Urbanclothing Reviews

TrustScore 1 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg køber ofte online, og benytter mig af Trustpilot, dog glemte jeg det denne ene gang, hvilket jeg aldrig gør igen. Der var lang leveringstid, før jeg fik to produkter med flere måneders mellemrum... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tirsdag den 5 juli 2016 er der blevet foretaget et køb på Urbanclothing.dk som jeg ikke har foretaget eller givet lov til. Jeg anser derfor dette som et tyveri. Jeg kan kun sige at jeg ikke... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

typisk sådan nogle hjemmesider, skriver alt muligt positivet og alt er bare så godt der inden, men man skal vente flere uge på varen som alligevel bliver taget i tolden, så man skal betale endnu mere... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Modetøj på nettet. Gratis fragt og nem retur. 1-2 dages levering.

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nemt, billigt og velfungerende!

Jeg har handlet på Urbanclothing.dk en del gange efterhånden. Hver gang har det været med stor succes. Der er et stort udvalg af mærker til overkommelige priser. Efter at have afgivet en ordre, går der ikke mange dage, før varerne er ankommet. Jeg giver 4 ud af 5 stjerne. Hvis Urbanclothing.dk skal have 5 ud af 5 stjerner, så skal de - efter min mening - indføre gratis returnering. De fleste online tøj-shops har efterhånden indført denne service og som et led i at følge med konkurrenterne, mener jeg, at Urbanclothing.dk bør indføre dette. Bort set fra dette ene punkt, betegner jeg Urbanclothing.dk som en troværdig onlineshop med et stort udvalg af varer til gode priser. Jeg vil klart anbefale andre at benytte sig af Urbanclothing.dk.

3 maart 2013
Logo Urbanclothing

Antwoord van Urbanclothing

Hej Daniel

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Jeg forstår dig udemærket godt mht gratis returnering.
Men vi har valgt en anden strategi med fokus på hurtigere levering, lave priser og gratis fragt og penge tilbage hurtigt (inden for få dage) ved returnering. Disse ting kan vores konkurrenter ofte ikke leve op til, fordi de ofte er udenlandske shops med lager i udlandet som forsinker alle processer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet på tøjet + hurtig levering

Jeg bestilte onsdag og modtag pakken fredag.
Dejligt og nemt.
God betjening. Modtog tre mail. En med ordrebekræftelse, en med bekræftelse på afsending og så en som tak for købet.

Kan varmt anbefale denne hjemmeside til køb af tøj.

1 maart 2013
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hurtig levering men ikke opdateret

Har haft gode oplevelser, leveringstiden er hurtig. Dog ikke gode til at opdatere i forhold til udsolgte varer, det ligner de er der, men ofte ikke..

28 februari 2013

Kvalitet

Hurtig levering, gratis fragt og fedt tøj som passer.

19 februari 2013

FULD TILFREDSHED!!! :)

Jeg har for 2. gang bestilt hos Urbanclothing, og har været utrolig glad for det. Det er den eneste hjemmeside på nettet jeg er blevet glad for at handle på. Den er nem, overskuelig, hurtig levering på mit arbejde (GLS) allerede dagen efter. og ordrebekræftelse med det samme så man ikke er i tvivl om man har gennemført handlen eller ej. Vil bare sige jeg har haft RIGTIG gode oplevelser så anbefaler dem til alle. :)

14 februari 2013

Pludselig prisændring på udsalgspriserne

Skulle bestille en jakke på udsalg, som var nedsat til kr. 549,-. Ved bestilling opføres prisen til kr. 699,-. Hvorfor pludselig en prisstigning på en udsalgspris på over 25%. Dette er ikke et enkeltstående tilfælde. Det samme med sokker på udslag til kr. 49,- pludselig steget til kr. 99,- ved bestilling. Det må siges at være bondefangeri!

13 februari 2013
Logo Urbanclothing

Antwoord van Urbanclothing

Hej Ulrik

Jeg skal understrege at man aldrig betaler mere end det beløb man ser i indkøbskurven og det man ser i checkout samt det man ser ved betaling.

Det problem du oplever kan klares ved at refreshe din browser. Det er fordi du får vist gammelt indhold på katalog siderne fra sidst du var inde, altså før udsalget stoppede på de ønskede varer.

Det er på ingen måde bondefangeri blot din browser som skal refreshes.Da udsalgs kampagnen på varen er færdig og normalprisen igen er aktiveret. Du har som jeg forstår det registeret når klikker ind på et produkt er prisen normalprisen istedet for tilbudsprisen som du så på katalogsiderne, og alligevel accepteret prisen som du så i indkøbskurven og inde på produktet og gået i check out og betalt, det er besynderligt når du allerede der har betragtet det som bondefangeri og du får serveret den pris du har betalt og accepteret 3 gange.

Har du kontaktet kundeservice hvis du er i tvivl? I stedet for at gennemføre orden og derefter at skrive en dårlig anmeldelse. Vi vil gå langt for vores kunder, men jeg synes din måde at håndtere dette er helt forkert.