da de havde de samme bukser i en Levis butik. De passede perfekt, så derfor bestilte jeg dem i str. 28. Da jeg så modtager og prøver mine nye flotte bukser, så er de for store, og jeg skulle helt sikkert have købt en str. 27. En str. 27 har de ikke længere på hjemmesiden, og desuden er prisen steget igen, så nu står jeg med et par bukser i str. 28 der er alt for store. Jeg går ud fra at grunden, er fordi det er stretch, men dette er vigtigt at informere om, så man ikke kommer til at købe bukser der er alt for store. Er så ærgerlig over at jeg ikke kan passe mine nye lækre bukser, og at jeg nu er brændt inde med dem i en forkert størrelse :-(

9 maart 2014
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Øv - hurtig levering, men ViaBill gør, at jeg aldrig handler hos Jer igen!

* Det hele løste sig, og ViaBill tilbagebetalte rykkergebyret :)

Jeg shopper UTROLIG meget på nettet. Derfor kan jeg godt lide at bestille tøjet på 'faktura', så jeg kan prøve det på uden at betale først. Dette har altid virket for mig. Både på Zalando, Nelly, Brandos, Bootz osv. Da jeg i starten af oktober fandt en flot jakke på urbanclothing.dk "købte" jeg den med faktua. Jakken var fin, og jeg valgte at beholde den. (Den kostede 300,-) Desuden var leveringen ualmindeligt hurtig.

For nogle dage siden modtager jeg en rykker fra ViaBill, om at jeg ikke har betalt min regning, og at der er pålagt rykkergebyr, og at hvis den ikke er betalt inden 10 dage, bliver den sendt videre til inkasso. Jeg skriver selvfølgelig straks til dem, at jeg selvfølgelig betaler regningen med det samme, og at jeg aldrig har modtaget den originale regning, så derfor ikke synes det er fair, at jeg skal betale rykkergebyr (varen kostede som sagt 300 kr.) på 100 kr. De nægter at slette det.

Jeg er typen, der altid betaler mine regninger til tiden. Og jeg har ALDRIG oplevet problemer i forhold til at handle med Klarna, som også tilbyder samme service. Jeg vil virkelig opfordre alle virksomheder til at benytte Klarna i stedet. De er langt mere troværdige!

Regningen betales selvfølgelig inden de 10 dage, da jeg ikke skal nyde noget af at blive meldt til Inkasso!

Et godt råd - skift til Klarna, det fungerer 1000 gange bedre!

25 oktober 2013
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.