Groot formaat op aluminium besteld, dus extra spannend (120x60). Ik had per ongeluk de verkeerde afwerking gekozen, toen ik de volgende ochtend belde kon dat direct gewijzigd worden. Het resultaat is... Toon meer
We hebben onze mooiste vakantie foto op een grote canvas laten zetten en aan het voeteinde van ons bed opgehangen. Nu gaan we elke avond slapen in de fjorden van Noorwegen en we ontwaken met een prach... Toon meer
Ik had een foto van 100 cm x 150 cm op aluminium laten printen. Binnen een paar dagen werd het pakket thuisbezorgd. Hert zag er prachtig uit, maar helaas was er een kleine beschadiging aan het oppervl... Toon meer
De Striptekenaar 22, 1336 CM, Almere
- 036 76 70 657
- service@uwmooistefoto.nl
- www.uwmooistefoto.nl
Mensen keken ook naar
Fantastische service!
De eerste afdruk die ik liet maken was niet fantastisch afgewerkt maar uwmooistefoto.nl heeft werkelijk alles gedaan om het weer goed te krijgen! Uiteindelijk een prachtig resultaat dankzij echte klantgerichtheid en een persoonlijke service!
Fantastisch resultaat!
Heb twee uitsnedens van foto's op geborsteld RVS laten drukken. Wat een mooi resultaat zeg. Krijg heel veel complimenten. Meer communicatie over status bestelling, wanneer verzonden etc. vanuit Uwmooistefoto.nl zou handig zijn. Dat laat te wensen over.
Super mooie foto en goede service
Dit is de tweede foto die ik op canvas heb laten zetten bij jullie en hij is wederom prachtig! Ook de snelle levering is top! Ook werkt de website super makkelijk! Kortom zeer tevreden!
superservice
De afdrukkwaliteit was niet zoals verwacht. Na dit te melden mochten wij een nieuw canvas ontvangen die volledig aan onze verwachtingen voldeed. Klant tevredenheid staat hoog in het vaandel.
Foto op glas
Heel erg mooi. Goede kwaliteit, mooi helder, netjes afgewerkt en ook nog een goede service. Ik ben er blij mee.
Super de luxe !!!
Zelfs een afwijkende panorama-foto werd precies afgedrukt zoals ik het wilde. Werkelijk prachtig en super snel afgeleverd.
goed geregeld
de foto is goed en mooi gelukt en dat voor weinig geld
niet zo netjes
hallo bij ontvangst zie ik op de foto rode vlekken , en teven de randen zijn aan de achterzijde onder en zijkant is de lak cq foto gekarteld
vind ik echt jammer dit is niet wat ik zou willen

Antwoord van Uwmooistefoto
Super ervaring!
Zeer snelle levering en super snel contact via mail!
Superformiweldigfantakolosachtig
Weer een eyecatcher aan de muur hangen.
Ik wist dat het een mooie foto was maar nu ik hem in de maten 40 x 120 cm zie hangen vind ik hem verbluffend mooi.
Erg mooi
Boven verwachting Hoe mooi het het was geworden. Keurig bezorgd en heel snel.
Prima kwaliteit
Uitstekende kwaliteit van canvas, snelle levering en heel goed ingepakt.
Tevreden, maar met een aandachtspuntje
De site werkte prima, het resultaat vond ik wat donker uitgevallen maar verder mooi. Ik werd netjes gebeld dat de bestelling een dag later kwam (ivm levering van het hout). Wat ik wel miste, was de bevestigingsmail! Ik had al veel sites bekeken en wist later echt níet meer bij welke site ik uiteindelijk besteld had. Gelukkig kwam het pakketje toch binnen..
Super service
Van bij bestelling per website alsook nog telefonische raadgeving ging alles gewoon zéér professioneel.
goed product en uitstekende service
Mooi product geworden en uitstekende service. Dit omdat men normaal levert binnen 3 tot 5 werkdagen. Toen ik na 5 dagen nog niks gehad had, heb ik gebeld.. zou na het weekend komen maar had het die zaterdag nodig. Men belde na 5 minuten terug met de mededeling dat men het heel spijtig vond en ze het per express service zouden leveren. Was daardoor toch nog mooi op tijd! top en bedankt!
prijs-kwaliteit super!
we hebben een canvas gekocht: de prijs-kwaliteit is dik in orde, het ophangsysteem dat je erbij kon kopen is ook heel handig. website wijst zichzelf uit en snelle levering = wij zullen nog bij jullie bestellen