Uwmooistefoto Reviews

4,6

Groot formaat op aluminium besteld, dus extra spannend (120x60). Ik had per ongeluk de verkeerde afwerking gekozen, toen ik de volgende ochtend belde kon dat direct gewijzigd worden. Het resultaat is... Toon meer

Heb twee uitsnedens van foto's op geborsteld RVS laten drukken. Wat een mooi resultaat zeg. Krijg heel veel complimenten. Meer communicatie over status bestelling, wanneer verzonden etc. vanuit Uwmooi... Toon meer

We hebben onze mooiste vakantie foto op een grote canvas laten zetten en aan het voeteinde van ons bed opgehangen. Nu gaan we elke avond slapen in de fjorden van Noorwegen en we ontwaken met een prach... Toon meer

Ik had een foto van 100 cm x 150 cm op aluminium laten printen. Binnen een paar dagen werd het pakket thuisbezorgd. Hert zag er prachtig uit, maar helaas was er een kleine beschadiging aan het oppervl... Toon meer

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tevreden!

Mooie kwaliteit! Opa en oma waren blij met het de foto van de kleinkinderen op aluminium (geborsteld)!

6 december 2019

Makkelijk te regelen

Makkelijk te regelen. Is er is wat verwarring over het verzenden: bevestiging komt van GLS zonder vermelding van Uwmooistefoto. Geen groot probleem. Snelheid zou sneller mogen, ook geen groot probleem

19 juli 2019

Bestelling liep prima en de levering…

Bestelling liep prima en de levering eveneens. De foto op canvas zag er top uit.
Er moet alleen een modus gevonden worden voor de antwoord mail die in de spam/ reclame bak terecht komt.

17 mei 2019

Jarenlang al dik tevreden!

Al jaren bestel ik geregeld een foto op canvas doek. In verschillende formaten van groot tot klein. Elke keer is het in een aantal dagen keurig geleverd en onbeschadigd.

14 januari 2019

Helaas blijkt de fotoprint veel fletser…

Helaas blijkt de fotoprint veel fletser over te komen dan op uw website getoond bij bestelling! Eigenlijk vinden we hem ongeschikt om op te hangen!
Wij vragen ons af, hoe mee om te gaan. Tenslotte kost de print toch best wat. Wij kochten bij u een aantal jaren geleden ook zo’n grote print en die was perfect afgedrukt! Is er iets in het afdrukproces mis gegaan? Ik zie uw reactie graag tegemoet.
Mvg. G.

Na uw reactie ivm bovenstaande, moet ik constateren dat de print nu helemaal naar onze zin is. Veel dank daarvoor en wat ons betreft voor u een 'warme douche'!
Mvg. G Evers

18 september 2018
Logo Uwmooistefoto

Antwoord van Uwmooistefoto

Beste meneer Evers,
Wij vinden het vervelend dat u niet tevreden bent met uw bestelling. U heeft een doek besteld van 50x150cm door het printproces kunnen de kleuren iets veranderen. De kleuren op uw beeldscherm worden weergegeven in RGB daarbij is een beeldscherm helder met licht erachter en kunt u de helderheid en dus ook de voor u zichtbare kleuren naar wens aanpassen. Onze printers werken heel anders, deze gebruiken CMYK kleuren. Er moet dus een omzetting plaatsvinden van RGB kleuren naar CMYK kleuren. Hier kunnen kleurverschillen optreden al zullen deze minimaal zijn. Waarschijnlijk zit het grootste verschil in een glanzend beeldscherm en een mat canvas… Ook het gekozen formaat speelt hier een belangrijke rol. Als u contact met ons zou willen opnemen, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Ik wil een witrand kunnen maken

Goeie kwaliteit, behulpzame klantenservice, snelle levering.
Jammer alleen dat de randen van de afbeelding opgeofferd worden aan het raamwerk. Tip voor dit bedrijf waarmee het het verschil kan maken: stel een tooltje beschikbaar waarmee de klanten een witrand rondom hun afbeelding kunnen maken.
Ben benieuwd of 'Uw mooiste foto' deze tip gaat realiseren. Meestal worden waardevolle klantenideeën voor zoete koek geslikt en gebeurt er niks mee.

9 februari 2018

Te late levering

Makkelijke bestelling, echter niet binnen de afgesproken tijd geleverd en daardoor te laat als cadeau aanwezig. Excuses aangeboden, verder helaas geen andere oplossing of mogelijkheid aangeboden.

13 oktober 2017

Mooi product

Mooi product. Mijn foto komt prachtig tot haar recht. Het aluminium speelt met het licht. Zo ziet het er steeds anders uit. Fijn dat achterop iets zit om op te hangen.

21 juli 2017

Goede afdruk, met vraagtekens

In het verleden al eens wat laten afdrukken.
Laatst gebruik gemaakt van de vaderdag-actie.
Was vol in overtuiging dat het canvas ook in de actie deelnam. Dit bleek nadien niet zo. Beetje misleidende tekst. Ook contact over gehad.

Al met al een prima afdruk gekregen..

21 juni 2017

Te late bezorging en canvas in …

Te late bezorging en canvas in spiegelbeeld afgedrukt...

3 mei 2017
Logo Uwmooistefoto

Antwoord van Uwmooistefoto

Excuses voor de verlate reactie in deze. Wij betreuren het dat uw levering op acrylglas niet helemaal goed is gegaan en er ook nog een extra dag levertijd bij kwam door Koningsdag.
Uiteraard hebben wij direct uw acrylglas opnieuw geproduceerd, deze heeft u inmiddels ontvangen.

Vriendelijke groet,
Team Uwmooistefoto

Ik ben zeer tevreden met de foto op …

Ik ben zeer tevreden met de foto op aluminium(wit) 50x70 in zwart wit. Mijn eerste reactie toen ik hem uit de verpakking haalde was WAUW! Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling, ruim binnen de verwachte levertijd ontvangen en super netjes verpakt. Al met al TOP!

8 april 2017